Gå til innhold

Post dine mest idiotiske drømmer her!


Khalifen

Anbefalte innlegg

Jepp, fortell om dine mest idiotiske drømmer noensinne. Jeg kan begynne med denne fra tirsdag-onsdag:

 

Jeg drømte at jeg var i Krotia, men huset og gata var der også. Det snødde og regnet hele tida, og vi hadde små kattunger. Og så var jeg på barneskolen min igjen, men når jeg gikk inn i bussen så var et fullt av Night Elf female mages der, alle var prikk like. Bussjåføren beklaga seg, og sa at det var en test-server. Plutselig var jeg hos en venn og kjøpte UV-rød plexi, og før jeg visste om det så var jeg hjemme igjen, og kattungene var ute under et datakabinett. "Stefaren" min kom inn da, og jeg spurte om han ville hente kattene, det ville han ikke så jeg gikk og plukka opp kabinettet med alle kattungene i. Da kom det en gammel dame med sykkelhjelm og en feit katt i bånd i armene. Hu begynte å snakke med meg, da om sykkelhjelmer og at de var egentlig lagd av katter. Jeg likte henne ikke så jeg gikk inn. Døra stod åpen, og jeg så at hu sneik seg inn, og opp trappa. Der forsøkte hu seg å komme inn til gangen utafor rommet mitt, men jeg stoppa henne og sa: "Du har ikke lov til dette" Da sa hu med et ekkelt glis: "Nei, men jeg skal ta språket ditt!" Og stakk armen inn i magen på meg. Da våkna jeg

 

Weird eh?

 

Hadde også denne i natt (onsdag-torsdag):

 

Jeg drømte at jeg var hos onkelen min å skulle steke noe med en jernpanne, men så svidde det seg, og jeg måtte skylle den. Når den var kald, så fant jeg fram bøtte, klut og såpe og putta såpe og vann i bøtta. Det ble et meterhøyt lag med såpe, og nysjerrig som jeg er, så fjerna jeg noe såpe med hånda. Da begynte det å sprute såpevann rundt i kottet. Så våkna jeg.

 

Vet ikke hvorfor jeg drømmer mye for tida, men noen er morsomme, andre er teite mens noen er skumle :S

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pen :)

 

Her er min.

Drømte at jeg var på rommet mitt, sammen med en del folk.

Det var nemlig spørrekonkurranse av beste "Jeopardystyle" på gang!

Det var rigga opp noe værre av ting og tang, og det vi skulle svare på, var hvilken sang en dame sang. Hun sang Aqua - Roses are Red, hver gang. Og jeg klarte det aldri. Jeg har ikke hørt på den sangen siden barneskolen, så dukker den opp i en drøm. :p

 

Som om ikke nok var nok, så stod to av kameratene mine utenfor huset, ved en buss, og snurra capser på pekefingrene.

Lenke til kommentar

Begynner å bli noen uker siden, men denne drømmen glemmer jeg ikke med det første.

Drømmen begynte med at jeg og 2 kompiser fra klassen skulle dra til Harstad. På bussen satt Marilyn Manson og siden jeg digger han så satt jeg meg ved siden av han. Da vi kom fram til Harstad så tok Marilyn Manson fram 2 saksofoner(sånn som Lisa i Simpsons spiller) og spurte om jeg ville spille. Vi dro til sentrum i byen for å spille i håp om å tjene noen penger. Jeg og Marilyn Manson begynte å spille på saksofonene mens de 2 kompisene mine danset til musikken.

 

Etter at vi hadde spilt en stund så stusset jeg noe j*vlig på hvorfor Marilyn Manson spilte saksofon, da våknet jeg :)

Lenke til kommentar
Drømte for noen uker siden at jeg var fanget naken i et lekerom. Dere vet sånn lukket rom med masse små plastballer og en sklie. Rommet var lukket med plexiglassvindu og jeg var til beskuelse for alle som kom forbi :blush:

5136901[/snapback]

 

So very naughty.... :D

 

Siden katter ble nevnt. Jeg drømte om et kattungekull på ca 10-15 stykker, som alle daua. Den ene kattungen fikk til og med en fiskekrok i det ene øyet, og det husker jeg detaljert. Også var det en 4-5 som drukna. Og jeg så på de mens de drukna, under vann. Også var det en del som hoppa i døden. Øhm, ja, det var ganske høyt ned, der jeg var i drømmen.

 

Jeg var veldig sint på den som slapp de ut sånn at de daua. Kjip drøm siden jeg har to katter selv :tease:

Lenke til kommentar

Fra bloggen min for en stund siden:

 

"Ja, jeg er bare nødt til å være sjuk i hodet mit. Skikkelig forstyrra. Etter å ha drømt at jeg sloss mot biologilæreren min, drømte jeg at jeg satt foran dataen min, en stille og rolig kveld.

 

PLUTSELIG kommer vår alles kjære bruker Kennethdammyr hoppende inn gjennom døra mi iført en lang frakk og vernebriller. Helt sjokka og forvirret greide jeg og stotre frem et "omg wtf??!!11" da lo bare kenneth og sa "stfu" Jeg ble sittende helt stille. Kenneth røsket ut alle ledningen i pc'n min og tok den med seg opp og ut i hagen vår hvor han monterte den der. Ettepå kom han løpende ned og dro meg med opp i hagen. Der hadde han en pussestein hvor han slipte et par med briller til meg, de skulle være identiske med hans briller. Da han hadde gitt meg streng beskjed om å ta på meg brillene, gikk han bort til dataen min og fant ut alle passordene mine. ABSOLUT ALLE. Til brukerkontoen min her på forumet først og fremst, mailen min og ikke minst for å logge seg på selve maskina. Osv Osv. Jeg tenkte at jeg måtte bort derfra, men fant ut at jeg var tom på kortet så fikk ikke gjort noe med det.( Jeg har vært tom hele helgen og det har virkelig vært frustrerende) Etter og ha løpt rundt i ring i min egen hage våknet jeg.

 

Hva skjer med meg? Er jeg virkelig nødt til å forlate dette forumet?

 

Men folkens, ikke la dere skremme av den drømmen da...jeg er egentlig ganske alright"

Lenke til kommentar

Har veldig mange rare drømmer egentlig. Også vil jeg bare si at jeg er rimelig normal.

 

Drømte en gang at jeg var på et sted som så mistenkelig ut som en blanding av en blindtarm (fra innsiden) og gamle Ski Kino. Der så jeg detaljert hvordan jeg kuttet over halsen på min venn, la oss kalle han "Are", og MrLeftfield. (her på forumet.)

 

Aner ikke hva drømmen betyr, og så vidt jeg vet har jeg ikke noe skjult sinne mot disse kjekke trangrompene.

Endret av Volcov
Lenke til kommentar

Kan fortelle om 2 jeg hadde, og en kompis fortalte meg om for en uke siden.

 

Forige helg, etter fylla, hadde jeg en veldig merkelig drøm. Jeg var på konsert i nederland, og en kjent nederlandsk DJ kalt Cor Fijneman skulle spille... Så hadde jeg hørt av noen at han visstnok "fikset ting" bak scenen. Altså han reparerte saker og ting :D Så jeg fant fram noe jeg hadde i lomma, og jeg er sikker på at jeg LO HØYT i søvne da jeg gav han det (jeg lo ikke i drømmen) for maken til absurd liten ting har jeg aldri sett...

 

Så skulle han fikse den da, og jeg gikk da ut på scenen bak et teppe og så på alle folkene som ventet på konserten... stod der lenge... lenge, tilslutt blir det annonsert over høyttaler anlegget at "Cor Fijneman is unable to fix a thing, the concert is CANCELLED!" og alle folka blei sure og dro hjem, så våkna jeg.

 

I natt drømte jeg at En kollega på jobben kutta seg stygt i fingeren (jeg jobber på kiwi) og måtte sendes på legevakten, men før jeg klarte å bære henne mot døra var fingeren fin igjen i ren wolverine stil :p og hun lurte på hvorfor i helvete jeg bærte henne rundt?

 

Og så kompisen min sin drøm, han drømte at typen til eksen sin kom hjem til han i en splitter ny BMW, en som han aldri hadde sett før. Den var helt ny, men litt rar og hadde GARDINER inni hjulbuene! som hang foran dekkene... :D

Lenke til kommentar

Jeg drømte at jeg var hjemme, i gården, lå eller satt et eller annet sted, var litt sånn mørkt aktig. Plutselig kommer det noe grevling/mår liknende dyr (kanskje en blanding) bort til meg, først litt forsiktig, også plutselig biter den meg, eller prøver ihvertfall, i hånda, så jeg griper tak i nakkepelsen til dyret og kaster det 4-5 meter bort... også slutta drømmen, usikkert om jeg våknet akkurat da though... tror jeg bare slumra videre og husket det når jeg våknet senere, føltes ihvertfall slik.

 

Dette må taes i hensyn til følgende :

Den kvelden da jeg la meg, la også katta mi seg nede ved føttene mine, og jeg har en STERK mistanke om at det var katta mi som prøvde å si til meg at den ville ut eller liknende ved å dytte til meg mens jeg sov. Var egentlig ganske merkelig at katta ikke var der når jeg våknet. Og det første jeg tenkte var at jeg hadde grepet den i nakkeskinnet og kastet den tvers over rommet :D huff hehe, siden jeg følte jeg hadde gjort nettopp det også når jeg våknet, så er jeg redd for hva som kan ha skjedd :D Men han likte meg heldigvis når jeg hilste på han senere på dagen igjen da ;)

Lenke til kommentar

Jeg drømte en gang at jeg hadde vært på revypremiere på et sted som jeg senere fant ut at likna på barneskolen jeg gikk på, Bekkelaget, og at før jeg skulle ta trikken ned til premierefest i byen (trikken gikk i veien utenfor skolen) gikk jeg inn på polet, som av en eller annen grunn lå vegg i vegg. Der kjøpte jeg en svær flaske med noe svart sprit som hadde en dødningskalle og to kryssede knokler på etiketten og het "DEATH", pluss noe andre greier. Betalte og gikk. Så litt etter at jeg kom ut bestemte jeg meg for å gå tilbake å bytte greiene, i en flaske tyrker, en flaske av noe jeg ikke husker, og noe som var en blanding av iskake og sprit, men som ikke lå i kjøl/frys eller noe, den bare var kald og bestod av is, kake og sprit.

 

Så skulle jeg altså betale, med kort, og da sjekka plutselig fyren legg. Og 17 år som jeg er fikk jeg da ikke kjøpt. Men ved hjelp av et eller annet snedig (her husker jeg ikke helt, men tror det var noe med at det gikk jo greit første gangen og så hadde jeg et eller annet å true med som overtalte ham) så fikk jeg kjøpt greiene likevel. Så gikk jeg litt tilbake for å treffe kompisen min, Simen, som satt på en benk. Av en eller annen grunn lå det en koreansk kar som jeg gikk på barneskole med under benken, men han krøp op og ble med da vi skulle gå. Så da vi skulle ta trikken traff jeg på ei jente i klassen min, og etter at jeg hadde sagt "Hei, Marit" på en dårlig imitasjon av abildsø-fyllik-måten å si det på, dukket en annen kompis av meg opp (fra abildsø) og ga meg en real fik for den dårlige abildsø-fyllik-imitasjonen. Så gikk vi på trikken og da våkna jeg..

 

Jaaavel... :S

Lenke til kommentar

Jeg drømte at jeg og en jente satt og så på film. Jeg hadde aldri sett jenta før. Hovedpersonen i filmen falt ned et stup, og jeg sa "Kom igjen, han kommer til å dø uansett." Hvorfor jeg sa det, vet jeg ikke, men plutselig snudde jenta seg til meg, og vi begynte å råkline. Dette varte en god stund, før jenta gikk på do. Hun var der veldig lenge, så jeg gikk for å sjekke om det var noe galt. Jeg banket på gjentatte ganger uten svar, og til slutt gikk jeg inn. Jenta var vekk, og jeg våknet.

Lenke til kommentar

Har hatt noen merkelige drømmer jeg å..

En gang at jeg var et sykkel dekk..

Husker ikke mye.. bortsett fra at det var vondt å trille rundt sånn..

Fordi mannen som satt på syklen var sinsykt stor..

 

Også har jeg hatt mange sånne at det føles ut som jeg faller,,, også vokner jeg av at jeg tror jeg treffer bakken

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...