Gå til innhold

Test: MSN på mobilen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.. har instalert emsn på 7610 og det funker yperlig.. bortsett fra en ting.. vært femte sekund popper det opp på skjermen "vil du la emsn sende data over nett"

 

trykker ja men det popper fremdeles opp.. er det noe med gprs instillingene på min mob eg kan fikse på? :hmm:

Lenke til kommentar
Jeg bruker emsn på min k750I og det er mye rot. Når noen skriver til meg får jeg ikke sett den første meldingen de sender.

 

/OT finnes det forressten tastatur man kan koble på telefonen så man kan skrive raskere?

5176129[/snapback]

 

 

Kanskje det finnes noen små bluetooth-tastatur som virker på mobiler? Egentlig aner jeg ikke, min telefon er over 5 år gammel, så jeg har ikke så bra peiling på disse "moderne greiene" :)

 

AtW

Lenke til kommentar
Får ikke logget på emsn med min Siemens c65. Telefonen står bare på "connecting" hele tiden. Har foresten aldri fått noen java programmer til å virke på gprsen på tlfen. Prøvd Opera mini også. Kommer på wap, og mmsen funker helt fint. Noen som vet hva som er feil?

5172462[/snapback]

 

Ja, vi burde hatt dette med i testen. Saken er at du trenger en internett-profil til mobilen din, og ikke en wap-profil. Forskjellen er at wap-profilen blokkerer trafikk på enkelte porter, mens internett-profilen er åpen akkurat som om du kobler deg til med et modem.

 

Installer en internett-profil. Har du netcom, går du inn på netcom.no/ota og laster ned en internett-profil. Om jeg ikke tar helt feil, så får du muligheten til å velge hvilken profil du skal koble deg til med når du starter programmet på Siemens x65. Da velger du "Internett" eller hva den nå heter.

5172691[/snapback]

 

Jeg har Telenor, men jeg finner ikke "internett profil" på sidene deres, noen som vet hvor jeg finner denne profilen?

Lenke til kommentar

Synes det var en altfor dårlig overskrift på artikkelen.

Navnet MSN er jo en forkortelse for Microsoft Network og det består av alle tjenestene som finnes på MSN. F.eks. hotmail, groups, search, money, stock, encarta, atlas, shop mm. Og ikke bare MSN Messenger som artikkelen handlet om.

Når man bruker titelen "MSN på mobilen" får jeg intrykk av et program som tar seg av mange av tjenestene til MSN og ikke bare MSN Messenger. Når det dessuten MSN Messenger alltid i artikkelen omtales som MSN, blir det en vedlig forvirende artikkel.

Lenke til kommentar
Ehm.. hvis jeg har SE W800i med Chess-abonnement.. hvor finner jeg da oppsettet til en slik Internettprofil? Kan jeg bruke oppsettet til Telenor?

5176734[/snapback]

 

Ja det vil jeg tro, hvis du har dekning fra Telenor. Du får velge mellom Telenor eller Netcom dekning når du oppretter abbonement hos chess.

Lenke til kommentar
TurboMSN fungerer helt konge på Nokia N70, akkurat som MSN på dataskjermen, lyder, funksjoner osv.  I tillegg er den RASK, akkurat like rask som på pc'n.

Akkurat, er det noe å lure på?  den koster riktignok akkurat ca 60 kroner, men det er det verdt.  Den finnes også i en tidligere utgave, verson 1.7?? som lan lastes ned gratis og er akkurat nesten like konge. Påloggede ligger alltid på topp, smileys er på plass, grupperingsmuligheter er der også.

Akkurat, akkurat.

5173364[/snapback]

har du en link til den siden med den gratis versjonen?

Lenke til kommentar

Har testet litt hvor mye det koster å være oppkoblet.

 

Har agilemessenger og Turbomsn på min mobil.

 

Turbomsn bruker mere kb så vidt jeg kan se ca 40 - 50 Kb pr time...( litt chatting). Med telenor så betyr vel dette i underkant av 1 krone pr time....

 

Mens agilemessenger ( den gamle gratisversjonene), bruker kanskje 30 kb pr time.. ( litt chatting)

Lenke til kommentar

er disse programmene beregnet til å være pålogget for å vite at noen prøver å kontakte deg eller får man beskjed når noen prøver?

 

lurte om dette kunne være en erstatning for alle tekstmeldinger mellom meg og dama

men hvis du må være pålogget hele tiden og brenne penger på ingenting for å vite om ho prøver å kontakte meg er det jo liten vits

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...