Gå til innhold

Ny patch - Problemløser eller skaper?


Anbefalte innlegg

Dette er ikke enda en "jeg får ikke installert nyeste patchen" men seriøst, hva tenker utgiverne på når de lager en patch etter denne oppskriften? De ber jo om at folk skal bare gi opp spillingen, det har vel ikke så mye å si for de, vi har alle rede kjøpt spillet.

 

Hva kan gjøres med dette? Er dette kun en engangsblemme fra utgiver eller ligger det noe bevisst bak dette stuntet? Jeg må si jeg er sjokkert av at det går an å gi ut noe som byr på så mye problemer i det hele tatt...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan ikke fordra den.

 

-Lagt på blur-shit på TV missiler.

 

-Hadde ALDRI trodd jeg skulle få whine om teamflashing i BF2 men dette er faktiskt tilfelle.

 

-Bomma på diverse ikoner på weaponunlocks.

 

-Laget noen nye bugs, cobraet mitt rister. Virker som om noen har kjørt en vibrator ned i potmeteret mitt. (Var der iallefall første runden etter patchen, har ikke sett så mye mer ti ldenne buggen etter det)

 

- Tro det eller ei men de har fremdeles ikke klart å fikse en bug jeg alltid har hatt på heliet, sjekk screen:

post-50769-1133084290_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Nå er den definitivt en problemskaper.

 

Har aldri slitt med andre bugs enn helibuggen ovenfor før men etter siste "patch" dukker det opp fler og fler...

 

Nå ser jeg røde teammates, jeg skyter og skyter og får plutselig team damage warning. Senere, mitt ute på marka, har ikke skutt noenting, så står det plutselig at jeg har drept en dude med "Type 88".

 

Blir frustrert jeg.

Lenke til kommentar
Nå ser jeg røde teammates, jeg skyter og skyter og får plutselig team damage warning. Senere, mitt ute på marka, har ikke skutt noenting, så står det plutselig at jeg har drept en dude med "Type 88".

5216604[/snapback]

 

Har vært bort lignende selv faktisk! Utrolig kjedelig faktisk! Har også merket at poeng plutselig forsvinner, uten at jeg vet hvorfor...

Lenke til kommentar

Nei for min del har eg sluttet med BF2 etter den forrige patchen gjorde at eg måtte reinstallere spillet før eg kunne patche.Så etter det fikk eg ikkje skart på spillet en gang :roll:

 

Avtalte med noen venner i dag at eg skule spille med dem, men kommer jo seff ingen vei da den nye patchen ikkje funker. dvs får "Patch failed" ved installering :thumbup:

 

Jippi over heile linka, laster ned patch fra en annen plass no, funker det ikkje, spar eg ned BF2 i snøen.

 

EDIT: Etter å ha testet denen patch failed løsningen, 900 ganger sitter eg igjen med samma dritten. Faen eg angrer på at eg brukte min lapper på dette spillet. Hvilke stoffer er utviklerene på egentlig? :hmm:

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Haha, nei si det:P Synd eg alldri får oppleve det :tease:

 

Nei men faen nå er eg seriøst forbanna, jævla dritt spill rett og slett. Faen til tull det skal vere å få installert den pokkers patchen, skulle vel ikkje forundre meg om den ødela spillopplevelsen når den først var på plass :roll:

Lenke til kommentar

Det sykeste med patchene fra EA/DICE er jo at det skal være så vanvittig vanskelig bare å få installert dem! Forrige patch måtte jeg styre noe vilt for å få til å funke, og måtte inn i TEMP manuelt og hente filene fra der. Når jeg skulle installere BF2SF nytter ikke det, for den MÅ patche til 1.1 som en del av installasjonen. Den gidder ikke en gang noe så basic som å sjekke om man kanskje kjører en nyere patch fra før... Det kan sammenlignes med om et spill hadde tvangsinstallert DX8 på PCen fordi koderne ikke gadd å legge inn en sjekk på eksisterende DX-versjon.

 

Men det har jo vært de samme problemene med HVER eneste patch! De gidder jo ikke gjøre noe med det! Når de slipper patcher med de samme problemene gang etter gang så virker det som de ikke bryr seg. "Invalid CD-key" etter hver nye patch, etter en masse trøbbel med "Patching failed". Dette er problemer de er nødt til å være klar over, og likevel fikser de det ikke. Det er helt utrolig.

 

Sammenlignet med Valve (HL/CS) så er forskjellen vanvittig stor. Det har aldri vært noen tekniske problemer med deres patcher som jeg kan huske.

 

Jeg kommer ikke til å kjøpe noen flere expansions, BF3 eller noe annet fra EA/DICE før jeg kan lese på forum at det tekniske er i orden, og at veldig få/nesten ingen har problemer. For sånt skulle egentlig bare mangle.

 

Når jeg i dag fikk "Invalid CD-key" igjen, enda jeg har kjøpt og betalt for både BF2 og BF2 SF, ja da ble jeg rett og slett forbannet. Spillet kommer med en link til en side hvor jeg kan kjøpe spillet lovlig, og påstår med andre ord at jeg er en pirat. Jeg har ikke opplevd maken, og jeg har holdt på med spill siden Amigaen på 80-tallet.

 

At de i tillegg klarer å introdusere nye bugs inne i selve spillet hver gang de slipper en patch, vitner også om at de som koder patchene til EA/DICE er en sløv og inkompetent gjeng. :thumbdown:

 

 

Det var deilig å få det ut, hehe... :whistle:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...