Gå til innhold

Serier som aldri skulle vært laget!


Anbefalte innlegg

Jeg prøvde å finne en slik tråd, men fant ingen... Jeg har gjort denne feilen gang på gang, laste ned en hel sesong. Begynner å se og venter på at den skal ta av, men den blir bare værre og værre.

Poenget er at den aldri skulle vært laget i utgangspunktet...

Håper særlig nye serier blir lagt vekt på..

 

Mitt bidrag i så måte er en ny sci-fi serie på ABC; INVASION

 

Ikke last den ned, om du da ikke ønsker å se et dårlig plot, elendige effekter etc.

Kan gi et eksempel; Om noen kjører bak deg, dem forstyrrer deg ikke eller no, vil du da ta en brå sving til venstre (det regner og veiene er dårlig)

for så å selvsagt møte et tre som har falt over veien.. Neppe..

Om dem hadde forsøkt å presse deg ut av veien, så kanskje.. Eneste er at du kjører en rimelig svær SUV og "forfølgerne" kjører en liten ford sedan.. :roll:

 

Hele serien er forutsigbar, og jeg håper ingen andre laster ned denne.. 10 episoder hittil med møkk...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg så 10 episoder av Lost 1. sesongen, og syntes det var dødskjedelig... skjedde jo aldri noe. Jeg er en svoren tilhenger av sci-fi, alt fra farscape til sg-1 og Babylon 5. Jeg er ikke så kresen når det gjelder slike serier, det eneste jeg i realiteten krever er at det skjer noe og at historien henger sammen...

Lenke til kommentar
Mot I Brøstet er helt ulidelig dårlig. Tore Ryen, jeg forakter deg.

5347580[/snapback]

 

 

Ikke stopp med Mot i Brøstet. Mannen har flere svin på skogen, Karl & co og Holms. En pine for opp mot 4 av sansene mine, og burde forlengst blitt forbudt ved Genevèkonvesjonen.

5347733[/snapback]

 

 

Mot i brøstet er konge i forhold til Karl & Co og Holms da!

selv om det er "tørr" og barnslig humor...

 

 

Men mine meninger: Dårlige serier = britiske serier som er etterligninger av amerikanske! Det suger så sinnsykt :(

Lenke til kommentar
Sesong 2 av Lost. :yes:

5347193[/snapback]

 

Er så enig! Jeg likte sesong 1 virkelig godt. Det var noe mystisk hele tiden, og vi alle ventet på å få vite hva det var øya skjulte.

Men nå synes jeg bare alt er så teit. Masse nye folk (inkl. Michelle Rodriquez! :wallbash: ), og det jeg har sett så langt (frem til episode 8) kunne lett blitt presset sammen og puttet inn i èn eller kanskje to episoder. Alt er så tøyd ut! Fra nå av får vi liksom hvert jævla sekund sett fra hver forbanna karakter i hele serien!

Eksempel: Vi så jo i en episode fra når Jack gikk ned i sjakten, fra en annen episode når Kate gikk ned i sjakten, og en annen episode når Locke gikk ned i sjakten (mer eller mindre).

 

Dessuten har jeg hørt rykter om at folka bak serien har sagt de skal lage seks sesonger. Dette fikk meg ikke akkurat til å hoppe i taket av glede.

Nå har jeg hveldigvis ikke fått dette bekreftet, men så snart jeg får det svart på hvitt at det er sagt, opphører Lost for meg på flekken.

 

Dessuten synes jeg alt som går under kategorien "såpeopera" (glamour, hotel cæsar, seventh heaven, home and away, osv) burde blitt bombet i sønder og sammen, og idioten som fant på idèen om en såpeopera for første gang burde blitt hengt opp på et kors og steinet til døde (unnskyld for min ordbruk).

 

Som noen andre sa, så skulle aldri Joey blitt laget heller. Makan til møkk! Friends var et helt greit tidsfordriv, mens Joey er tidsmord!

"jeg må på do, jeg." *applaus og hylende latter*. "javel da." *folk ramler ned fra stolene sine og dør av latter*. :nei:

 

EDIT: Fra sesong 2 til sesong 40 av 24!

Endret av MeTa][iC
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...