Gå til innhold

Mage - tråden, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ingen andre mages som har hatt problemer med Arcane Missiles? Da må jeg jo bare .... ikke vet jeg.. reinstallere spillet eller no..

5176301[/snapback]

 

Jo. Var en skikkelig bitch i sommerferien da jeg spilte iaffal. Husker jeg trykka 1 for nrk på fjernkontrollen mens jeg så tv etter en lang session, men så spruta det ikke ut blå missiles. Kom halveis i et høylytt "hellvette" før jeg lo litt av meg selv.

 

AM og blink har vært bugga helt siden betaen.

Lenke til kommentar
Har hatt endel bugg med den tidligere, i sær det at den sier jeg er innenfor rekkevidde men nekter og skyte, og at den bare bruker mana og channelere men det kommer ingen skudd. Nå er jeg frost specced, så vet desverre ikke om det forsatt er slik.

5176341[/snapback]

 

 

Jeg er også frost specced, men det hender jeg bruker AM fordeom.. Jeg opplever også at jeg står å channeler og ingenting skjer utenom at manaen min går i dass...

 

En annen slager er når jeg får besked om at det er "Invalid target" mitt inni en kamp der.. da får jeg lyst til å springe å henge meg.

Lenke til kommentar
Har starta en ny mage nå.. (gnome) Åssen bør jeg bruke skill pointsa mine??

5205358[/snapback]

 

Sånn som dette. Beste fordelingen noensinne. :)

5205397[/snapback]

 

IKKE hør på denne mannen! Dette er en av de verste buildsa jeg har sett! Hvem faen fyrer opp 5 poeng på wand spec f.eks? Og imp. fire ward?

Psilo: vennligst si dette var en spøk, for det virker som du har prøvd å sette sammen det værst mulige buildet.

 

EDIT: De vanligste builda består i å ta enten 21 (PoM) eller 31 (AP) poeng i arcane også resten i EN av elementene.

Endret av holst84
Lenke til kommentar

Dumme spørsmål fortjener dumme svar. :)

 

Skal man spille PvP, PvE, spille solo og grinde, queste, holde seg i instancer med venner?

 

Selv er jeg glad i AoE-grinding, og har følgelig tatt alt i frost-treet. Skal du i instancer er også frost et knakende bra sted å plassere poengene, siden man gjør god og jevn skade med frostbolts, og treiger ned mobs voldsomt. Frost-spells er også mer mana-effektive enn alternativene.

Lenke til kommentar

Hehe, that's more like it.

Nord sin frost build er meget god imo.

Selv kjører jeg denne for øyeblikket. Mest PvP basert men funker fint i instancer og. Første dagen jeg specca til denne builden var jeg lvl 55 og gikk rett fra Ironforge til Silithus for å queste og prøve den nye speccen. I det jeg rir inn i Silithus blir jeg angrepet av en lvl 56 Druid i Moonkin form. Jeg hadde ingen buffs eller noe så prøvde å stikke. Men han roota meg og spamma moonfire. Når jeg var nede på ca 30% ga jeg opp å flykte og dismounta for å ihvertfall få gjort noe skade. Fyrte opp AP og PoM'a en Pyro og fyrte en fireblast og vips var druiden død. Etter det har jeg vært solgt til denne builden. (Det skal sies at jeg critta på pyro'en, men likevel^^)

Lenke til kommentar

Vell vis negative resists er intended så burde du specce fire vis du skaffer endel spell penetration gear, siden frost ikke kan få delvis resist eller delvis økning. Vet at coe/cos ikke lenger gir negative resists.

Og i Aq kan du jo bruke fire, så jeg kommer nok til å ta en build med improved scorch, siden det gir mer dmg over lang tid og er en veldig mana efektiv spell.

Jeg var arc/fire helt til jeg skulle til MC da ba de meg om å gå frost, må si at iceblock er veldig bra for pvp.

 

Men får vente til neste patch for å se hvilken build jeg skal ha.

Lenke til kommentar
Og i Aq kan du jo bruke fire, så jeg kommer nok til å ta en build med improved scorch, siden det gir mer dmg over lang tid og er en veldig mana efektiv spell.

5230873[/snapback]

 

Vell...

Spørs om det er så veldig populært med 4-5 mage's i raid-gruppa som fyller debuff-slottene med fireball-dots, imp scorch og ignite.

Så det blir nok frost i AQ også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...