Gå til innhold

AMD Athlon 64 X2 3800+


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skvatt litt når jeg så kjøleren de brukte til klokkingen fordi den må jo bråke ganske betraktelig på full guff(som den var på hele tiden). Men uvesentlig for test ;), da skal den kjøle bra.

 

Derimot sier det jo mye om potensialet på feks. å bruke vannkjøling på den. Lurer på hvordan den hadde vært med en av de typiske Zalman viftene XP90/92 den heter?

 

Hadde vært artig å sett en graf sammenligning av overklokking på alle s754, s939 prosessorer som finnes i dag.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Fin test - og jeg ble enda mer frista på denne prosessoren :)

Takk Rolf! Nå fikk jeg liksom ikke mindre lyst på den X2'n! :p

Vel.vel.. får vel slite litt til med uttesting av min 830D før jeg b'yner på X2-testing.. Stikkord:

Varmt, men klokkevennlig (830D altså).

Det ser dog ut til at jeg kan glede meg til innkjøp/testing av X2 3800+ (når nå dette må bli virkelighet) :)

Lenke til kommentar

Vet ikke hvorfor, men jeg synes faktisk ikke at en prosessor på rundt 3000 kr +/- er noe dyrt. Om jeg skulle kjøpe meg ny data, hadde jeg ikke hatt noen problemer med å brukt rundt 3000 på CPU. Men så er alle forskjellige da :)

 

Meeget lovende denne her. Overklokker fantastisk bra også tydeligvis (tilogmed med en litt "crappy"(?) kjøler.) Skulle likt å sett OC versjonen av den gjennom hele testen. Og så hadde det vært bra om Hw.no kunne tatt med en Pentium D 830/840, bare for å få sammenligne.

 

Edit: Litt mange "også" ;)

Endret av el_salvad
Lenke til kommentar

Har en X2 4200 den duger som bare det så tviler ikke at 3800 en noe verre de prosesorene er utrolige overklokkere har min på 2500 mhz med billig twinmos ram 228 mhz stoppa det på venter ny kingmax hardcore ram i posten imorgen :!:

kanskje jeg kommer noe høyere med det siden det er ddr 4000 ram veldig billig men veldig lovpriset ram tester kan finnes hos anandtech tenkte jeg skulle kjøpe meg ett dfi hk og siden msi sli platinum kortet stopper på 1.5V til cpu.

Lenke til kommentar

Hvorfor bruke et så svakt skjermkort som X600? Dette begrenser helt klart ytelsen i spilltestene, særlig BF2. Alle prosessorene ligger mellom 83 og 90 fps i BF2-testen, man kan ikke tolke dette som at 3800+ er bedre enn FX-55 uten å ha testet med kraftigere skjermkort som ikke begrenser ytelsen.

 

Og hvor er Intels dual-cores? Så store som HW er må dere da kunne få låne et D 8xx system et eller annet sted, f.eks. fra Dell? Da kan dere både teste systemet og bruke resultatene som sammenligningsgrunnlag.

Lenke til kommentar
I Battlefield 2 seiler X2 3800+ derimot elegant opp i tetsjiktet. Hva er det som har skjedd her? Drar Battlefield 2 på noen måte nytte av den ekstra kjernen? Dette er absolutt spennende resultater, som vi håper å få sett nærmere på senere.

 

Enkelt svar: Skjermkortet dere bruker blir flaskehals ved 10x7 i BF2, derfor er resultatene like mye verdt som brukte bingo-kuponger.

 

Merkelig at alle andre nettester med dualcore 3800+ viser at den yter som en helt vanlig K8 på 2ghz i spill? Dualcore hjelper ingenting, det vet da alle.

Endret av HeRbie
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...