Gå til innhold

Jeg er drittlei feminister.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

litt enig der, det har kommet til det absurde hvor en mer eller mindre tvinger gutter til å leke med dokker, og oppfordrer kvinner til å joine hæren...

 

Jeg er selvfølgelig for like rettigheter og jobb muligheter for kvinner og menn, jeg er da ikke gal...

 

Men i det siste er mange av sakene som blir tatt opp nesten så en føler at normale mennesker i samfunnet, hetrofile som vil gifte seg og stifte en vanlig famile blir diskriminert...

 

Men det er fritt frem for homo adopsjon, og gud vet hva

Lenke til kommentar
Tvinges gutter til å leke med dukker? Hvor/når da? :hmm:

har ingen linker eller kilder, men var en eller annen tulling som sa det på tv for en stund siden, ikke at de tvinges, men at de oppfordres til å leke med begge lekene, og at en eller annen åndsfraværende tulling ville at skole og barnehage skulle oppfordre til at kjønnene brukte leker utenfor de "tradisjonnele kjønnsrollene"

Lenke til kommentar

Egentlig enig. Altså, det er galt at noen blir satt foran andre KUN pga. kjønn, men hvis kjønnet til vedkommende medfører at personen kan utføre jobben bedre så er det helt på sin plass. Menn er og kommer alltid til å være _naturlig_ fysisk sterkere enn kvinner, derfor passer menn bedre som f.eks. noe som har med bæring å gjøre og tungt kroppsarbeid. Det er også bevist at kvinner er bedre i lederstillinger enn menn.

Lenke til kommentar
Det er også bevist at kvinner er bedre i lederstillinger enn menn.

Er det? Hvor?

 

Hvilken rolle spiller det egentlig? Kjønn er jo ikke en kvalifikasjon i seg selv, men en idèntitet. Det er like store forskjeller mellom kvinner som det er mellom menn og kvinner, så jeg syntes argumentet om at kvinner er så og så flinke er lite godt.

 

Jeg er møkkalei feminister og deres fascistiske ønsker om å begrave eiendomsretten ved å tvinge inn kvinner i bedriftsstyrer. Private bedrifter sådan.

Lenke til kommentar

Enig med trådstarter :mad:

Likestilling til en viss grad må være lov, f.eks. sånn at menn ikke blir ansatt i stillinger når det er bedre kvalifiserte, men det går jo over stokk og stein. Dette med at det skal være så og så mange kvinner i fører jo til at kvinner blir ansatt istedefor bedre kvalifiserte menn. Disse upulte feite kjerrnigene i kvinnebevegelser gjør meg kvalm :nei:

Lenke til kommentar
Alltid gøy når indoktrinerte feministhatere spyr ut fordommene sine mot feminister. Ingenting av det dere sier har rot i virkeligheten. Rull inn puppen.

Er ikke overrasket over at det kom fra deg. Underbygg påstandene dine du, så kanskje jeg tar deg serriøst. Uansett, står du for noe av det samme som KG. Ottar? Mener du virkelig at det er viktig å bytte ut mannen med hatt med en kulehodeskikkelse?

Lenke til kommentar

Han har et poeng. Det er mange fordommer mot feminister, man kan nesten si det er et utbredt syn at feminister er stygge damer som hater alt som heter hannkjønn men går med manneklær. Det er langt fra rett.

 

Men samtidig må jeg få si at jeg nok ikke er den store tilhengeren av dagens feminisme-skare, jeg synes det går litt over stokk og stein. Målet er bra, både menn og kvinner skal f.eks kunne velge yrker, hobby etc. etter sine ønsker, ikke press utenfra pga. kjønnsfordommer. Men når man skal endevende halve ordboka, skifte på bilskilt osv. så blir det bare teit. Da har man blitt blind for målet, man har gått seg vill på veien, - for det er ikke dét det handler om.

Lenke til kommentar

Enig i at det har kommet alt for langt! Hukser desverre ikke det nå, men har lest mange steder om der staten eller andre gruppr hjelper kvinner til ditt og datt for å få flere kvinner til dit de vil. Kvinner får vel velge selv hva de vil og synes ikke de skal få store fordeler i arbeidsøking osv.. Var vel noe slikt at det måtte være 40% kvinner i en lederstilling hvis bedriften ikke skulle legges ned elns. (Vet ikke om det var med alle bedrifter eller noe annet, men vet at kvinner ikke blir behandlet uretferdig, men tvert om.) Sikkert noen tilfeller der de blir, men dette er generelt. Likestillingen har kommer forlangt og gått over på kvinnenes side. :ermm:

Lenke til kommentar
Tvinges gutter til å leke med dukker? Hvor/når da? :hmm:

Jeg tror ikke det kan reklameres for "jenteleker" ol. uten at en gutt er med i reklamen. Gjelder selvfølgelig andre veien også.

Men at noen i det hele tatt legger merke til at det faktisk er en mann i Ikea-bruksanvisninger, eller fotgjengerovergangskiltet, det er sykt i seg selv. Jeg tenker "fotgjengerovergang" når jeg ser skiltet, og skiltet oppfyller da sin hensikt.

Forøvrig lurer jeg på om ikke også damer kan gå med hatt og bukse? Det er vel en annen side av denne "likestillingen".

Hvis de vil ha byttet ut skilt kan de godt betale det selv, men å bytte ut funksjonelle skilt er både dyrt og fullstendig irrasjonelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...