Gå til innhold

Den store Warlock tråden...


Anbefalte innlegg

Den store Warlock tråden...

 

warlock.jpg

 

Legender:

- Kralnor

 

Hva er en Warlock:

Warlocks are masters of shadow, flame, and demonic power. They are a robed class that excels at plaguing their enemies with disease or curses, hurling bolts of fire or shadow energy across the battlefield, and summoning demons to aid them in combat. While warlocks are powerful casters that deal damage from a distance, their demonic powers can also protect or support their allies in battle, or even summon other players from across the world using ritual magic to conjure portals.

 

Warlocks have both powerful damage spells (primarily dealing over time) and debuff spells that work well in conjunction with each other and with the abilities of their group mates. They have Curses for many occasions; in fact, they can easily be considered the best debuffers in the game. Their pets, too, help with the damage dealing and grant the Warlock extra abilities to put to use. They can also control crowds well with Seduction and Banish, and provide limited support in the form of their summoned stones.

 

Raser:

- Human

- Gnome

- Forsaken

- Orc

- Bloodelf

 

Våpen

- Daggers

- One-handed Swords

- Staves

- Wands

 

Armor:

- Cloth

 

Linker:

 

- The Warlocks Den

- Dreadsteed of Xoroth

- Kroshius the Infernal

- Ritual of Doom

- Enchanted Gold Bloodrobe

- An Imp's Request

- DPS-Calculator

 

 

 

 

----------------------------------------------------

 

 

 

 

Liten guide fra Lycantrophe:

 

Levling

For levling er det DpM (Damage Per Mana) og effektivitet som gjelder, det du ønsker er å kunne holde på lenge uten pauser, samt drepe i et greit tempo. I mine øyne er det da kun en ting som gjelder. Affliction

 

Grunner til å gå affliction:

Høy DpM.

Hvis det gjøres riktig, ingen downtime.

Høy sikkerhet, med litt gear er det å dø vanskelig.

Det er mange tall som spretter opp, veldig morsomt.

Høy dps.

 

Grunner til ikke å gå affliction

Dette gjelder hovedsakelig pvp, da du ikke har noen burst.

Mange mener du har for dårlig survivability.

 

Pet

Som Affliction-lock er du både avhengig og frigjort fra pet. Du er ikke avhengig av pet for å gjøre skade, men etter hvert så blir pet alfa og omega for manaen, med stikkordet Dark Pact.

 

Før 40

I begynnelsen, før Dark Pact, foretrekker jeg å bruke voidwalker. Send på Voidwalker, sleng på dots mens den holder aggro. Lifetap til full mana, send voidwalker på neste mob. Fear mob nr. 1 samtidig som du slenger dots på mob nr. 2. Drain mob nr. 1 til han dør (Drain Life) og sleng på Drain Soul på slutten, selvsagt improved. Fear mob. 2, send voidwalker på neste. DoT og Tap, fear og drain. Rinse and repeat. Når voidwalker begynner å få så lite liv at det er en sjanse for at han dør, stopp litt og la han bruke Consume Shadows. Begynn på nytt.

 

Etter 40

Her blir det interresant. Voidwalker begynner å bli svak og sliter med å holde aggro. Samtidig får Afflictionlocks den mest geniale spellen de har. Dark Pact. Dark Pact fungerer på samme måte som Life Tap, men forskjellen ligger i at med Dark Pact tar du petet sin mana i stedet for dine HP.

 

Fra 40 bruker du Imp. Passiv, Phase Shifted. Da har du et lite manabatteri som i tillegg gir deg Stamina og Fire Shield. Kjør på med dots, drain til de er nesten døde, avslutt med Drain Soul.

 

Hvordan skal jeg sette talents?

Som Levlebuild vil jeg si at dette er det absolutt beste. Sett gjerne to poeng i Nightfall, veldig fin procc, dog ikke så nyttig når du levler.

 

 

----------------------------------------------------

Endret av Zepticon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På level 15 hadde jeg denne builden, så gikk jeg for nightfall (link) etter det gikk jeg videre i affliction treet (link) så valgte jeg 5/5 i shadow mastery. Så må man velge om du skal ha dark pact, eller ruin (SM/Ruin)

 

Hvis du velger Affliction/Demonology med dark pact, kan du for eksempel ha denne builden.

 

Er forresten en stor warlock guide på warlock forumet til wow-europe :p

 

(*Kjeder meg på lan* :()

Endret av nd4spd
Lenke til kommentar
Uansett hva man gjør, så mener jeg at Dark Pact på level 40, eventuelt Master Demonologist på 39, er konge når det kommer til levelling. Jeg hadde Dark Pact på level 40 og brukte felhunter (siden den bruker lite mana selv) og hadde ikke nedetid lenger.

5284381[/snapback]

 

Jeg henger meg på. Grav deg ned i affliction. Få dark pact, deretter kan du gå for starten av destruction ned til shadowburn og til slutt i demonology for ekstra stamina og bedre imp.

Lenke til kommentar

Ok...

Foreløpig har jeg i hovedask satset alle poengene mine innenfor Demonology.

Har ett poeng en annen plass som jeg ikke husker helt, mener det var på Affliction en plass...

 

Så jeg burde altså fortsette å sette poengene på Demonology?

Og hvor mange poeng på hver del? fylle dem opp eller bare så jeg kommer vidre nedover?

Lenke til kommentar

Du kan også ta med den nye og "hotte" SM/DS som mange nå har begynt å specce til. Den er kanskje litt mer for de med ekstra god gear, og spillestilen er helt annerledes enn for en MD/Ruin, SM/ruin eller destrolock.

 

Og også gode gamle 32/8/11 PvE-builden med dark pact.

 

Tror jeg har brukt nærmere 1000 gull på respecs nå:/ Blizzard har vært veldig flinke med å gi warlocks flere valg med hensyn på talents.

Endret av Pinglebolle
Lenke til kommentar

Vist du tar afflication blir du ikke til å angre, brukte ikke dark pact talentet så mye under lvlingen, syntes det bare ikke var nødvendig.

Når du har fått siphoon life går det meste som en lek du burde også ha improved drain life og fel concentration.

 

Da hiver du Curse of Agony, Curse of corruption og siphoon life på en 3-4 mobs så bruker du drain life. (velg helst mobs med lav dmg)

 

Dette funket veldig bra for meg, ble ganske vandt til builden og vanskelig å bruke en annen, men man tar bare litt tid å legge om spillestilen :)

 

lykke til med lvlingen

Lenke til kommentar

Noen som har noen gode GUI mods som passer til Warlocken da?

Og en liten guide til hvordan man får den til å funke?

 

EDIT:

Noen som kan forklare meg hvordan soulstone funker?

Den skal vell resse meg når jeg dør?

Jeg lager en minor soulstone som ligger i ene backpacken min, men når jeg dør så får jeg ikke til å bruke den til å resse meg igjen... Hva gjør jeg galt?

Endret av Zepticon
Lenke til kommentar
Tror du må høyreklikke på soulstonen og så trykke på deg eller den som skal bli soulstoned. Men har aldri spilt warlock så kan hende jeg tar feil.

5291578[/snapback]

Stemmer det - den funker som en 30 minutters buff etter at du har brukt den på en person. Når den har blitt brukt, kan du ikke sette ut en ny en selv om personen som fikk SS har blit drept.

Lenke til kommentar
Det bli bare sjikkelig bra med 18slots+ soulshards bager etter 1.9!

5291682[/snapback]

nah, plass er ikke etter min mening det største problemet med shards, men en forbedring er det riktignok

Synes heller andre løsninger hadde vært bedre, f.eks endre drain soul til en curse, så man slipper den jævla channelingen =P

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...