Jump to content
Sign in to follow this  
lillegutt132

skjermkort som ikke vil fucke som skal funke:S

Recommended Posts

jeg byttet ut det gamle dårlige skjermkortet mitt...det je har satt inn nå skal funke på source men det funker ikke....de kommer opp en feil som denne når jeg prøver og kjøre programmet:S :::::

 

instruksjonen i *0x2223545d*refererte til adresse *0x0d7361b0*minnet kunne ikke være *read*

klikk OK for å avslutte programmet

Share this post


Link to post

Dette er feil sted å poste. Du har laget en million poster om dette nå, og du sniker med spørsmålet i hver eneste tråd du poster! :thumbdown:

 

EDIT: Post heller i conter strike delen av forumet

 

EDIT2: Du har 2 tråder i "Skjermkort og TV-kort", og topicen din er ikke beskrivende... Hva faen mener du med: "skjermkort som ikke vil fucke som skal funke:S". Vil ikke skjermkortet i senga med deg?

Edited by sablabra

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post

Kanskje du kjører rammen på for stramme timings i bios... prøv og gå på cas 3 og cmd rate 2 eller hva det nå heter. For det er minne feil du får der

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...