Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Derfor det gir mening å beholde Ten Hag. Vi må tenke 2-3 sesonger frem i tid, ikke 1.

Nye signeringer bør i all hovedsak være under 25.

Og vi bør innføre den samme uskrevne regel som Real Madrid har: Spillere over 30 får kun kontrakter på ett år av gangen. (De gjorde et unntak for Ramos i 2020, han fikk til nød en toårskontrakt, men til gjengjeld så måtte han om jeg husker riktig også gå ned i lønn, slik at de økonomiske kostnadene for Real i praksis ble de samme).

Endret av blured
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt klart! Faktisk så er jeg ikke sikker på om det var riktig å kvitte seg med OGS heller, og vi gjør bare akkurat det samme om vi sparker Ten Hag nå. Hadde vi hatt en stall som var fyllt opp av talent som var virkelig gode så hadde det vært annerledes, men når vi ser på spillerne vi har så er det ingen andre som hadde gjort det noe særlig bedre

Lenke til kommentar

Etter å ha tenkt litt tror jeg det lureste er nok kanskje å ha Ten Hag enn så lenge etter/under masseoppryddingen i klubben og inn med Wilcox, Barrada samt DoF. Ser ting litt lysere ut.

Men én ting Ten Hag må holde seg langt unna er spiller-rekrutteringen. Vil se en sesong med mye mindre skader og stall med mye mer talent før man bestemmer seg om treneren er riktig. Per nå er det kanskje Højlund, Garnacho, Mainoo, Dalot, Bruno, Martinez og Onana det bør satses videre på for å være helt ærlig..

Spørsmålet nå er vel hvor attraktiv klubben er for spillere uten europaspill én sesong. Ineos har en enorm oppgave foran seg det er sikkert og visst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...