Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817234daf

Se på det positive hvis Mourinho kommer: Hvis han ikke vinner serien innen to år så ryker han rett ut igjen. Om han er det som må til for å vinne ligagull så greit nok, da skal jeg ønske han velkommen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Bascombe skriver i dagens News of the World at de amerikanske eierne allerede forberedte seg på å sparke Benitez, en avgjørelse som skal ha satt seg etter denne ukens krangling. Det er ikke et spørsmål om hvis, men om når, sies det. Bascombe, som tidligere var Echos nøkkelmann på Anfield, skal ha greie på det han skriver om, men om han har rett denne gangen gjenstår å se.

 

Bascombe lanserer sågar tidligere Chelsea-manager Jose Mourinho som en mulig etterfølger, og hevder at portugiseren står øverst på listen som eierne allerede har utformet.

 

Hele saken

Urk.. Mourinho? Tror ikke det blir mindre krangel mellom eier og manager om man erstatter Benitez med Mourinho, for å si det sånn....
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Om vi mister Benitez er ikke det det verste som kan skje, men så lenge vi fortsetter å spille som mot Newcastle og å vinne fotballkamper, er det nok ingen som tør å fjerne ham enda.

 

Det virker som om eierne driter i resultatene og bryr seg mer om hva Rafa synes om dem. Forfengelige retards.

Lenke til kommentar

Sånn rent økonomisk er det jo mer å hente på å la Rafa bli, hvis de skal sparke han kommer han jo garantert til å få en stor sluttpakke, samt ny manager skal jo også lønnes. Men, vi får satse på at de klarer å løse det som voksne mennesker. Har ikke sansen for drittslenging i media.

Lenke til kommentar

Kanskje eierne kan høre på de som har vært med i gamet litt lengre enn dem selv, og som har litt mer peiling. Hvis de skulle finne på å sparke Rafa, kan jeg GARANTERE at de får det glatte lag av fansen!

Trodde de det bare var å gi et fint beløp til transfer så var jobben gjort? De må da for fanken følge opp!

Lenke til kommentar

Liker ikke dette altså. Spesielt ikke om Mourinho skulle være den nye treneren. God trener, men ufyselig person som har sagt jævlig mye dritt om Liverpool og alle andre lag opp gjennom. Kommer til å slite med å ønske han velkommen hvertfall. Krysser alt jeg har som kan krysses for at Rafa får fortsette hvertfall ut sesongen. Det skal dog sies at Chris Bascombe kanskje er en av de utenfor klubben som har best kontakter innad og har hatt rett i _mange_ tilfeller når det kommer til Liverpool FC.

Lenke til kommentar

Sover litt dårlig nå for tiden. Vil ikke at Rafa skal gå, han kan vel få 2-3 år til på seg til å vinne Premier League. Og hvis Mourinho blir den nye treneren da friker jeg ut! God trener er han jo, men etter alt han har sagt om LFC så kan jeg ikke fatte at han skal kunne ta over jobben til Rafa. Men jeg må innrømme at jeg savner José litt i PL da. Håper at Rafa og eierne ordner opp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...