Gå til innhold

Noen her som skal på Exotic-LAN?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

For dere som ikke fikk plass på TG eller ikke skal dit av andre grunner, er det Exotic-LAN i Sunnmørshallen i Ålesund i påskeferien (13 til 16 april).

 

Det kommer til å bli stort med 1Gbit-linje (samme som er på TG), og rundt 2300 plasser er satt opp. Pris: 400kr m/ maskin, 100kr u/ maskin. Der vil være mange compoer (CS-compoen er på 75,000), og det vil være stor kiosk (de sies på forumet deres at det nærmest vil bli en restaurant). :p

 

Så jeg bare lurte på om det vare flere herifra som skal avsted? Jeg kom ikke på TG i år, og tar derfor turen hit i stedet.

 

For mer informasjon, sjekk ut www.exotic-lan.com. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Blir spennende å se, siden det er disse gutta sitt første LAN. Men det virker som de har nok av crew og kompetanse, så jeg gleder meg. :wee:

5520168[/snapback]

 

Vårt første dataparty? - Nei, det er nok ikke det. Det er det første vi arrangerer av den størrelsen, ja. Selv har vi arrangert to datapartyer i regi av Exotic-LAN, i tillegg har vi vært medarrangør på Area51-LAN. I tillegg har flere i crewet vært med å arrangert større datapartyer rundt om i Norge.

Vi hadde aldri i livet dratt i gang noe slikt om vi hadde vært i den minste tvil på at dette skulle gå i orden, så mest mulig smertefritt som mulig.

Nettverket er av typen ZyXEL, med egne nettverksansatte fra ZyXEL i crewet, så vi mener også at nettverket vil gå ganske smertefritt LANet gjennom.

 

Vi har i skrivende stund litt få påmeldte, men vi mener dette kommer seg, ettersom vi ikke har begynt med reklamering i form av plakater og lignende, da disse er til trykk.

 

Jeg kan også nevne at vi vil dele ut MINST 150.000,- NOK samt fete sponsorprodukter som datamaskiner og lignende, UANSETT deltakelse. (LES: Vi trenger et spesifikt antall påmeldte for at vi skal kunne gjennomføre dette. Vi mener dette hellige tallet vil bli passert i hvert øyeblikk, så vi kan da meddele at vi vil dele ut denne fine summen.)

 

Vi kan også garantere at alle premiene vil bli utlevert til korrekt vinner, da dette er et rent sponsorfond gitt av frivillige bidragsytere fra næringsmiljøet.

Det blir ikke mulighet for å få kapitalen i kontakter, men derimot en sjekk som kan løses ut i hele Norge, samt Skandinavia, mener jeg på.

 

For mer informasjon, sjekk våre hjemmesider, www.exotic-lan.com.

 

Kom gjerne med innspill, forslag, kommentarer og lignende her! :)

 

Vel møtt til Exotic-LAN 2006!

 

EDIT: Tok meg den friheten til å kommentere enda en post! :tease:

 

Jeg skal på Exotic-Lan. Det som er spennede, er at vi xboxere klarte å overtale arrangørene til å fikse en Halo 2 compo. Er en del påmeldte allerede. Gleder meg! :)

5519539[/snapback]

 

XBOX konkurranser var allerede under planlegging fra dag èn.. Vi hadde for tre måneder siden ingen til å kjøre konkurransen(e) i HALO 2, men da det dukket opp noen frivillige, valgte vi å ha Halo 2 konkurranse! Jeg kan også meddele at det er fullt mulig vi utvider XBOX plassene om dette er ønskelig. Men vi fyller i hovedsak opp de oppsatte først! :thumbup:

 

Jeg kan vel også legge til at vi vil ha et forrykende underholdningsshow! :love:

Endret av vegardostrem
Lenke til kommentar
Nei, ikke i forhold til fly i hvert fall. Men hvor lang tid tar det før faktura kommer på epost?

5533944[/snapback]

 

Dette avhenger, men de kommer ut per e-post nå straks.

Vi må bare beklage, men det har vært noe problemer med bestillingssystemet, som du sikkert har lagt merke til (Nytt bestillingssystem og forbedret seatmap er på vei!).

 

Men jeg skal sende beskjeden videre, slik vi får sendt ut de første fakturaene nå i løpet av de nærmeste dagene.

Lenke til kommentar

Jo, vi er i forhandlinger, og har signert en kontrakt, men vi går å venter på å få den tilbake. Angående Zahid, altså.

 

Vi har bare et lite problem, og det er angående transport, ettersom det IKKE går fly fredag 14. april. Hvertfall ikke til/fra Ålesund Lufthavn - Vigra. Men jeg kan meddele at våre artister kommer uansett, enten ved hjelp av nattbuss(!), privatfly eller helikopter.

 

 

Og Luzifer, du må nok betale, dessverre. Fakturaene blir som sagt sendt ut i hvert øyeblikk, da vi har hatt litt problemer med systemet vårt, som du sikkert har lagt merke til! :ohmy:

Endret av vegardostrem
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Lurte på noe angående oss Xbox'ere. Er det slik at dere fikser noen TV'er? Det er sagt at dere har jobbet med det, men lurer på om dere har kommet noe lengre. :)

5626621[/snapback]

 

Vi har ikke fått noe konkret kontrakt enda, men jeg skal gi beskjed så fort vi vet noe.

Det blir da i første omgang til de som kommer langveis fra, som foreksempel deg, Deathie.

 

Kommer tilbake med mer informasjon angående de fjernsynsapparatene.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ser at Exotic-LAN har begynt å reklamere på HW-nettverket! ;)

Begynner å ta former nå, med over 60 påmeldte på en dag! Flotters.

 

Vil annbefale alle som har planer om å melde seg på å gjøre dette snarest, da Exotic-LAN vil dele ut premier blandt de som melder seg på før den 03.04.06.

 

Har dere meldt dere på? Hvor sitter dere, forresten? ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...