Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Synes det er litt drøyt å kreve mer enn £9M for Crouch jeg altså, spesielt med tanke på forrige sesongen hans. Men, han er jo engelsk så. Får vel solgt han til slutt.
£9M for en engelsk landslagsspiss? Høres ikke dyrt ut for meg.

 

Håper Alonso blir, tror han kommer sterkt tilbake med en skadefri oppkjøring til neste sesong

Lenke til kommentar

Hmm.. Har billettluka.no trekt dere for billettene til VIF-Liverpool? Er rimelig sikker på at de trakk pengene nesten med en gang, men når jeg sjekker kontoen nå så står det ikke noe om det. :dontgetit: Har jo fått mail med bekreftelse og billetter, så er vel sikra, men er ganske sikker på at de trakk penger, så er litt rart. :hmm:

 

Edit: Blir jævlig fornøyd om vi får mer enn £9M for Crouch for å si det på den måten.. Hvor mye forlanger Rafa egentlig?

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar
I tillegg vil jeg tro den er kraftig redusert mot Vålrenga i lille Norge i forhold til på Anfield, så det er bare å skrike i vei.

Regner med at du ikke snakker om klanen nå? :hmm: Vel, det sies at 17-18000 røde har kjøpt billetter, så veit ikke helt jeg. ;) De fleste er nok norske Liverpoolsupportere, men vi skal nok greie å lage litt liv alikevel.

Lenke til kommentar

Engelsken min er helt nydelig den, men ellers takk. :) Du kan jo bare forklare hva du mener først som sist da. Hvor har du fra at Liverpool stiller med svekket stall og at Alonso og Torres ikke kommer? Alonso blir forresten mest sannsynlig solgt, men hey, det visste du jo siden du har sånn peiling. No offense.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Da slutter vi å kommentere hverandres språkferdigheter og begynner å diskutere fotball i stedet. Til informasjon kan det skrives både "offence" og "offense".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...