Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, jeg kan ikke si at han har skuddfot hvis vi skal sammenligne han med andre spillere i premier league, han har ikke god nok skuddfot til å spille i United, eller kanskje ikke andre klubber i PL, så jeg forstår hva du mener. Men hvis vi skal sammenligne han med sine egne kvaliteter, så er det skuddfoten hans så er hans beste side. For ca et år siden så scorte han på to langskudd i samme kamp, folk sa " for en skuddfot ". Når han samtidigt scorte et vakkert mål i den siste ligakampen for to år siden, og har et par flotte skudd, så er det skudden hans folk vil huske han for. For all del, det er ikke mange gangene jeg har sett han sendt en så god passning som du må gjøre for å spille for united, og over all så er han for faen ikke god nok for united, men hvis vi skulle nevnt en fordel med han, så måtte det vært en skuddfot som glimter en gang iblant, selv om det blir sjeldnere og sjeldnere.

Lenke til kommentar

United har elendige hjemmefans. Hørte kun bortefansen denne kampen, synes alltid bortefansen høres best, er ikke for ingenting bortefans synger Fergie's right, yer fans are shite hver eneste kamp. Er jo bare Stretford End som synger.

Slik er det stort sett alltid på alle kamper, uansett arena. Bortesupporterne til United er kjent som noen av de beste.

Lenke til kommentar

Jeg tror han kan bli verdens tredje beste spiller, han er ikke så langt unna det nå, hvis han ikke allerede er det. Han scorer mål og strør rundt seg med målgivende pasninger. Håper at vi kan beholde han til han blir gammel og grå. Jeg frykter imidlertid at han havner i Real eller Barca en dag i fremtiden.

 

Tenker du 3. beste ving da eller? For han er et stykke unna den 3. beste spilleren i verden nå. Messi, Ronaldo, Xavi, Iniesta osv er alle flere hakk bedre enn Nani. Nani har forbedret seg noe helt ekstremt de siste sesongene, men jeg syntes fremdeles han har mye å gå på. Til tider har han ekstreme pasninger/assister og fantastiske dribleraid og mål. Andre ganger så gjør han valg som er uforståelige, står ikke i stil med det brilliante han til tider varter frem med.

Absolutt nei. Iniesta vs Nani pdd vinner Nani glatt.

Lenke til kommentar

Merkelig for de andre topplagene har jo også utenlandske fans, men stemningen er jo adskillig mye bedre. Ta Anfield som et eksempel, der er det bare plass til ca. 40 000 tilskuere, men der er det allikavel mye bedre stemning enn på OT.

 

Dette er helt klart en myte, som dessverre sprer seg som en pest på div. fora uten at noen tar til motargumenter.

 

Stemningen på alt du finner av toppklubber i England, Liverpool og ManUtd inkludert, er generelt ganske ræv, med unntak av toppkamper og tidspunkter.

 

Du skryter av Anfield, uforståelig skryt. Ta en tidligkamp på Anfield, eller en 16.00-kamp, mot et mediokert lag og du kan høre en knappenål falle. Ta sist hjemmekamp mot Wigan f.eks. 16-match. Ufattelig labert.

 

Anfield, Old Trafford, Emirates m.fl. sliter mye med turister. Det sies at det er 1000 nordmenn på hver hjemmekamp på Anfield, og jeg vet at scouserne misliker mange av turistene, spesielt nordmennene veldig sterkt.

 

Crawley hadde 9000 fans på Old Trafford i går. Det var den største kampen i klubbens historie, og det må ha vært en ren fest for Crawley sine tilreisende å være på monumentale Old Trafford i går. De må ha vært i fyr og flamme hele gjengen, så det skulle da bare mangle at de ga liv fra seg. La meg også minne deg på at Old Trafford i går var utsolgt, mot et non league-lag. Det var 35k på Anfield for ikke så veldig mange ukene siden.

 

Eneste gangen jeg lar meg imponere av the Kop er på european nights og i storkamper med et bra tidspunkt (dvs, ikke tidlig på lørdag eller søndag). Her holder jeg Old Trafford like høyt.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Er det bare meg som i grunn driter i hvordan stemninga på tribunen er i "normale" sammenhenger? Jeg syntes det er greit nok at de mest stemningsfylte anledningene er spart til toppkamper og lignende. At det skal være høy partyfakor hjemme mot Wigan i en kamp vi spiller dårlig er for meg bare falskt. Jeg har ikke noe problemer med at den gjennomsnittlige hjemmekampen til Stoke genererer bedre stemning blant hjemmesupporterne enn hva ståa er blant 70k United supportere på Old Trafford. Så lenge vi fyller setene er jeg fornøyd og vi er tross alt den klubben i Europa med høyest publikumssnitt pr sesong. Now thats support for you!

 

Det eneste jeg reagerer på at at LFC/Arsenal supportere konstant kaster lys over "biblioteket OT" når det er like ræva stemning på deres egne stadioner. Derfor har jeg satt det som mål å påpeke det i deres kamptråder slik at jeg har noe konkret å referere til ved en senere anledning. Jamfør LFC i EL eller Arsenal nå sist mot Barcelona (sykt nok)

 

Vil jeg se kamper for stemmingen skyld ser jeg ikke engelsk fotball lengre, da ser jeg Old Firm eller en toppkamp i tyskland. "Trøkket" i EPL døde med taylor rapporten og vi vet alle hvem som har skylda for den...

 

Det som betyr noe for meg er kvaliteten på spillerne og fotballen vi leverer. Resultater kommer faktisk i andre rekke, i alle fall nå som vi har vunnet så mye de siste årene. Får vi topp 4 er det godt nok for meg i år, Trofeer er gøy å måle opp mot hverandre, men jeg får mer glede i kropp og sjel når United spellær god foppall. For meg er det like viktig å "fortjene" å vinne, noe som står i sterk kontrast med Limbeck feks. Men godt folk er forskjellige. :)

 

PS: Flere enn meg som reagerer på at OT matta ikke har taklet vinteren i år spesielt godt? Leser at dette vil bli et stort problem når southstand blir oppgradert til å matche northstand, da sollys ikke lengre vil nå gresset.

Endret av Goldwing
  • Liker 4
Lenke til kommentar

PS: Flere enn meg som reagerer på at OT matta ikke har taklet vinteren i år spesielt godt? Leser at dette vil bli et stort problem når southstand blir oppgradert til å matche northstand, da sollys ikke lengre vil nå gresset.

 

SYntes den har vært noe slitt ja. Men er nok ingen fare med at South Stand blir bygd ut med det første. Er rett og slett ikke plass der. Skal det bygges høyere må det også bygges breiere for å holde konstruksjonen oppe, og som du sikkert vet er det toglinje nesten intil South Stand. Tviler sterkt på at klubben for lov til å stenge av jernbanen der for å bygge ut. Litt synd egentlig, kunne vel nesten blit større enn Wembley om det hadde blitt bygd ut der :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...