Gå til innhold

Den store Warlock tråden...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei jeg lagde meg en Warlock når realmet mitt var nede og er ikke helt kjent med den ennå. Veit dette er bitt diskutert før men ei venninne av meg som har en lvl 60 lock anbefalte meg å bygge opp til Sm/ruin. Jeg har begynt med å bygge ut Improved Shadowbolt,er dette en grei start? som first build? og hva menes med dott?:p

 

Som du ser,min første caster char:)

Lenke til kommentar
Sjekk her, du.

7115544[/snapback]

Hei jeg lagde meg en Warlock når realmet mitt var nede og er ikke helt kjent med den ennå. Veit dette er bitt diskutert før men ei venninne av meg som har en lvl 60 lock anbefalte meg å bygge opp til Sm/ruin. Jeg har begynt med å bygge ut Improved Shadowbolt,er dette en grei start? som first build? og hva menes med dott?

 

Som du ser,min første caster char:)

 

QFT

Endret av PyroCX
Lenke til kommentar

SM/Ruin er et fint, om enn manakrevende build på lvl60. Destructionsiden er iallefall ikke stedet hvor du skal begynne. Du kommer ikke til å bruke shadowbolt særlig mye i begynnelsen, siden du kommer til å stjele aggro fra voidwalker/succubus. Da er heller poeng i Corruption + Life tap + Drain life betraktelig bedre.

 

9/21/21 er heller ikke det beste å gå mot når man nettopp har startet. Affliction til rundt lvl40, så får man evt. respecce rundt der.

Lenke til kommentar

Jeg ville egentlig bare respeccet først som sist. Det er litt surt å være 5 levels unna noe, bare fordi du gjorde en feil helt i begynnelsen. Dessuten, respec-kostnader synker over tid.

 

Noe sånt ville jeg begynt med. Her har du talenter til lvl30. Planen her er å sende inn pet, hive på CoA og så Corruption, så bruke Life tap, og så Drain life til mobben er død. Da holder du deg sånn rundt 80-90% på både hp og mana, og det er ikke noe krise om du trekker aggro fra pet.

Lenke til kommentar

Du bruker Drain life, ikke mana. Alle mobs har hp, ikke alle har mana. Du bruker så Life tap for å konvertere liv -> mana, og det er der Life tap-talentet kommer inn.. istedenfor å få 1 mana per 1 hp, får du 1.2 mana per 1 hp.

 

I tillegg er også Demonic embrace-talentet veldig greit, siden du får 11.5hp per 1 stamina (ikke 10, som vanlig). Warlocker er bygget opp rundt hp og stamina, så du bør fokusere mye på utstyr som gir bonus der, istedenfor int/mana. Opp til lvl40, bør du gå etter stamina først, så int. Etter 40, +dmg, så sta, så int.

 

5/5 i Imp. Corruption = instant. Veldig greit, siden du ikke må stoppe opp.

Lenke til kommentar

Vile ikke anbefale Drain-tanking før lvl 30. Dette pga at det er da man får rank3 og i min erfaring ga dette builde rasker grinding med ca 0 downtime.

Imp Cor 5/5

Demonic Embrace 5/5

Imp VW 3/5

Så to point hvor du vill i demonology

Fel Dom 1/1

Fel stam 5/5

Så på level 30 respece til Drain tanking builde psilocybe linker til.

 

Når man figther med det builde jeg brukte. Sende VW på target 3 dots så wand til den er død. wand på low levels har egentlig bra skade. Med dette builde hadde jeg ca 0 downtime.

Lenke til kommentar

Jeg er nå lvl 44 og har kommet et stykke ut i builden min. Jeg går etter ruin nå med det

første, men ser denne builden god ut eller må den endres? Jeg skal gå for PVE og når jeg har ruin går jeg for Nightfall Link til builden

 

Edit. Du hjalp meg med dette sist gang også psilocybe så brukte wowhead.com som sist. Takker

Endret av Lightningwolf
Lenke til kommentar

Warlock er rått altså.. Har spilt wow i 6 måneder, og hadde testet nesten alle klasser utenom warlock fordi jeg tenkte at den kom jeg ikke til å like.

 

Men så skulle jeg lage en twink og ble overtalt til å teste warlock.

 

Kan nå trygt si at Warlock dominerer i pvp ( min erfaring er tho bare på lvl 29).

Lenke til kommentar

Warlocks er kos i PvP.. spilte i WSG i går, og fikk 107 Hk på en time, totalt 180 på 2 runs, og lå nest øverst på tabellen hele tiden. Bare en mage lå høyere.. var sinnsvakt morro.. Pet, DoT, Shadowbolt, death coil og ShadowBURN.... :love: gotta love those Locks... har ikke funnet noen annen class som er like morsom å spille som Lock, enda.. har prøvd alle, men alltid falt tilbake til den gode gamle...

Lenke til kommentar

nfer zie wrlock.... her om dagen satt jeg og kjedet meg... tenkte jeg skulle ta en tur til Kargath og leke litt med hordies der... Ved inngangen til Badlands ser jeg to shamaner, begge level 60 med tilsynelatende decent gear. Tenkte, hvorfor ikke :D.

 

Fyrte opp seduce på første shamanen, mens jeg sendte den andre på løpetur (les: fear). Jeg lempet på alt jeg hadde med dots på han, før jeg gikk løs på shaman nr. 2. Fyrte opp curse of shadows, Zandalarian hero charm og shadowbolts. Plutselig ser jeg HK: Stone Guard. Dæven tenkte jeg. Den første shamanen gikk fort ned :D. Den andre shamanen som jeg først seduced, og shadowboltet viste seg å være hakket vassere en den første shamanen, men jeg fikk han ned. Satt igjen med ca 1000 hp/mana etter kampen og var strålende fornøyd med å ha tatt 2 shamaner på en gang. Men det tok ca 3 sekunder før begge self ressurected, og ga meg en skikkelig omgang juling :D.

 

Ingenting slår litt god, gammeldags World PvP i Kargath :p

Lenke til kommentar
Ingenting slår litt god, gammeldags World PvP i Kargath

 

Lawl.. Selv spiller jeg Horde da, men har aldri sett sånn sett spesielt mye Allianser i Kargath. Spiller lite pvp sel fordi det er ikke så morsomt, selv om jeg er en Warlock.

Menne i min server (Balnazzar) er Alliansene flink å ganke, spesielt i Crossroads :p

 

http://ctprofiles.net/2024249 Der har du meg, whisper gjerne meg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...