Gå til innhold

Hva er best av Razor Copperhead og Logitech G5?


Anbefalte innlegg

Heisann..

 

vet ikke helt om dette er riktig posta eller om det har blitt posta før but here we go...

 

Jeg skulle til å kjøpe Razor Copperheaden men så kom en venn og sa at G5'en var mye bedre... Da begynte jeg selvfølgelig å bli usikker og fant ut av at dette ville være det beste stedet å spørre..

 

Så hva er deres anbefalinger ang disse to musene og hvilke ville dere valgt?

 

Jeg spiller for det meste cs:s og bf2..

 

 

Takker for svar :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville svart Razor :thumbup: Det er fordi jeg synes det er en bedre mus ligger bedre i hånda gjær den også, men jeg ville prævd den færst har hært folk klage over at Razor musa er for flatt.

Jeg personlig synes det det er behaglig men det er mer smak og behag :D

Lenke til kommentar

Skrev dette i en annen tråd:

 

Kjøpte nylig en G5 etter å ha brukt en Diamondback siden den kom ut (DB er sort sett identisk med Copperhead, men med 1600dpi istedet for 2000). Etter å ha brukt G5 i noen dager orket jeg ikke å bruke den lenger og gikk nå tilbake til DB.

G5 virket rett og slett for stor,klumpete og tung i forhold til den lille og snertne Razor musa. I tillegg var G5 laget av en annen plastikk enn de vanlige Logitech MX musene og dette gjorde at den var glatt og ubehagelig allerede fra første stund. (Hvorfor i all verden gjorde de dette??).

G5 var også tyngre enn DB og det selv uten noen av de medfølgende vektene!! Skjønner ikke helt hva man skal med de ekstra vektene som følger med heller. Er det virkelig noen som liker å dytte rundt på en blyklump?

Er i bunn og grunn ganske skuffet over G5 og det eneste positive er at den har tilt-wheel og bra dpi. (Dog var det ikke mulig å merke forskjell på DB og G5 når det gjelder dpi).

Lenke til kommentar

hehe.. lurte på akkurat det samme.. skal kjøpe mus, å det står mellom G5 og copperhead. Men har lest såmye rart om dem begge 2. Copperhead har 1000hz og G5 har vel bare 500hz... eller hva det nå var... Veit ikke helt hva det har å si jeg men.. Har hørt at det har vært en del problemer med copperhead. Men veit ikke om det kanskje bare var di første modelene som ble solgt. Sier her å lurer og lurer, men kommer ingen vei :p Noen flere som kan gi noen tips til denne threden?

Lenke til kommentar

Razer passer de som har mindre hender. Klarer du å holde en basketball med den ene hånda, styr unna razer hehe. Mange sier at man skal prøve en mus før man kjøper en, og jeg er helt enig i det. Personlig har jeg razer DB og jeg har aldri hatt en så deilig "data" mus. Den passer liksom perfekt inn.

Lenke til kommentar

Hvor kan jeg finne en butikk som har Razer i utstilling da? jeg har bare sett G5'en.....

 

Jeg er sykt i tvil nå ass... (hater deg andrull :p )

 

Razern ser jo drit rå ut da men neon lys osv, mens G5'n har en litt mer nøytralt preg....

Hadde egentlig håpet at hw.no hadde en test der de hadde forsket litt på dette og funnet ut hva forskjellene var...

 

Men takk for svar folkens :thumbs:

Lenke til kommentar

Hei hansakebab :D

 

Jeg har hatt en Logitech MX510 i omtrent 16 måneder. Har alltid vært fornøyd med den, og anbefalte den de til som spurte på forumet her. Men må innrømme at den var litt tung. Det gikk ikke utover spillinga. Jeg velger å trekke fram Logitech MX510, siden den er omtrent identisk med Logitech G5.

 

For omtrent 3 måneder tok min Logitech MX510 kvelden. Venstre museknapp begynte helt uten videre p ikke helt fungere. F. eks. når jeg spilte CS, fikk jeg et skudd ifra AK, da som regel den skal pepre løs. Måtte som regel slippe museknappen og begynne å bruke enkel klikk (Slitsomt etter hvert, da i mange tilfeller jeg kunne pepret løs for å ta livet av en opponent). Etterhvert nektet den i det hele tatt å fungere. Det er for meg veldig rart, da jeg vet at den har blitt behandlet med den kjæreste kjærlighet jeg kan tilby. Men nei da, skal slutte å fungere.

 

Har alltid hatt lyst til å kjøpt meg en Razer mus, spesielt den gamle Boomerslang 1000, men hadde ikke penger. Derfor falt valget på en Razer Copperhead. Mye pga. den var atskillig lettere og mindre en min gamle Logitech MX510. Og syntes den så betraktlig mye bedre ut ann Logitech G5.

Bestilte den gjennom jobben, og ankom ca. en uke senere. Men for øyeblikket kunne jeg ikke utløse den, da jeg ikke hadde penger. Etterhvert som stipendet kom inn hentet jeg min spitter nye Razer Copperhead, og måtte ta den ut av pakken bare for å prøve den litt. Den virket som en engel og utrolig god å manøvrere. Tok med musa hjem og plugget den i. Den virket som en drøm :D Funket ekstremt i alle spillene jeg spilte og den var en ordentlig Photoshop mus (hvet ikke om nye heter det, men må bare legge det til).

 

Men etter tre uker, sa det stopp. Høyre musetast funket ikke lengre. Dette var morgenen søndag den 18. desember (husker det godt :p ) Prøvd den i mange maskiner uten hell. Skrev mail til Razer Tech Support, men de behandlet bare saker for musene som var kjøpt gjennom Razer Shop. Sende en mail til Norek, og de ba meg returnere den. Må ærlig innrømme at musa mi, ligger ved siden av kontorpulten og har ikke hatt råd til å sende den inn enda. Skal prøve å få gjort det innen de neste få dagene.

 

Men som mine siste ord, etter mye bullshit. Razer Copperhead er og forblir den beste datamusen inntil neste gen Razer mus. Er så utrolig fornøyd, merk selv omd en gikk til helvet. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Og skulle gjerne kjøpt meg en ny uten å returnert den gamle, men er litt short on money etter kjøp av Xbox 360. Vil anbefale Razer Copperhead på det sterkeste. Sens-On-The-Fly er helt fenomenalt. Spesielt da jeg skifter ofte mellom FPS og RTS. Også det at valgene blir lagret i minnet til musa, slik at når du plugger den i en annen PC, trenger du ikke å konfigurere den igjen. Den sitter som en knupp mellom mine lange tynne fingrer. Den blåe LEDen er kul, (Kan være til tider slitsom da man skal prøve å sove, men ikke alle sover med PCen på :p ). I kombinasjon med min et år gamle eXact Mat, funker musa som en drøm. Ingen ting negativt å si om musa.

 

Håper noe av dette lille innlegget kan hjelpe deg på veien til en ny mus. Men som mange sier, prøv før du kjøper. Ingen av dine venner som har enten en av de.

 

Lykke til :D

Lenke til kommentar
Sikkert veldig mange partiske svar her.

Er sikkert særdeles få som har begge.

5452400[/snapback]

Har flittig brukt både den gamle Boomslang, Diamondback, MX500 og G5.

(Dvs. G5 har jeg brukt minst da det var den musa jeg var mest misfornøyd med :( )

 

Men ja, din antagelse er dessverre nesten alltid et problem i slike tråder, spesielt når det dreier seg om produkter som man har brukt mye penger på. :shrug:

Lenke til kommentar
Razer passer de som har mindre hender. Klarer du å holde en basketball med den ene hånda, styr unna razer hehe. Mange sier at man skal prøve en mus før man kjøper en, og jeg er helt enig i det. Personlig har jeg razer DB og jeg har aldri hatt en så deilig "data" mus. Den passer liksom perfekt inn.

5451863[/snapback]

 

Det tror jeg du har rett i, derfor jeg har kjøpt G5 ;) ;) Men jeg tror at konkurransen disse selskapene i mellom har ført til at begge er så bra, at det blir bare smak og behag hvilken du liker best.

Lenke til kommentar
Jaja... nå har jeg bestilt Razeren så jeg gleder meg litt til å få testa den!!

 

Utifra det jeg har lest er G5 for folk med mindre henger da den er en del kortere enn Razeren! om det er fakta aner jeg ikke...

 

Men gleder meg ivertfall til å få den :D

5465903[/snapback]

 

Det er omvendt. Razeren er for folk med små hender. G5 er lenger en razeren ;)

Lenke til kommentar
Det er omvendt. Razeren er for folk med små hender. G5 er lenger en razeren ;)

5468655[/snapback]

Har egentlig ingenting med størrelsen på hendene å gjøre, men hvordan man bruker hendene. Selv består jeg (såvidt) "basketballtesten" men Razer passer meg mye bedre enn G5. Dog bruker jeg mest fingertuppene til å styre musa med korte,presise bevegelser og lar aldri hele hånden hvile/ligge på musa. Dersom det motsatte hadde vært tilfellet hadde jeg muligens foretrukket G5.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...