Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dere er rare.

Neinei... ordet er "sta"  :p

 

 

Hvorfor utsetter jeg meg selv for sånne ting?

 

Gjorde denne i forrige uke eller hva det var og deler din frustrasjon, i likhet med 99% av alle andre som prøver seg på den. Enten er denne questlinen laget av en i Blizzard som regelrett hater ret paladins eller av en/flere som er helt i utakt med hva spillere faktisk liker. Det er en grusom og ekstremt gammeldags questline (delen med ooze i hvert fall).

 

Men foreslår at du bruker server hop. Da kan du hoppe mellom flere servere og slippe å stå og kope på samme server i timesvis. Det er fortsatt camping og du må fortsatt ha flaks, men du gjør i det minste noe mens du venter. Eller så kan du vente om du ikke må ha denne nå. Jeg er rimelig sikker på at de kommer til å gjøre noe med denne questen. Spørsmålet er vel bare hvor lenge det tar før de gjør noe.

 

For min del var jeg ganske heldig. Først uheldig iom at oozen spawna på min server ca 10 minutter etter at jeg begynte med server hopping. Det var ganske frustrerende å komme tilbake og se de folka jeg campa med i starten stå der å fiske hehe. Kom også over liket til oozen et par ganger med server hop, men fikk den til slutt. Fiskingen tok meg ca 1800 kast før jeg fikk det jeg trengte..

 

Men fikk i hvert fall skinnet til slutt og jeg liker det godt. Fikk låst opp den gule fargen som passer perfekt til min transmog så da er jeg i det minste ferdig. Men ja det varierer voldsomt for hidden skins. Truthguard feks er en rare drop fra den withered traningen questen.

 

 

Hadde super-flaks igår. 

Etter å akkurat ha missa spawn igjen prøvde jeg litt realmjumping. Fant ikke noe der heller, så da jeg kom tilbake til "min" realm så lot jeg karakteren bli stående der. 

Mens jeg tumla med noe annet, så forsvant plutselig alle spillerene rundt meg og jeg zona inn til gud-veit-hvilken realm. Helt tom var den nå ihvertfall. Cross-Realm-Assist addonen viste "unknown realm". Kun meg og et stk Large Vile Slime å se. 

Drepte fysakken, fikk itemet jeg skulle ha, jubla litt for meg selv og etter en 4-5 minutter zona jeg tilbake der jeg kom fra.

 

Veldig spesielt...

 

Fishing tok ikke mer enn ~500 cast ca, så der hadde jeg mer hell. Hadde ikke gjort meg noe å måtte trenge mye mer, for det var vanvittig digg å vite at det "bare" var fishing igjen, uten presset på å måtte være på rett realm til rett tid.

Lenke til kommentar

Fordel å lære klassen før en begynner å klage (som jeg allerede har gjort..)

Har spilt Hunter til 101 nå og det er en helt OK klasse (Lone Wolf MM), men klassehallen er rævva

 

Har spilt en del Fury Warrior og er helt hekta, artigere klasse er det lenge siden jeg har spilt, alt fra animasjoner til spillestil (ganske lik retri) og klassehallen er den beste jeg har vært borti så langt, alt er lett tilgjengelig og med adgang til alle zoner fra hallen

Synes ikke temaet passer helt for Warrior, skulle vært for Palli, men så er jeg kanskje biased.. (palli main)

 

Muligens jeg prøver Rogue igjen etter at jeg har fått lvlet Hunter litt og fått opp Leatherworking

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Tematisk passer det jo gansk greit med en norrøn mytologi-kopi til Warriors, men er helt enig at de har bomma litt på designet, blir for holy / the light.

 

Jeg har levla 3 til 110, DK, warrior og hunteren.

Hunteren sin class hall er desidert verst:
Ingen måte å komme seg enkelt til den på, må bruke flightpats / "TP" fra Dalaran

Rotete, alt er spredt rundt over alt.

Class campaignen var den verste jeg har gjort så langt, virka ut som den tok lengst tid, for å ikke snakke om man trengte de latterlig dyre crafting materials for å fullføre flere quest.

Story var kjedelig sammenlignet med de 2 foregående jeg levlet.

Lenke til kommentar

Warrior er eneste klassen jeg har gjort alle våpen questene på, og lærte fort hvorfor det er så lite tanks da questen er håpløs uten tank spec, men skifter jeg til tank spec så har jeg ikke noe våpen, så ja, jeg dødde mange ganger

 

Jeg har forøvrig gjort både Palli og DH tank quest lett som bare det med dps spec  (Skønner at den kræsjer litt med setning ovenfor, but meh..)

Lenke til kommentar

Du levler ikke ved å gjøre dungeons, det er en av de sakteste formene for levling i legion. Når du quester gjør du hovedsakelig single-target dps. Kanskje du cleaver 1 eller 2 mobs, hvilket arms gjør like bra som fury. En ekstra CD på 45 sekunder gjør ikke en stor forskjell der, men single-target dps gjør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...