Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Reinas forfall er noe av det kjipeste for klubben akkurat nå. Ikke bare fordi han var en god keeper, men fordi han er en stor personlighet, og en type alle liker. Gerrard snakka jo for noen år siden om at Reina ville vært en sterk kandidat til å ta over som kaptein etter ham. Kan bli vanskelig å finne en keeper med samme x-faktor.

 

That being said, jeg synes ikke han er så utrolig dårlig som noen vil ha det til. Han er fortsatt bedre enn de fleste keepere på ting som igangsetting, presise lange utspill, refleksredninger, osv. Blir bare litt for mange rare personlige feil.

Endret av OKMarius
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Reina hadde vært bedre om han var bedre. En god keeper redder det han skal redde, uavhengig hvor mange skudd han får på seg. De målene som Reina slipper inn er tegn på at han ikke er noen mega god keeper lenger. Plasser Joe Hart, Petr Cech, de Gea, Vorm osv. i målet til Liverpool og de ville sluppet inn mindre mål. Hvorfor? Fordi de rett og slett er mye bedre keepere.

Endret av Emils.
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Ser ut som en bomkjøp. Borini og Assaidi kan snart kategoriseres som flopper, Allen er jeg litt mer usikker på. Vi får se hvordan de presterer nå fram mot sesongslutt.

Lenke til kommentar

Er mange spillere som trenger en sesong på å finne ut hvordan engelsk fotball fungerer. Vil ikke avskrive Borini enda, men han har mye å bevise. En skadeforfulgt spiller er vel i grunn det siste vi trenger..

 

Men du verden så deilig med en skikkelig seier igjen. Det ble som jeg håpet - Coutinho og Sturridge var sterkt delaktige i denne seieren. Kjipt at vi ikke kan bruke de to mot Zenit, da hadde det ikke vært noen tvil om at vi gikk videre.

 

Men her ser vi jo også hva som kan skje når gutta tar vare på målsjansene de skaper. Det ville ikke vært noe i veien for lignende resultater mot både WBA og Zenit den foregående uka ut i fra sjansene vi skapte.. Artig at Liverpool er det laget som har scoret flest mål i PL hittil i 2013! Viser jo helt klart at det gjøres noe riktig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

iTzcCCGXwhC9I.gif

 

 

Må bare le i trynet på de som mente £12M for Sturridge var overpris. Ikke sett en slik umiddelbar impact siden Torres først kom til klubben. Og han er bare 23. Må bare nyte kamper som denne. Vi har vært ustabile de siste 4 årene nå, og vil nok fortsatt være det en stund til.

 

Det målet over er det beste jeg har sett LFC produsere på lang tid.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Enig Jefe. Jeg skjønte aldri helt kritkken rundt Sturridge sin pris, da han kom mente jeg at det var omtrentlig markedsverdi, og det kommer jeg til å stå for. Fortsetter han i dette sporet blir det veldig, veldig bra. I etterpåklokskapens navn er det kanskje synd vi ikke slo til for 15M i sommervinduet.

Endret av Termo
Lenke til kommentar

Da hadde vi sikret oss Borini og var på god vei til å få Dempsey og Sigurdson(nå endte det ikke slik, men i ettertid så er vell det greit nok). Hadde også Carroll, som ble lånt ut pågrunn av at dempsey skulle hentes inn. Tror ikke situasjonen hadde sett anderledes ut med Sturridge fra starten av kontra situasjonen er nå.

Laget måtte gjennom en ny prosses under ny ledelse og stil. Summa summarum så tipper jeg Liverpool har vært omtrent i samme bås med eller uten Daniel fra sommervinduet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...