Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Nei, personal loot er ikke spesielt bra i forhold til ML i raiding i dag. ML gir garantert en piece per 5 person. I tillegg slipper man å kaste bort en piece om man har den samme fra før. De som faktisk trenger loot får loot via ML.

 

Personal loot gir 20% sjanse for hver person. Man kan da ende opp med at ingen får loot, eller at de som får loot ikke trenger piecen. Ikke spesielt bra IMO.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det er ML i pugs og ingen spør om loot rules så kan han ninja så mye han vil å gå fri med det. Har han derimot forklart alle i raids om loot rules osv osv og tar noe han ikke vinner og forlater raidet så kan man reporte personen for scam, men da må man være veldig nøye med detaljer, tidspunkt osv så blizzard GM kan sjekke via logs.

 

Som oftest så går ninjalooter fri, 90% av gangene.

Lenke til kommentar

Blir vel som å trykke need på all grønn også? Er jo vendor for 30g osv.

 

Bare jeg kanskje som mener det er høfelig å greede på felles loot ingen trenger, men kan ha nytte av.

 

Burde kanskje neede på den epic bop cloth også, bruker plate men det er jo 45 raske gull

Endret av War
Lenke til kommentar

War: jeg er helt enig. Det er høflig. Det er høflig å ikke ganke folk også, men man vet jo at det er en risiko man godtar når man velger å rulle på en pvp-server. Blir litt samme sak når man går med på et Loot system med fare for ninjas.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Neida, ikke feil. Jeg tenker bare at gearloot er primært need for de som trenger gearet, og greed for de som vil selge den for gull, disenchant, osv. Ellers hadde jeg trykt need på alt, siden jeg trenger gull.

Men det er MIN tilnærming. Din er ikke feil, bare annerledes. Og det syntes jeg er helt greit. Det er risikoen man tar ved å bruke n/g.

Lenke til kommentar

Driver å tester ut de ulike lvl 100 warlock-talentene, jeg er destruction warlock. Det blir til at jeg bytter endel, men ender som oftest opp med Charred Remains. Men jeg syns ikke jeg er særlig god til å utnytte at jeg får flere embers fortere. Ser også at Cataclysm er svært effektiv de få gangene jeg har brukt det, men syns ikke situasjoner hvor den er nyttig dukker opp for mange ganger. På trash; joda, men med et minuts cooldown blir det litt sjeldent brukt, og trash går ned fort uansett. Demonic Servitude har jeg prøvd minst, noen som har erfaring med den? Syns det er litt dumt at man mister muligheten til å summone en ekstra demon når en trenger ekstra med DPS, og når man ikke er i raid/dungeon bruker man vel voidlord uansett?

 

Noen som har spilt litt destro warlock på lvl 100, og har funnet en komfortabel måte å spille den på? :)

Lenke til kommentar

La warlocken på hylla etter MoP, men fra det jeg hører i guilden er Demonic Servitude den beste for å øke dpsen.

Hmm, ok. Da får jeg gi det en sjanse likevel. Kan jo bruke den kun i raids, og gå for voidlord når jeg skal queste kanskje. Har testa litt etter at jeg skreiv sist, men er ikke helt fortrolig med Demonic Servitude ennå. Testing testing I guess. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...