Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Første gang jeg hører noen si at det har blitt for "eliteaktig"

Stort sett så klager jo folk på at wow er for "casual"

 

Skulle heller ikke være så vrient å finne en guild man kan raide med som ikke er for "elitest" heller.

 

Tja, det sier vel litt om hvor casual jeg har vært det :)

Min opplevelse er likefullt at det er blitt eliteist. Har du ikke 7\7 achiev i HM så kan du glemme raiding. Kan du ikke raide 3-4 dager hver uke, så kan du glemme progress raids. Var i en 7\7 HC 2\7 mythic guild. Men med kravene på deltagelse så ble det umulig. Alt normal raid var det eneste jeg kunne bli med på. Lørdager kl 19-2400.

 

Nei, wow er ikke for grettne gubber med familie, med mindre man bare soser i garrison da. Og det er i grunnen det jeg har drevet med. 25 followers med ilvl 655, alle achievs i garrison, alle achievs i proffessions. Greit nok en stund, men det blir utrolig kjedelig i lengden.

 

Ser poenget :)

Er kansje litt heldig jeg da, er i en liten guild, vi raider normal/hc 2dager i uken, det er egentlig utfordrende og chill samtidig.

Lenke til kommentar

Casual og casual, de fleste er casual i wow så, er nok mest casual spill hvis man ser på den måten.

 

Så lat som jeg er så synes Garrison er perfekt, trenger ikke å dra å finne herbs eller minings, det har jeg i garrison nå, gold bruk er heller ikke noe problem, er ikke så mye jeg kan bruke gold på, har sponset en del BoE gear til kompiser så dem også har noe starter gear.

 

Dungeon finder, LFR, trenger ikke å flytte fot fra garrison her heller, bare queue opp og gjør dungeons.

PVP det samme, i tillegg får man bag med random pvp gear.

 

Spør du meg om spillet er easy mode sånn sett, ja... Spillet er meget casual vennlig.

 

Være topp ranked pvp eller med i world first pve, ja det krever extra tid og skill, men slikt er det i de fleste spill.

 

Angående achivements og høy itemlevel til raids, støtter den faktisk. Har du vært i et par raids så forstår du dette, altså hvorfor folk vil ha achivement og spillere med 6xx itemlevel. Og synes man at dette er ille? da har man tydeligvis glemt wotlk og gearscore.

Lenke til kommentar

Høy ilvl er jeg hjertens enig i. Man må ha det gearet som trengs for de ulike nivåer.

 

Jeg kunne kanskje vært happy med å gjøre lfr hver uke, på alle 6 chars. Men det blir litt kjedelig.

Har kanskje vært uhelidg med guild, det var null sjangs å delta med mindre man kunne forplikte til 3-4 dager i uken. Byttet guild et par ganger også, samme der. Skjønner jo at guilds trenger forutsigbarhet for å investere i spillere og gear.

 

Raid finder er det jeg ikke liker. Der er det voldsomme krav til 7\7 achievs.

Lenke til kommentar

Har i samtlige expansions utenom MoP vært en aktiv raider, men med dagens tidsskjema kan ikke jeg heller forbinde meg til raiding. Mest fordi jeg ikke kan garantere attendance hver uke med mindre raidet starter i 21-22 tida.

 

Derimot har jeg starta med PvP og lvle litt alter - her er det mye moro jeg har gått glipp av merker jeg!

Lenke til kommentar

Har såvidt begynt med HM nå via raid finder. Hva er forskjellen på raid finder og det å finne raids via custom saken? Kompis nevnte at RF er lettere enn normal, men skal man kjøre normal/heroic/mystic må man finne gruppe selv?

Hvorfor kunne de ikke bare slengt inn valg om heroic i raidfindern... Irrterende å queue opp på grupper, men enten ikke få svar eller decline hver fuckings gang

Lenke til kommentar

Raid Finder til Highmaul er vel det som heter for LFR (Looking for Raid), og er en del lettere enn Normal Highmaul raid. Jeg har hørt historier om både tanks, healers og DPS som har prøvd å wipe et LFR raid uten hell. Det er altså så enkelt.

 

Normal og Heroic deler samme taktikk/mechanics på encounters og Mythic har en del andre taktikker og lignende. Normal og HC er fleksibelt fra 10 til 30 raiders og Mythic er låst til 20.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...