Gå til innhold

Hva syns dere om musikken til Mira Craig?


Anonym234

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

endelig har jeg funner den RETTE topic :) Hva syns jeg om Mira Craig? jeg syns at hun er den sexyeste kvinne i hele vedren! Jeg bare elsker vill damer, og hun er en av dem :)

Stakkars Mira, jeg kjønte ikke hva egentlig har skjedde på den stagediv... hoppet hun selv?eller var det formørkt på scenen? Uansett jeg vet veldig lite om henne (skal skjerpe meg og finne mere info) og det er synd at sånner ting kan skje rett på scenen... :(:cry:

Lenke til kommentar

Blei forbanna!

Quote'ne er fraDENNE siden

Fy faen

 

Skrevet av: antijævel , 12.12.2005 kl. 14:41

dette er kanskje det tåpeligste jeg noensinne har hørt om.

 

artister som faktisk støtter fengsel eller bøter for de av fansene sine som er ivrige nok til å høre på teksten i en sang for så å gjengi den eller kopiere den fra en coverslip slik at alle som vil kan synge med og tolke den burde egentlig bare slutte med musikk sånn ca. nå. noter kan jeg forstå, men tekst?

Artistene skulle vert stolte av at folk/fans i det hele tatt gidder å ta seg bryet med å finne tekster og tab's til sangene! De taper jo ingenting på det! Hjelper til å inspirere andre låtskrivere som liker å analysere tekster.

At folk laster ned musikk er en annen ting jeg ikke skal komme innpå, jeg gjør det selv, selv om jeg er imot det i utgangspunktet (rart formulert, men er i bunn og grunn sant)

hva blir det neste? fengselsstraff for allsang? bøter for å sitere bøker, sanger og filmer offentlig eller på internett? dødsstraff for å opprette fansider for band og artister?

Hadde ikke vert mange igjen av dette forumet om alle hadde blitt fengslet for å sitere bøker, filmer og musikk. Postet bilder fra/om filmer og musikk...

Forbanna kapitalister, penger er deilig, men la oss som fryder seg over et godt mesterverk ha gleden av å kunne lese og analysere akkurat som vi vil uten at onkel Politi skal ha så strengt oppsyn med oss at om han spytter kommer de ut vår munn! Steik så forbannet jeg var da Naalga ble nedlagt! :devil::wallbash:

Lenke til kommentar
Hun er god knall, men stemmen ødelegger alt. Hes ufin stemme, og musikken er ikke spesielt fin den heller.

5344321[/snapback]

 

 

HEELT UENIG MED DERE! hun har fantastisk stemme!! og musikken er helt utrulig, når jeg hører den jeg føler meg på topp, får bedre humør eller noe sånnt :p stemmen hennes likner litt på hun Ruslana, hvis dere husker eurovision 2003 eller var d 2004. Asså, hun Mira er den peneste dame jeg har sett og kanskje det er fordi hun er vill og jeg elsker ville damer :p uuhuuu :whistle:

 

 

jeg vil gjerne vær mannen hennes :p hihi

post-91056-1135706957_thumb.jpg

Endret av << Alex >>
Lenke til kommentar
boogieman er en dårlig sang  :thumbdown:

 

men fy f**n for en smokin' dame!!  :dribble:  :dribble:

4772089[/snapback]

dårlig sang?? :blink::hmm:

 

e du gal eller? alle sangene hennes - ROKKER! (selv om at jeg har bare hørt Headhunted og Boogieman) :innocent: spesielt headhunted videoklipp! åååå hun er såå sexy i den (jeg elsker ville damer! og har to favoritt - Ruslana og Mira) :love: men jaja med en ting jeg er enig med deg hun er veldig søt :wee:

Endret av << Alex >>
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...