Gå til innhold

ASUS A6Ja diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Jeg lurer også på hvordan man skal få media-knappene til å funke mot winamp, dessuten ville jeg gjerne hatt muligheten til å deaktivere dem.. er kjip når jeg kommer borti mens jeg spiller og plutselig blir spillet minimert til fordel for ASUS DVD.

 

Angående mail-lyset, det funker jo mot outlook, og hvis du betaler de 10$ ekker hva det nå var i året for premium hotmail konto skal man jo kunne bruke outlook for full access til hotmail, da skulle vel lyset lyse?

 

Jo forrresten, det funker jo helt fint å bruke gratis-hotmailen fra outlook (den som er med i office2003 vaffal), men jeg kan ikke ha det som primær konto elns, er dette mulig å fikse?

 

eventuelt fått lyset til å reagere når jeg får ICQ/LiveMessenger IM's? har mer behov for det enn mail.

 

 

Nytt problem: Da NGT streika i går trodde jeg først det var w-lan kortet i maskinen som hadde gått helt agurk. Avinstallerte Intel/PROset fra add/remove programs saken, omstøvla og woups, så har jeg ikke wlan i det hele tatt, dessuten funker ikke volume-styringa. Har tidligere hørt at PROset'en ikke er hel 100, og at folk kjører uten.. åssn dea?

 

har hatt andre snodige opplevelse med w-lan'et her, er stort sett dønn stabilt, men enkelte ganger detter det ut hvert andre eller tredje minutt, IE, LiveMessenger og ICQ dør (offline/404) og etter litt tid kommer PROset meldinga opp med at den har koblet til wlanet igjen. har en 3-4 naboer med w-lan, er like ustabilt mot dem på sine dårlige dager. Har selv en SMC 54MBit wlan router sak. Trodde først at den var kun w-lanet som ikke ville, men nå som jeg har fått opp 3 andre maskiner i lan'et (med ledning) og de også går offline i tide og utide (mens overføring internt i lanet fortsetter) lurer jeg på om det kan være noe med NextGenTel? I går var jeg offlinei en tims tid før jeg dro, og hele formidagen var det til og fra... men da uten at w-lan'et mista forbindelsen. Er dette to separate problemer eller kan det være sammenheng? Har Netopia ATR-u/router.

 

 

Ellers har jeg lagt merke til en slags høyfrevent støy fra harddisken(tror jeg). Når den ikke jobber med noe, og det er stille i rommet, kan den høres ganske tydelig. blir borte mens den jobber for så å komme tilbake.

 

Og, er det noen som vet om en enkel måte å få extern skjem som primary?

tror det var alt...nei en ting til. Da maskinen støtter S/PDIF gjennom headphone jacket, hvorda skal jeg koble det opp mot Z5500'n? er jo bare TOSlink og Coax inn der.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

hvis jeg ikke tar helt feil har også asus a6ja, som jo benytter en core duo prosessor, vært plaget av at batterilevetiden blir kraftig formisket ved bruk av usb-enheter (gjør et google-søk hvis du ikke er kjent med fenomenet, les her). Tenkte derfor det var relevant å opplyse samtlige som ikke har fått denne nyheten med seg, om at Microsoft nå har lansert en løsning på problemet i form av en patch (følg linken i hw-nyheten jeg linket til tidligere).

Lenke til kommentar

 

Ellers har jeg lagt merke til en slags høyfrevent støy fra harddisken(tror jeg). Når den ikke jobber med noe, og det er stille i rommet, kan den høres ganske tydelig. blir borte mens den jobber for så å komme tilbake.

 

6137902[/snapback]

 

det er pga hardisken. ringte asus om dette problemet, det er en sikkerhets dings for at hardisken ikke skal dø (så fort) så spinner den på en lavere frekvens en å ikke spinne i det hele tatt. Det gir den høyfrekvente lyden. Som regel bare når den går på batteri... jeg legger ikke merke til den mer. Et måte du kan hindre hardisken i å gi fra seg lyden er å la en mp3 fil gå på shuffle, da vil hardisken alltid lese og du er kvitt problemet...

Lenke til kommentar

Noen som kan svare meg på hvordan jeg skal bruke recovery dvd`n som fulgte med til pc`n ? Har prøvd og velge dvd som 1st boot device, men da starter den bare windows på vanlig måte.. Satte cd/dvd til den eneste boot device, da fikk j beskjed om å restarte og velge riktig boot device . !!

 

Noen som kan hjelpe meg rimelig rakst ??

Lenke til kommentar
det var merkelig... er du sikker påå at cd/dvd står som nr 1? trykket save?

6148569[/snapback]

 

Ja hadde gjort det.. Her er hvordan j fikk det til for de som lurer : Trykke tab + f9 i oppstart. Det er valget for boote fra partisjon-- funket da ihvertfall !!

Lenke til kommentar
hei...

 

jeg bare lurte på om disse høytalerne vil være mulig å koble til A6J'en??

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=307397&view=detailed

 

de vil vel det??

6154950[/snapback]

 

ja :thumbup:

 

 

oh btw; ser ut som om det er programmet HControl som kjører hurtigtastene, det har kresja noen ganger i det siste og da har jeg ikke kunnet bruke Fc+lyd opp/ned/mute, Power4Gear, media-knappene eller mail/web-knappene, eller muse-pad-låse-knappen. Slutte å funke etter jeg avinstallerte InterPRO/set.

Endret av DODweb.org
Lenke til kommentar
Takk anbar, angående disken. Er jo greit å vite :)

 

 

Noen som har sett noen endring i batterilevetid på maskinen sin etter å ha lasta inn Caliber's patch?

6152033[/snapback]

 

jeg prøvde å innstallere patchen... men da begynte windows ¨å fucke seg totalt. den begynte å rote med genuine dritten... så fant den ut at den ikke kunne kjøres på dette operativsystemet, at operativsystemet ikke var støttet. dette syntes jeg var litt rart siden det tross alt lisensert windows xp pro... fuck windows...

 

men siden gang har jeg hatt problemer med windowsen også. for å sitte på laptopen må den loade en temp profile... filene i profilen min virker dertil å være startet siden de ikke kan loades.... men men.... reformat snart etter eksamen.

Lenke til kommentar
Har den microsoft usb fix'n gjordt noe merkbart med batterilevetiden, evnt varmen som denne laptopen "sliter" med?  :hmm: Vurderer sterkt å kjøpe en, men er skeptisk etter det jeg har hørt om den.. :)

6167680[/snapback]

 

alle laptopper med slike spesifikasjoner blir varme, a6ja er likevel ikke betydelig varmere enn toshiban jeg har, som er tre år gamle... men om du bare bruker lappen til å surfe med når du ligger i senga, så kan du jo klokke ned prossesoren... ganske enkelt med to tastetrykk...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...