Gå til innhold

coop bærbar bra?


kaisa1

Anbefalte innlegg

Er det noen som har en link til en minnekonfigurator som gir korrekt ram til denne maskinen? Kan ikke finne maskinen i de som komplett eller psdata har. Skal jeg kjøpe denne maskinen så skal den gnus smekkfull med ram! :)

Er det så mange typer ddr ram til bærbare da? Ikke orka å sjekke men bare spør? Funker det i en intel pc med samme chipsett bør det passe i alle.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm har titta på den jeg også, men dropper det. Radeon 9700SE (secon edition) er et litt utdatert grafikkort. Men ellers er pc'en grei.

 

Mitt valg på bærbar står foreløpig på denne:

 

http://cray.no/catalog/product_info.php/cP...roducts_id/8105

Det spørs nå helt på bruksområdet. Ingen av de bærbare pcene til 10000 kr drar spill veldig godt. Det er spillbart ja, men når man må ned med grafikken til latterlige nivå så er mye av gøyfaktoren borte, da må man enten legge på mange ekstra kr og kjøpe topp modellene eller heller gå for en stasjoær til formålet. Dessuten er p-m en bedre cpu i bærbare pcer mht batterilevetid og støy. Amden er på samme ytelesnivå, men det er iallefall ikke det viktigste for meg. Pcen klarer 10500 i 01se og 2800 i 03 for de som lurte med alt på stock. Den er helt stille, stor skjerm og alt ekstra utstyr. Feks så koster bæreveske og tv tuner en god del ekstra om man skal ha det.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...