Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Well there's your problem, igjen. Da har du lært til neste batteri :p Min er 9 måneder gammel, har 152 sykluser. Batteriet er fortsatt i god stand (5-5.5 timer, 6 som ny)

 

EDIT: Amperage (mA): -3119 :p

Charge Information:

Charge remaining (mAh): 12417

Fully charged: Yes

Charging: No

Full charge capacity (mAh): 12797 :)

Hvordan klarer du det? Min er cirka like gammel, men har 294 sykluser!

 

 

Charge Information:

Charge remaining (mAh): 3454

Fully charged: No

Charging: Yes

Full charge capacity (mAh): 6527

Health Information:

Cycle count: 86

Condition: Normal

 

Fra juni 10. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Okay, takk for tips Henrik C.

 

Over til noe annet.

Noen som bruker Windows 7 som hoved-OS på MacBook Air? Jeg har nå brukt MBP i et halvår og jeg har veldig sansen for hardware, men har prøvd, men ikke helt fått sansen for OSX. Det frister med en Air, men jeg vil tilbake til Windows 7. Noen tanker om dette? Jeg er spesielt interessert i om pekerflaten blir like dårlig som en vanlig W7-laptop, og om det har særlig negativ effekt på batteriet å bytte til W7. Takk for innspill. De som bruker W7 på en MBP må også gjerne si sitt :)

Endret av genser
Lenke til kommentar

Noen som bruker Windows 7 som hoved-OS på MacBook Air? Jeg har nå brukt MBP i et halvår og jeg har veldig sansen for hardware, men har prøvd, men ikke helt fått sansen for OSX. Det frister med en Air, men jeg vil tilbake til Windows 7. Noen tanker om dette?

MBA er en ypperlig W7-maskin etter min mening.

 

Jeg er spesielt interessert i om pekerflaten blir like dårlig som en vanlig W7-laptop,

Dette blir jo veldig subjektivt, da. Hva er definisjonen på "en vanlig W7-laptop"?

Jeg synes bootcamp-driverne legger godt tilrette for at W7 skal kunne utnytte Mac-hardware'n på beste måte, og pekeflaten fungerer som under Mac OS X, med 2-finger scroll osv. [Jeg har ikke studert i detalj hva som evt. er forskjellene, men jeg savner ikke noe spesielt.) Jeg foretrekker uansett å bruke en trådløs mus hvis jeg skal bruke maskinen i mer enn noen få minutter.

 

og om det har særlig negativ effekt på batteriet å bytte til W7.

Jeg har ikke gjort noen sammenligninger med OS X, men på meg synes MBA å ha minst like bra batterikapasitet som noen bærbar PC jeg noengang har hatt. Jeg har ikke vært avhengig av å bruke den i ett strekk en hel dag, så jeg vet ikke hvor mange timer den holder. (Men det vil uansett avhenge av hva jeg bruker den til, hvilken lysstyrke skjermen er innstilt på, hvor fort den skal gå i Standby, etc.)

 

MBA er litt tyngre enn min gamle Toshiba og har begrenset med tilkoblinger, men det er en kvikk liten sak som virker solid bygget. (Med et lite spørsmålstegn ved skjermhengslene.)

Lenke til kommentar

Heisann.

 

Jeg skal nå etter 1,5 år kjøpe en ny MacBook Pro 17" og selge min gamle. Da jeg kontaktet nettbutikken jeg skulle kjøpe fra, sa personen i andre enden at jeg burde vente til tirsdag fordi da kommer det nye modeller.

 

Nye modeller? Er dette helt nye med Sandy Bridge-prosessorer? Hva er oppgraderingene?

Lenke til kommentar

Eg er milimeter fra å stikke over gata på Eplehuset for å kjøpe meg ein MBP 15 no etter eg går fra jobb. Har utsatt kjøpet lenge, men no -treng- eg ny maskin før den 22.feb.

Nøyaktig kor dumt er det på ein skala frå 1-10? Veit at det er ny lansering på veg, men med forsinkingane som har vorte meld lurer eg på om eg berre må hoppe i det og kjøpe noværande modell. Kan eg forvente kraftige oppgraderingar eg får nytte av? Maskina blir kun brukt til Photoshop, litt Final Cut og ein god del porno.

 

Eg har veldig lyst å ha meir is i magen, men no held tida på å renne ut.

 

---

Hepp. Munty posta medan eg skreiv. Nokon som kan bekrefte?

Endret av KimNK
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

snakk om helt nye MBP i Mars så det er veldig tåpelig å kjøpe en ny MBP nå

med Sandy Bridge og nytt design på maskinene

Endret av Slettet+981234789
Lenke til kommentar

Takk for svar. Greit å være sikker så man slipper å miste noen bilder unødvendig. Har et nytt spørsmål; hvorfor har noen ikoner i programmappen et forbudt-skilt over seg?

 

Jeg får også forbudt-skilt over programmer hvor jeg har lastet ned installasjonsfilen (.dmg) og installert programmet men ikke åpnet det. Ikonet forandrer seg etter at jeg har åpnet det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...