Gå til innhold

Gizmondo noe å satse på?


capy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
thanks capy  :nei:  :nei:  hyggelig med tilbakemelding.. (jeg er huggiebearbeatbox forresten  :whistle:)

alt jeg har å si til det er:

ikke snakk shitt om omtalen min om du ikke har noe bedre å komme med! :thumbdown:

 

din tøs  :cool:

5632643[/snapback]

 

Alt jeg gjorde var å peke på direkte feil eller mangler i testen din, det må du tåle. Jeg har nå laget min egen "test". Linken finner du på side 1 i denne tråden. Om du føler du kan bidra til å gjøre testen bedre kan du sende meg en PM eller svare direkte i denne tråden. Jeg håper virkelig ikke du kjøpte Gizmondoen for 2500,- uten å sjekke prisguiden, for det er mulig å få den til 995,- med 3 spill.. Velkommen til forumet forresten;)

Endret av capy
Lenke til kommentar

Skjønner at du som tydeligvis har massevis av peil på gizmondoen kan lett slenge med kommentarer såkalte "feil" med min omtale av konsollen.. Men vi på spillutstyr.net skriver om alle typer konsoller og alle typer modchips samt nyheter i tonnevis så vi har ikke tid til å sette oss ned med hver enkelt gjenstand i dagevis og søke overalt på nettet etter informasjon =) da vi kun er 2stk i crewet.. hadde vi vært 10 eller 20 :p så hadde nok omtalen vært mere utfyllende =) Men kritikk uansett form er bra å få.. selv om dette er den første såpass negative =) Kan du hinte til evt linker til informasjon om konsollen som hvor man får den inkl 3 spill til kun 900 kr? jeg betalte selv 2200 for konsollen da jeg kjenner han på xunlock.com, og dette var kun for 3-4 mnd siden...

Lenke til kommentar
Skjønner at du som tydeligvis har massevis av peil på gizmondoen kan lett slenge med kommentarer såkalte "feil" med min omtale av konsollen.. Men vi på spillutstyr.net skriver om alle typer konsoller og alle typer modchips samt nyheter i tonnevis så vi har ikke tid til å sette oss ned med hver enkelt gjenstand i dagevis og søke overalt på nettet etter informasjon =) da vi kun er 2stk i crewet..

 

Eh, det du i praksis sier her er at dere skriver overfladiske omtaler av produkter, og at leseren ikke bør regne med at han får god nok informasjon om et produkt etter å ha lest en omtale hos dere?

 

Kan du hinte til evt linker til informasjon om konsollen som hvor man får den inkl 3 spill til kun 900 kr? jeg betalte selv 2200 for konsollen da jeg kjenner han på xunlock.com, og dette var kun for 3-4 mnd siden...

5639219[/snapback]

 

MPX

Lenke til kommentar

Gizmondoen er jo forferdelig billig, men det har det har da vært oppe et par ganger at den er død, kommer ikke fler spill.

Men den er jo billig og derfor sikkert verdt pengene for bare multimediadelen.

Men slik jeg ser det er det GP2X som jeg har kjøpt meg som er erstatter Gizmondoens funksjoner utenom gprs dog. dyrere.

Liten tråd jeg lagde her ;)

Lenke til kommentar
Bra omtale av konsollen =) interessert å byne å skrive for Spillutstyr.net? Vi har ikke mulighet for no særlig med lønn for tiden annet enn følelsen du får etter en godt utført jobb =) men såklart, skal ikke utelate at man får en del gjenstander gratis for omtale av diverse nettfirmaer =)

5639264[/snapback]

 

Det hadde nok vært interessant, men å skrive tester er egentlig ikke mitt bord. Gizmondotesten var den første testen jeg skrev, og kommer til å være den eneste en god stund fremover.

 

 

Jeg synes ikke din artikkel var bra nok. Tenk på mengden.

5642811[/snapback]

 

Hvem snakker du til nå, meg eller pastortom? Jeg setter i alle fall pris på tilbakemeldinger som kan gjøre testen min enda bedre, så ikke nøl med å bruke "Svar nå"-knappen:)

 

Gizmondoen er jo forferdelig billig, men det har det har da vært oppe et par ganger at den er død, kommer ikke fler spill.

Men den er jo billig og derfor sikkert verdt pengene for bare multimediadelen.

Men slik jeg ser det er det GP2X som jeg har kjøpt meg som er erstatter Gizmondoens funksjoner utenom gprs dog. dyrere.

Liten tråd jeg lagde her ;)

5642911[/snapback]

 

jupp, GP2X er nok en super maskin med tanke på homebrews og film. GP2X har ett bra samfunn med ivrige programmere og det hjelper såklart på at SDK er inkludert når du kjøper konsollen. Hvem har vel ikke tenkt tanken på å lage sitt eget spill??

Endret av capy
Lenke til kommentar
såkalte Pastor Lorentzen.. ta å chill litt en smule hva sier du? Det ekke det jeg sier.. jeg syns personlig min artikkel var bra nok.. og jeg gir ganske faen i hva du sier nå, capy skrev en mye bedre artikkel, derfor jeg spurte han om han ville skrive for oss =)

5642780[/snapback]

 

Jeg kommenterte ikke din omtale, bare din uheldige uttalelse om at dere ikke hadde kapasitet til å gjøre grundige produkttester. For meg som leser gjør det ikke akkurat at jeg får lyst til å lese eller stole på anmeldelsene deres.

 

Nå har jeg lest "anmeldelsen" din, selv om jeg var fristet til å stoppe etter innledningen. I fremtiden vil jeg råde deg til å bruke stavekontroll-funksjonen i Word. Det er seks skrivefeil bare i de to første setningene, og det skader troverdigheten til artikkelen ovenfor leseren.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...