Jump to content
Sign in to follow this  
gurban

Chess tvinger oss over til Netcom!

Recommended Posts

I all sin stillhet har nå chess satt igang med å sende ut nye sim-kort. Alle skal over til Netcom!

Ante meg at chess kom til finne på noe dritt etter at de ble solgt. Så da kan glisegutten vollvik bare ta med seg pengene sine(mine), og dra dit peppern gror. Jeg må telenor-nett.

 

Står ikke en døyt om at man må bytte nett i brevet fra chess, men i liten skrift under pin/puk-koder sammen med sim-kortet står det: Operatør-nett: Netcom

 

Så alle med gamle telenor-sponsa mobiler, gled dere. Nå må dere låse opp operatørsperra, for å være chess-kunde :mad:

Share this post


Link to post

Jeg begynner å mislike Chess nå, har nemlig opplevd det samme. Får bare en tekstmelding om at nytt SIM-kort er på vei i posten uten noe mer forklaring. Hva er det for en fremgangsmåte lissom? Søpleselskap....bare så veldig synd at de er svært billige, dermed er det veldig få andre alternativ. Har NetCom fortsatt dårligere dekning enn Telenor, eller er det en myte?

Edited by tubaper

Share this post


Link to post

Hvem som har best dekning, er vankselig å si. Telenor har jo totalt sett flere basestasjoner enn NetCom, og dermed også bedre dekning, men samtidig flere kunder som bruker nettet. Netcom har dekning der Telenor ikke har og vica versa. Så umulig å si.

 

Sakens kjerne er jo fremgangsmåten til Chess. For veldig mange har denne endringen mye å si, dette veit Chess innmari godt. Mange som må ha Telenordekning, mister nå dette. Men i frykt for å miste kunder, tier de om dette, og lager ikke mye oppstyr rundt det. De veit nemlig at de da kommer til å miste en del kunder, og taper penger. Vollvik har dermed ikke klart å holde sine løfter om fortsatt valgfritt nett. Dette føyer seg inn i rekken av selvmotisgelser fra selskapet og Idar Harry Vollvik.

 

Med andre ord et selskap uten særlig troverdighet.

Edited by pologutt

Share this post


Link to post
Annonse

Dette er jo helt latterlig! Ble jo sagt for kun kort tid siden at kunder hos Chess som fortsatt ønsket å ha Telenor-dekning skulle få ha muligheten til dette i fremtiden også. Men det ante meg at det kom til å bli annerledes...

 

Her jeg bor i Oslo er det ikke Netcom-dekning i det hele tatt. Får jeg tilsendt et nytt SIM-kort fra Chess med Netcom-dekning er det rett tilbake til min eks-teleoperatør Telenor.

 

Forsøkte å søke litt på websidene til Chess, men selvfølgelig ingen informasjon om dette der. Ei heller når jeg forsøkte å Google litt rundt saken.

 

Interessant å høre om fler har opplevd å få tilsendt nye SIM-kort fra Chess med Netcom-dekning. Foreløpig ikke fått noe slikt selv...

Share this post


Link to post

Da er det bare så fort du får brevet, å bestille nytt abonnement hos Telenor.

Brevet kommer nok garantert til deg også.

 

Men er det nå noen andre operatører enn Telenor selv, der du kan få Telenordekning, eller er det kun Ventelo (bedrift) og Telenor som nå bruker det nettet?

Share this post


Link to post

En av grunnene til at jeg valgte Tele2 Champion abb istedenfor Chess Knock-out. Tele2 benytter Telenors nett, samt hadde lik pris (men nå er Tele2 billigere)

Edited by kjhanken

Share this post


Link to post

Jeg ventet på dette......Byttet abb allerede da de ble kjøpt opp. Har nå vært fornøyd kunde en god stund med tre nummer fra Noextras

 

Anbefaler dem til alle som klarer seg med NetCom dekning. Selskapet er eid av Agder energi, og kan tilby sitt eget mobiltilbud fordi de har kjøpt opp Mobyson, som forøvrig har nesten samme vilkår (Selvføgelig) som Noextras. Det som er bedre med Noextras er at det ikke er gebyr på noe som helst! Ingen innmeldings eller porterings avgift, ei heller for nytt nummer, og dette er vel ganske unikt pr dags dato.... Når det gjelder ringepriser så topper de statistikken hos Telepriser.no

 

Bare et tips..........

Share this post


Link to post

Har noen spørsmål til dere som har fått beskjed fra Chess:

Når fikk dere beskjed?

Når blir det nye kortet aktivert (gamle deaktivert)? Og hvor lang tid etter dere fikk beskjed?

 

Jeg har ikke hørt noe fra Chess enda angående mitt SIM-kort, men fått bekreftet at jeg må bytte.

Share this post


Link to post

Veldig tvilsomt av chess dette! Når det er sagt, telenor har ikke bedre dekning enn netcom, enkelte steder har de det, andre steder har netcom best. Telenor reklamerte før for "vi har ebst dekning i Norge" men måtte trekke tilbake dette da de faktisk ikke hadde det (PTT). Selvsagt har netcom færre basestasjoner, telenor har jo dobbelt så mange kunder og spesielt rundt byene må telenor ha flere for å klare trafikken over nettet. Jeg synes chess bør være ærlige ovenfor kundene, men alle som har knock-out nå sparer jo faktisk på å bytte til tele2 champion som har telenor-dekning :) Billigere gprs, ringepris og MMs-pris samt lik pris i Norge/sverige og lavere sms-pris i utlandet er ting som får meg til å synes at tele2s tilbud er bedre...

Share this post


Link to post

Rett og slett teit...

 

Fikk brev og sms på tirsdag og nytt simkort aktivert idag.

 

Nå funker ikke GPRS og jeg får ikke mottatt sms (jada, gjort alt som står i 'hvordan klargjøre telefonen ...'). Og har i tillegg elendig dekning.

 

Hooray, sier nok opp dette tullet til uka.

Share this post


Link to post
Har noen spørsmål til dere som har fått beskjed fra Chess:

Når fikk dere beskjed?

Når blir det nye kortet aktivert (gamle deaktivert)? Og hvor lang tid etter dere fikk beskjed?

 

Jeg har ikke hørt noe fra Chess enda angående mitt SIM-kort, men fått bekreftet at jeg må bytte.

5504242[/snapback]

 

Fikk SMS torsdag 19. januar, brev med SIM-kort noen dager seinere og nytt abonnement aktivert en uke etter, torsdag 26. januar. Stod ingen beskjed i SMS-en om hvorfor eller noe forklaring overhodet. Heia Chess! Mest elendige fremgangsmåten jeg har sett noen gang...

Share this post


Link to post

Sendte Chess mail, her er svaret....

 

Hei.

 

Takk for din henvendelse.

 

Her kan vi ikke annet enn å beklage at vi ikke lengre kan tilby Telenor dekning. Alle våre kunder med Telenor dekning skal overføres til Netcom da disse har gitt oss en veldig godt tilbud og vi vil samle alle våre kunder i Sense og Chess i en database og på et nett, som i dette tilfellet blir Netcom dekning. Grunnen til dette er at vi da kan gi våre kunder enda lavere ringepris og flere tjenester enn det vi har pr dags dato.

 

Vennlig hilsen

Jørgen

Chess kundeservice

 

Grøss :wallbash:

Share this post


Link to post

Bra jeg ble kvitt Chess til fordel for Netcom Bedrift for ikke så lenge siden da... :hmm:

 

Har opplevd at jeg har mye dårligere dekning nå enn tidligere... Spessielt i skogen og på Geilo...

Share this post


Link to post

Utrolig at de behandler kundene på denne måten.

 

Har hatt Chess King i 4 år og vært en trofast kunde. Nå velger jeg en annen operatør :mad: Makan til dårlig behandling av eksisterende kunder skal man lete lenge etter.

Share this post


Link to post

Vel, da får jeg bare ta å bytte operatør da...

De mister ca 10 nummer fra meg pga dette hvertfall...(2 selv, dama og resten av familien bytter også)

Tror faktisk de kommer til å miste utrolig mye kunder pga dette!

Share this post


Link to post

Har vært kunde hos chess en del år nå, det begynner vel å bli 4 år.. tror jeg.

Må stille meg litt undrende til dette da, jeg har til nå ikke fått beskjed om simkort bytte o.l., men når det er sagt, så er jeg helt til slutt i alfabetet, så da tar det vel litt tid (som alltid med mitt etternavn).

Om jeg liker eller ikke liker at alle blir portert til netcom er jeg ikke sikker på, der jeg bor er det faktisk bedre dekning med netcom enn med telenor.

 

Uansett, når kundene blir overkjørt, og de ikke holder det de lover, så regner jeg med stort kundeflukt fra chess, og over til telenor, tele2 osv.

Det er flust av operatører på markedet, og konkurransen er hard så vi gjør som vi vil.

 

Sitter og i spenning å venter på at chess skal komme med en kommentar til dette, her i denne tråden.

Share this post


Link to post

En ting jeg lurer på da.... månedsavgiften og hva samtaleprisene på de enkelte abn. er vel det samme? Det er bare at de går over til å ha netcom dekning fra hele Chess liksom?

Share this post


Link to post

slik jeg har fortstått det i denne saken er det kun dekningen som blir endret, og det vil ikke bli noen endringer på ditt abonnement eller priser som du har på ditt abonnement.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...