Gå til innhold

awp på public servere. ok eller kjipt?


Anbefalte innlegg

Har spillt css en god stund men først i det siste har jeg vært litt innom norske public servere. Noe som slår meg er at det er veldig mye bruk av awp. Jeg ble litt overasket da jeg er vant med at awp er banna eller ingen bruker det fordi det blir sett på som veldig teit!

 

Hva syntes dere om awp? Er det et våpen som krever skills på samme måte som de fleste andre våpnene, eller syntes dere awp er den ultimate noobkanonen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor skulle AWP være så big prob.? Sist jeg sjekket, er AWP implantert original i spillet fra VALVe (eller de som lagde den første modden). Er ikke så god selv, men er det en som bruker AWP hver runde og tar omtrent alle sammen. Så blir ikke jeg sint fordi. Det sier bare at da må vi finne ut en annet taktikk. Det er jo akkurat det spillet går ut på. Ha en taktikk, og vinne over det motsatte laget.

 

Final words, AWP er og forblir greit!

Lenke til kommentar

Er litt enig i at awp(m) ;) er ok. Det er jo der for å brukes. Det jeg egentlig har å utsette på det er at det fører så ofte til camping. Jeg syntes camping er kjipt, men det er jo like mye lov å campe som å bruke awm.

 

Grunnen til at jeg spurte var bare at det var så uvant å spille når det plutselig er flere som har en kannon jeg ikke er vant til er med i spillet..

Lenke til kommentar

Jess. Jeg ser CSS bringer med seg de gode gamle diskusjonene.

 

Arctic Warfare Magnum og Arctic Warfare Police. Magnum er rifla som er med i CS, så vidt jeg vet, mens en hos Valve greide å skrive AWP en gang i tiden.

5449454[/snapback]

Det er en blanding, men utseendemessig er det en AWM.

 

 

Ellers finnes det ikke en eneste god grunn til å banne awm'n, folk har klart seg godt med den i cs i ganske mange år nå.

Lenke til kommentar
Note that the AWM (Arctic Warfare Magnum) is highly mistaken for the AWP in games such as Counter-Strike and Counter-Strike: Condition Zero, and in the Half-Life 2 mod Counter-Strike: Source, Though the AWM and AWP are similar.

 

It should also be noted that the AWM is a popular weapon in the computer game Counter-Strike, although it was named the "AWP" in earlier versions of the game (presumably due to copyright issues).

 

Ai_sm.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...