Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skal kjøpe et heirloom til min boomkin, men jeg vil gjerne ha tips om hva folk mener er mest hensiktsmessig i forhold til bruk også på andre klasser. Om jeg skal gå for leather eller cloth (har lvl 85 mage og prest, så de er i boks..) Jeg har 2176 Justice points, og her er oversikten over alternativene. Kan noen hjelpe en som er noob med heirlooms? :blush:

Et Heirloom våpen med spellpower gir best nytte. Jeg antar at du allerede har dette på plass for druiden din. Hvis ikke, så burde valget være enkelt. Ikke før lvl 60 kan du enkelt få tak i gode våpen med spellpower (PvP vendor).

Lenke til kommentar

Hei! Jeg liker tall, og tall har fått meg til å tenke på å kjøre en protection-warrior ut i arena. Jeg snakker da om mulighetene til å stunne/silence, hvor jeg klarer å holde full CC over enhver caster (foruten druid) sålenge jeg ikke selv blir stunnet. Avhengig av hvilken comb vi møter, så finnes det som regel et rom imellom motstanderens CDs hvor healer kan bli slått helt ut (2v2/3v3) og det blir en enkel match.

 

Men jeg har to problemer: Jeg får ikke ønsket dps mellom min stun-rotasjon, og jeg klarer bare ikke å holde en druid i ro. Er det noen skjulte triks her?

Endret av cuadro
Lenke til kommentar

Finner det vanskelig å svelge. Er det i det hele tatt noen prot-warriors som legger ut videoer eller står i armory?

 

Arya var en ganske stor promotør til Protection PvP i BGs og Arena, men han sier selv at Protection er død etter vengeance nerfen i PvP, slik som Karbutar skriver. Han har dog en del underholdende filmer liggende på kanalen hans som er verdt å sjekke ut.

Lenke til kommentar

herregud og fort du levler nå, begynte på scratch for en ukes tid siden, ble level 80 i dag, brukte 42 min fra 79-80, og til sammen har jeg brukt 2 dager og 18 timer fra level 1-80, uten herilooms.

 

og jeg surra jævlig mye rundt i pvp, og i byene og gjorde masse random, så dæven, det går fort.

 

outland var dog et helvete, og leveling i wotlk går x10 ganger raskere.

 

Dog, skal det sies at pvp er ikke så dumt hvis det går bra, spilte AV, og vi vant veldig fort, og fikk liksom 150 000 xp av det. Og når hver level fra 70-80, er på rundt 800 000, er jo det ganske sweet.

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

heh, regnet litt feil, var visst 11 dager siden jeg startet. Men ja, hatt fri fra jobben, ligger foran i skolen, så tenkte jeg at jeg skulle prøve wow igjen.

 

men samboer kommer hjem til mandag, da må jeg kutte ned :p

 

Det som irriterrer meg, er at jeg begynte å spille igjen på en gammel konto, noen dager før de lanserte scroll greia, da kunne jeg fått en level 80 med en gang. BAH

Lenke til kommentar

Outland er sørgelig greier å levle i ja. 1-60 var / er awesome med alle endringane i områda og den store variasjonen, men er rett og slett demotiverande å ta 60 - 70.

 

Gled deg til Northerend :0) Samme skjiten

 

Indeed. Gi meg ein patch som forandrer Outland og Northerend. Illidan er knust for lenge sida, plager meg at han skal drive å herje rundt enda :)

 

Levels via blizzard store faktisk. Uff.. Er da grenser på kor late man skal vere :)

Lenke til kommentar

Akkurat levlet magen min fra 76-82/83 (76-80 i zul'drak) og warrioren min fra 76-78 foreløpig i Zul'Drak. Synes det gikk knirkefritt jeg. Kjapt og greie quests etc, hadde dog full rested med begge chars da jeg ikke har/hadde spilt på 5 månder ish.

Endret av wampster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...