Gå til innhold

hva gjør man for å hindre bakrus


Wobokel

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg venter alltid med å legge meg til fylla er borte. Niks fyllesyk.

Sett deg foran PC'n eller se på film ellerno. Å sove mens det enda spinner i hodet er ikke bra.

 

Har hatt noen bedritne morgener etter fylla kvelden før der jeg ikke har orka tanken på å spise en brødsmule engang, men da venter jeg bare til ettermiddagen så er jeg dødssulten.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Knull som en svin før du sover, da våkner du fornøyd og stolt morgen etter og ikke trenger å bry deg om bakrusen.. :p

 

Ellers som alle her sier, drikk vann.. Jeg drikker alltid halv liter vann før jeg sover og halv liter vann rett etter jeg våkner igjen. Så steker jeg egg og bacon, og drikker melk.. Da er du i tipptipptopp form igjen! :)

Endret av kimman
Lenke til kommentar

Man får Zyrtec i 7-pakning eller noe i den duren reseptfritt på apoteket, men det er betraktelig dyrere enn å kjøpe 100-pakning med resept. Forøvrig har jeg ikke helt troa på at Zyrtec demper bakrusen spesielt mye, jeg for min del har fint klart å bli fyllesjuk som få på tross av at jeg gomler Zyrtec hele våren/sommeren. Ingenting funker bedre enn vann. :)

Lenke til kommentar

Skal man på en skikkelig kule bør man aller først begynne med en god middag noen timer før det hellige vannet fortæres. Jeg liker ikke å spise rett før for da er man for mett, og det tar lang tid før alkoholen får noen effekt.

 

Sånn ca 2 timer før man ligger i senga kan det være smart å slutte å drikke.. Ingen vits i å ta en pils med hodet på puta. Begynn GJERNE med vann allerede 2 timer før slutten. Mye lettere enn å styrte en liter før man legger seg.

 

Fyllepølse! :!: - Eller annet fõr før man legger seg. Spis og drikk variert slik at man får størst mulig spekter av næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

 

Ha som flere har nevnt vann på nattbordet.

 

Siste og kanskje det beste trikset av alle.. vær stuptrøtt før man drar på fylla.. Masse drinker gir akutt energi så man holder seg våken.. når man treffer senga klokka 4 sover man til 16.00 og vips! Ingen bakrus! :p

Lenke til kommentar

På nyttårsaften satte jeg ny pers i blandingsmisbruk av drikkevarer - var sogar innom varm sake på et tidspunkt - og tenkte at første nyttårsdag tegner til å bli tidenes mest bedritne (og det sier ikke lite). Overraskelsen var stor da jeg våkna om morgenen og alt jeg var var trøtt. Vorspielet besto av en god del julematrester, vi spiste oss skikkelig mette før vi satte ordentlig i gang, og det gjorde nok sitt til at jeg ikke fikk som fortjent dagen derpå. Har i det siste også blitt veldig flink til å drikke vann mens jeg er på fylla, det hjelper også skikkelig. Når skaden først er skjedd, funker gatorade ganske bra, drikk masse vann og tren hvis du orker, så svetter du ut giften :)

EDIT: presiserte litt

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...