Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg kjørte i gang Rawr i går og ut kom min DPS. 2800-ish. Denne dps'en regner jeg med er teoretisk dps jeg kan oppnå med mitt gear? Dvs uten noen form for buffs? Jeg satt ikke på noen buffs for å si det slik. Vil det si gitt perfekt rotasjon så vil jeg gjøre 2800-ish dps mot en 80 levels mob?

 

Og ser at om jeg optimalizerer (dvs lar rawr gjøre det for meg) så foreslår den masse str gems...og alltid dem dyreste. Mens jeg har som mål å alltid kjøpe nest-dyreste gems og enchants. Bruker dere Rawr til å geme riktig?

 

Rawr har en egen option for raid buffs - som en standardinnstilling er de fleste skrudd på, og din DPS vil være kalkulert ut ifra en rotation samt raid buffs og gear.

Lenke til kommentar
Rawr har en egen option for raid buffs - som en standardinnstilling er de fleste skrudd på, og din DPS vil være kalkulert ut ifra en rotation samt raid buffs og gear.

 

I warrior-modulen er alltid raid buffs skrudd av by default. Gudene vet hvorfor, og veldig irriterende da det heller ikke er noen "enable all raid buffs" knapp.

Lenke til kommentar
humm hvordan kan det ha seg at auconers sin prislite er way off nor man scanner ah ofte ?

 

Du burde egentlig skanne med den rundt 3 ganger daglig i to uker før du kan begynne å stole på prisene. Den trenger tid for å finne de korrekte prisene etc.

 

jeg har scnnet ah ofte over ivertfall 3-4 måneder , vureder om jeg skal wipe settinges helt

Lenke til kommentar

Det er noen folk som legger ut ting til syke priser (f.eks 20000g for en stack copper ore) for å ødelegge actioneer prisene.

Dette gjør de fordi da blir alt mer verdifult i følge logikkten til autioneer, og sannsynligvis har de da et stort lager av denne varen som selger for mer enn hva den er verdt grunnet i at alle selger den dyrere.

Lenke til kommentar

Har ikke dere noen gang kjøpt noe i farten uten å sjekke prisen? er mange som gjør det vettu, som for eksmpel stupid hunters, kjøper 100x bullets til 30g selvom 1000 koster det samme.

Kan godt hende med copper ores, noen som buffer blacksmith f.eks... kjøper copper ores som fan, så kjøper han 20 til 20k ;p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...