Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får håpe han er bedre enn forrige nr 10 da, noe som ikke burde være vanskelig. Forøvrig interessant at Carragher ble foretrukket fremfor Skrtel mot et lag som har mange kjappe spillere. Det tyder på at BR var særdeles misfornøyd med hva Martin gjorde i helga.

 

 

Og JC gjør jo en grei jobb så langt. Det må jeg si selv om jeg ikke akkurat er verdens største Carragher-fan.

Endret av oOF
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Ja, litt tamt hele veien. Hendo og Reina var våre beste imo. 1 poeng på Emirates er greit nok, men skuffende når vi leder 2-0. Skal helst ha poeng mot City også nå.

 

Hva med Carragher? Jeg synes han var banens beste. Bør starte mot City også. Ellers var Sturridge dårlig i dag, skuslet bort altfor mange sjanser og var generelt sett relativt klumsete.

Lenke til kommentar

Hva med Carragher? Jeg synes han var banens beste. Bør starte mot City også. Ellers var Sturridge dårlig i dag, skuslet bort altfor mange sjanser og var generelt sett relativt klumsete.

 

Carragher ja. En sann legende, leverte varene. Bare å ta av seg hatten. Brendan sa i post-matchintervjuet at han starter mot City også.

Lenke til kommentar

Lucas er treig syns jeg, han har enda ikke samme overblikket som han hadde før skadene han fikk. Virker å bli driblet/passert ganske lett for tida.

 

Isolert sett er ikke 2-2 elendig, men når man leder 0-2 skal faen meg pølsebua stenges. Tror nok fortsatt at den mentale biten hos Liverpool-spillerne ikke er der den skal være. Utd håver inn poeng på dårlige dager og jeg skulle gjerne sett det at Liverpool gjorde det samme.

Lenke til kommentar

Lucas har alltid vært treig. Og han gir ikke andre spillere den friheten til å gå fremover slik feks Mascherano ga Gerrard. Vi kan finne bedre alternativer. Selv om det ikke burde være førsteprioritet. Sykt jeg skulle ønske vi hadde Wilshere i stedet.

 

United er serieleder, og det beste laget i England. Vi har nok med å klare topp 6. Forskjell på mentaliteten og kvaliteten.

Lenke til kommentar

Lucas var relativt kvikk i perioden før skaden, i den forstand at han klarte PL-tempoet. Han var fast på Brasil og gjorde mye av det samme Mascherano gjorde for oss. Kampene mot Chelsea og City før skaden var han enorm i, og han var mye av grunnen til at vi klarte å hamle opp med de. Tviler ikke et sekund på at kampen i dag (går) hadde sett anderledes ut med en Lucas som faktisk klarer å ødelegge rytmen i motstanderen sitt spill.

 

Nå minner han desverre mer om sånn han var før han slo skikkelig igjennom. Jeg stiller meg tvilsom til at vi noen gang kommer til å se ham på sitt beste igjen, sånne skader har en tendens til å ødelegge spillere.

Endret av OKMarius
Lenke til kommentar

Jeg mener rask som i fart. Altså dekke store flater. Noe han aldri har vært spesielt god på. Lese spillet må være en av hans største styrker. Så hvor lett Walcott dyttet ballen forbi og plutselig var han rundt ham i dag. Frimpong løpte også lett forbi i tilsvarende oppgjør forrige sesong.

 

 

Så er jeg spent på hva Coutinho kan utrette. Spenstig at han fikk nr 10. Utifra videoer ser det ut til at han kan dribble ja.

Endret av Jefe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...