Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Snikpellik skrev (2 timer siden):

Det hadde ikke hatt noe å si tror jeg, å spille to kamper med bare én dags hvile mellom går ikke uansett hvor mye hvile de har i forkant.

Villa-kampen på søndag er grei, det er mot enten Leicester eller Liverpool man må spare spillere. Og det valget er vel rimelig enkelt, da prioriterer man mest å prøve å slå Liverpool.

Enig, man må rett og slett prioritere vekk Leicester-kampen. Da blir det helt likt en vanlig uke med PL og EL. Men umulig å ikke stille uten av de viktigste spillerne. Så det optimale ville ha vært å gi de en omgang på søndag og tirsdag hvis man ikke får utelatt de helt. Så slik som jeg ser det betyr det at vi må hvile de vi kan hvile på tirsdag, og de som eventuelt er tiltenkt viktige roller mot Pool og skal spille på tirsdag må da ut i pausen. Men uansett hvordan det blir så vil det neppe bli 100% optimalt. Da er det i alle fall godt at vi ligger så godt an innenfor topp 4.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sitat

1. NOVEMBER I fjor vant Arsenal 1-0 på Old Trafford og sendte Manchester United til 15. plass på tabellen. Da ropte stort sett alle eksperter på Ole Gunnar Solskjærs avskjed, de fleste av dem mente også å vite at det var over.

I dag er Manchester United nummer to i Premier League og i finalen i Europa League, alt mens Arsenal er nummer ni og ute av Europa etter semifinaletapet for Villareal.

Ole Gunnar Solskjær har fortsatt kritikerne på nakken, og må levere sitt første trofé 26. mai.

Samtidig må du lete etter overskriftene som sier Mikel Artetas dager på Emirates bør være talte.

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/26-mai-spiller-manchester-united-om-trofeet-de-egentlig-ser-pa-som-en-bitter-trostepremie/o/5-95-229452

Ingen tvil om at uansett hvor mange store positive overskrifter OGS har høstet, så er det også mye mindre som skal gå galt før kritikken hagler fra alle kanter i media enn hos de andre store klubbeme. Noen ganger virker det som om mediene leter etter ting å kritisere for å kunne lage fine clickbait-artikler.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

United får mer oppmerksomhet og klikk enn de andre klubbene, både i England og i Norge. Spesielt Arsenal. Derav også en rekke merkelig negativt vinklede artikler for clickbait rundt United og spesielt Solskjær/Pogba.

Jeg koser meg i hvert fall fortsatt med helt latterlige takes fra engelske profilerte journalister og eksperter. Det er blitt så utrolig dumt at det er som underholdning å regne, denne overdrevne negativiteten mot Solskjær som de fortsetter med fordi de bestemte seg tidlig for at han skulle feile totalt. Denne tweeten fra Independents journalist Miguel Delaney fra oktober er et godt eksempel:

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Liten observasjon når man sitter med kaffen, hører på NRK radio en lørdag morgen og Manchester United/Glazers er spesialtema for utenrikssendinga slår det meg virkelig at disse protestene nå er helt annerledes enn noen andre siden 2005. Det er mye større og sterkere nå, og for første gang på 16 år går saken for full rulle i redaksjoner som vanligvis ikke jobber med sport, men storpolitikk og utenriks.

Alle får det med seg nå, ikke bare fotballinteresserte. Protestene mot Glazers forrige søndag har hatt dekning i New York Times, på CNN, NBC og CBS i USA. Her i Norge har det vært tema i Dagsnytt 18, Dagsrevyen og debatter. Supporterklubben uttaler seg jevnlig i nasjonale medier, Andy Mitten er på TV2-nyhetene og Tove Bjørgaas har den siste uka snakket mer om Joel Glazer enn hva som skjer i amerikansk politikk.

Kanskje er det kampen mot grådigheten og det rå, uempatiske og sjelløse eierskapet som fenger massene, vet ikke, men er veldig glad for at dette endelig har blitt en så stor sak og PR-krise for Glazers at jeg tror de ikke lenger har noe valg - nå er de nødt til å gjøre i det minste noe. Om de følger opp lovnadene de kom med i går gjenstår å se, man tror det ikke før man får se at ord blir til handlinger. Men det er i det minste første gang de har satt slike konkrete løfter skriftlig svart på hvitt. Det er vanskeligere å gjemme seg for.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fantastisk! Digger The Hut Group fra før av så dette er bare enda mer positivt hvis det fører til endring. Håper dog å se dem på United-effekter en gang. 

Tenker forresten at de vil tjene mest på dette, første store selskapet som trekker seg. Samtidig så er det en lokal bedrift så tenker det er et populært valg også blant de ansatte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...