Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Manchester United er et britisk lag. Et britisk lag bør ha briter. Vidic gir kanskje alt i drakta, men det er ikke det samme som å ha en brite som vet hvor stort det er å spille et Manchester - derby eller Manchester United - Liverpool. Du snakket om å ha en Gerrard eller en Lampard/Xavi/Iniesta. Gerrard er en Liverpool gutt og det er neppe tilfeldig at det er han som ofte avgjør for Liverpool. Han er en Liverpool - supporter, en "local - lad" som gir absolutt alt som tar et tap for en rival mye verre enn flere av hans lagkamerater. Lampard er en London - gutt. Xavi og Iniesta er katalanere, ser du hvor jeg vil hen? Du kan selvsagt finne disse gedigne United - supporterene av spillere utenfor balløya også, men de er en sjelden vare. Det er kanskje ikke viktig for deg, Game, men for meg vil det alltid være mer viktig å ha briter på laget. Jeg er forelsket i engelsk fotball og engelsk kultur.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
vil ikke selge unna Carrick og andre briter som underpresterer i en liten periode for å hente inn en eller annen "supermann".

Hva er forskjellen på Ribery og Carrick for United? Ingen er fra området og verden har blitt så globalisert at det tar like lang tid å fly til Frankrike som det tar å a tebanen til London. Dette med flest mulig briter på laget syntes jeg er helt latterlig. Jeg driter i om han er japansk, gul, grønn eller engelsk - så lenge han gir 100% og er god. Carrick oppfyller ingen av de to siste der. Står å ser på og er tafatt med ball.

 

Dessuten, liten periode? Når var han sist god?

 

Lets agree to disagree. Her er man fundamentalt uenig og da kommer man vel ingen vei uansett.

 

God natt, jeg er av de heldige som må jobbe i mårra :(

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Carrick var god mot Chelsea.

 

Ellers tror jeg ikke dette handler om rasisme.

 

Det har mye med sjel å gjøre. Se på Arsenal. Det er jo en tragedie.

 

Jeg mener ikke at vi bare skal bestå av briter, dog det hadde gjort meg veldig stolt. Men det bør være en gruppe briter i laget.

 

Konservativt er det, men det er ikke noe serlig hyggelig utvikling i mine øyne.

 

Resultater er det viktigste, men det er ikke alt.

Lenke til kommentar

Det har som Limbeck sier ikke noe å gjøre med rasisme, men et britisk lag bør ha britiske spillere og ikke bare sør - amerikanere og europeere. Det produseres flere spillere på balløya som er like gode som de utenfor. Nå ser det iallefall ut til at Arsenal er på vei til å få frem en generasjon gode briter: Jack Wilshere, Mark Randall, Kieran Gibbs, Theo Walcott og de har allerede en ung waliser i Aaron Ramsey. Hvis Wenger klarer å la være å selge unna disse er Arsenal også på bedringens vei for det er virkelig trist med et engelsk lag uten engelske spillere, akkurat som det hadde vært trist med et norsk lag uten nordmenn eller et franskt lag uten franskmenn.

Lenke til kommentar
akkurat som det hadde vært trist med et norsk lag uten nordmenn eller et franskt lag uten franskmenn.

 

Men du kommer ikke utenom at det hadde hevet nivået betraktelig?

 

Ikke når det er så mange middelmådige utenlandske spillere. Norsk fotball har flere unge spillere som er gode med ball. Teknisk sett holder vi på å komme oss opp på nivå med de aller beste på dette punktet, men den diskusjonen får vi ta en annen plass. Brann uten bergensere eller Vålerenga uten Oslo - gutter hadde vært trist.

Lenke til kommentar
Hvorfor er det viktig at han er lokal egentlig? Du er jo ikke fra Manchester engang? Blør ikke Vidic for drakta selv om han er fra Serbia? Han er god og lojal.

Det er lett å være Lojal i medgang, men hva skjer i motgang?

Vidic og de fleste andre United-spillerne har stort sett opplevd medgang, og det er vel liten tvil om at selvoppfostrede Briter stort sett er mer lojale enn andre for United.

Dog, vi er en storklubb, og det går mer på å ikke være illojal, som Ronaldo er et svært godt eksempel på (Ikke illojal) :)

Lenke til kommentar

Er bare noen få detaljer før han underskriver permanent for SS'ene, 21 Millioner Ubegripeligstående Euro.

 

Uansett så passer Zarate overhode ikke inn i spillersystemet til United, dessuten så hadde han neppe lykkes så bra som han gjorde før Jul i Lazio. Og nei, jeg er ikke bitter eller bærer nag av at Roma ikke sikret seg han ;)

Lenke til kommentar

Videoen minte meg veldig om Ronaldo, men du vet. O'Shea har vel slått tunneler ved noen tilfeller også. Har ikke sett så mye av denne karen da jeg knapt følger Serie A lengre. (Fulgte Inter ganske godt i noen år når nettopp Ronaldo spilte der, one and only.)

Lenke til kommentar

Er jo viktig å ha britiske spillere på laget også da. Hva om Blatters plan om å ha maks fem utlendinger på hvert lag lykkes? Da er det jo herlig å ha spillere som Foster, Evans, Brown, Rio, O'Shea, Carrick, Hargreaves, Giggs, Scholes, Fletcher, Rooney og Owen, og ikke som Liverpool (som bare har Johnson, Carra og Gerrard). ;) Uansett, hva er vitsen med et britisk lag uten briter? :dontgetit:

Lenke til kommentar
Er jo viktig å ha britiske spillere på laget også da. Hva om Blatters plan om å ha maks fem utlendinger på hvert lag lykkes? Da er det jo herlig å ha spillere som Foster, Evans, Brown, Rio, O'Shea, Carrick, Hargreaves, Giggs, Scholes, Fletcher, Rooney og Owen, og ikke som Liverpool (som bare har Johnson, Carra og Gerrard). ;) Uansett, hva er vitsen med et britisk lag uten briter? :dontgetit:

 

Å som jeg håper at den planen blir satt i gang.

Lenke til kommentar

 

Premier Leagues raskeste spillere

Premier Leagues raskeste spillere

 

1. Theo Walcott, Arsenal - 36,6 km/t

2. Sol Campbell - 36,2 km/t

3. Fernando Torres, Liverpool - 35,8 km/t

3. Didier Drogba, Chelsea - 35,8 km/t

5. Nicolas Anelka, Chelsea - 35,5 km/t

5. Cesc Fabregas, Arsenal - 35,5 km/t

5. Ashley Cole, Chelsea - 35,5 km/t

8. Gaël Clichy, Arsenal - 35,1 km/t

8. Wayne Rooney, Manchester United - 35,1 km/t

9. Steven Gerrard, Liverpool - 34,8 km/t

9. Robinho, Manchester City - 34,8 km/t

 

 

 

Haha, ifølge målinger tatt fra The Sun er dette PL's raskeste spillere. Andre enn meg som trakk lettere på smilebåndet her? Hvor er spillere som Babel, Lennon, Evra, Valencia etc? :p

Lenke til kommentar

Litt enig med både Game og Wisbatov. Jeg er enig i at stallen trenger litt fornying, særlig på midten. Vi har få spillere som kan gjøre noe magisk, f.eks smelle ballen i krysset fra 30 meter. Chelsea har drøssevis med slike, se f.eks Beletti.

 

Det jeg er uenig i er at vi bør kjøpe store stjerner. Veron blir brukt som et eksempel, han slo ikke til. Dessuten kan man vel trygt si at ikke Berbatov har innfridd så mye som mange hadde håpt.

 

Over til dagens kamp, jeg tror det blir en kjedelig affære som vi vinne 1-0. Egentlig håper jeg at Gibson og Tosic får sjangsen, men det tviler jeg egentlig på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...