Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fun facts:

- Vi ligger bare fire poeng bak Chelsea, til tross for fem (!) uavgjortkamper mer enn de blå.

- Vi er det eneste laget som ikke har tapt en kamp denne sesongen.

- Om man ser på antall kamper uten tap, er dette den beste PL-starten vi noengang har hatt. Vår forrige beste start var hele ni kamper uten tap.

- 17 kamper uten tap i PL. Vi er over en tredjedel på vei mot rekorden til Arsenal. Mangler bare 32 kamper nå. Vi må altså gå ubeseiret hele denne sesongen i ligaen, pluss de første seks kampene neste sesong. Høres mildt sagt ganske usannsynlig ut, men blir spennende å se hvor lenge det varer.

- 26 kamper uten tap i alle konkurranser. 2340 spilleminutter uten tap. 225 dager uten tap.

- Kun to tap på de siste 31 PL-kampene (Everton og Chelsea).

 

Vi har til tider sugd noe jævlig denne sesongen, og har ikke vært på vårt beste i mer enn et par av kampene. Likevel har vi ikke tapt. Likevel ligger vi kun fire poeng bak Chelsea. Likevel topper vi gruppa i CL. Likevel er vi favoritter til å vinne vår tredje strake ligacup. Tenk når vi begynner å få tilbake de fleste skadde spillerne, og tenk når vi faktisk begynner å spille ordentlig fotball jevnlig. Da tror jeg vi fort kan ende opp med et par trofeer.

 

Vi har vunnet en gang på Wembley allerede denne sesongen. Det er igjen tre finaler på Wembley. LC-finalen bør vi komme til lett, men hadde smakt godt å spille CL-finalen i eget land også. Ellers håper jeg at Fergie er sugen på FA-cupen også. Har ikke vunnet den på mange år, og det var jo en skandale å ryke allerede i første kamp mot rivalen Leeds sist sesong.

Nå som jeg snakket så positivt om sesongen, er det så typisk at den fine rekorden vår ryker i morgen. Og at vi blir knust av WH i ligacupen, og samtidig får en knalltøff trekning i både CL og FAC.

Lenke til kommentar
Rafael ville bare forsvare klubben.

 

Like før pause i bortekampen mot Manchester CIty var Rafael tydelig irritert på Carlos Tevez etter en duell mellom de tidligere lagkameratene. Dommeren måtte gå i mellom for å roe ned United-backen' date=' men han sier nå i ettertid at han ikke har noen problemer med Tevez.

 

- Jeg har ingen problemer med han. Alle fotballspillere må forsvare klubben sin 100%, sier Rafael til The Sun ifølge Sky Sports.

 

- Dette var helt normalt. Rivaliseringen er alltid stor i et byderby og den blir større når det er en brasilianer mot en argentiner.

 

Tevez gjorde seg svært upopulær blant United-fansen da han forlot United til fordel for City før forrige sesong. Mange fans likte å se Rafael ta ansvar mot spissen, mens det derimot har vært mer delte meninger om hvorvidt 0-0 var et bra resultat eller ikke. Rafael er derimot ikke tvil:

 

- Jeg er misfornøyd med resultatet. Vi måtte vinne for å dra i fra City, men jeg er i hvert fall veldig fornøyd med min egen innsats, sier han.[/quote']

 

Jeg liker han der Rafael. :D

Endret av DJ_Dark
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi får vist bøter av BBC fordi Fergie boikotter dem. Vel, igjen så støtter jeg Fergie. Media sin behandling av sporten og personene som er involvert er forkastelig.

 

Det gjør absolutt ikke jeg. Dette er en tåpelig sak Ferguso har med BBC angående sitt privatliv. Det han gjør nå er å sette seg selv over klubben, noe som en "fattig" klubb må betale dyrt for.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...