Gå til innhold

Hvordan vet man at du har musesyke?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå er det noen år siden jeg hadde det, men smerter oppover armen husker jeg i alle fall, hver gang jeg satte meg ned for å bruke datamaskinen. Men også tidvis innimellom når jeg skulle bruke armen til andre ting også der arbeidsposisjonen liknet litt på det å sitte for maskinen. Jeg hadde vel kanskje ikke utviklet "musesyke" helt, men var i alle fall ikke langt ifra.

For meg hjalp det veldig å skaffe en trackball, og bruke denne så mye som mulig istedet for vanlig mus (trackball funker dårlig til actionspill og grafikkprogrammer o.l. der raskhet og presisjon, gjerne i kombinasjon, er viktig).

Lenke til kommentar

Tro du meg. det kjenner du GODT ! Spesielt på undersiden av armen og i området rundt albuen. Det blir med det som med spørsmålet om hvorvidt melken er sur eller ikke :p

 

Det er viktig å tøye godt ut for å unngå å få det.

 

Hold armen rett ut fra kroppen med håndflaten ned. Knytt neven og gjør den motsatte bevegelsen av å gi gass på en MC. Dvs. få knytte-neven ned mot gulvet ved å KUN benytte håndleddet. Håper du skjønner hvordan jeg mener.... litt vanskelig å forklare på en annen måte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...