Gå til innhold

TES: Bilder fra TES4 - Oblivion


Anbefalte innlegg

Fant ikke igjen tråden for bilder om Oblivion, derfor lager jeg en ny en der jeg kan ramse opp de fleste bildene og de nye. For det kom for ikke så lenge siden 3 nye bilder, men vi har allerede sett alle da i traileren.

 

http://www.waiting4oblivion.com/screenshots.html - Her legges bilder osv og de oppdateres som oftest når det kommer nytt.

 

http://www.ag.ru/gallery/14028/p1 - Dette er en Russisk side tror jeg. Den inneholder alle bilder også, men det har kommet uoffisielle bilder her før så jeg bare setter den på.

 

Her er bilder noen har tatt av selve traileren. Mye på traileren går så fort at omtrent er umulig å få med seg alt. Da er denne siden tingen!

 

http://www.obliviontrailersc.eu.tf/

 

For dere som ikke har sett traileren så er den her:

 

http://www.theelderscrolls.com/downloads/media_movies.htm

 

Edit: Traileren virker veldig blurrete av en eller annen grunn. Selv mekket jeg dem litt i Photoshop og la på bedre farger og gjorde bildene litt skarpere. Da ser de med en gang mye bedre ut! Prøv det selv! Om dere har Photoshop da..

Endret av raziel014
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det har kommet ihvertfall 5 nye bilder, men ikke offisielt. De finnes i nye Pc blader osv. Der er det bilder av Argonians! De ser kule ut! Litt mer rød i fargen, men det er sikkert flere typer av dem da..

 

Dessuten er det bilder av vann! :love:

 

Sjekk ut disse bildene. Det er dårlige scanninger jeg fikk av noen på det offisielle forumet, men ikke post dem der!

Og husk å lagre dem med en gang for de forsvinner sikkert snart!

 

http://members.lycos.nl/skandermulder/OBL/magscn/1.jpg

http://members.lycos.nl/skandermulder/OBL/magscn/2.jpg

http://members.lycos.nl/skandermulder/OBL/magscn/3.jpg

 

Edit: Har fått han ene fyren til å scanne hele artikkelen og sende det til meg på Gmail! Da kan jeg sikkert poste dem her eller gi dere link eller noe. Kanskje jeg kan sette opp en server eller noe også. Skal prøve å pushe på han! :)

Endret av raziel014
Lenke til kommentar

Nå har jeg fått bildene og hele artikkelen! :) Men problemet er at han som scannet det ikke kan særlig mye om data (sendte 5 10mb bmp-filer) og ingenting er klipt til eller noe som helst.

 

Tenker jeg skal bruke litt tid på dette og gjøre bildene skarpere og finere i Photoshop og til slutt lage det til et fint PDF-dokument! :thumbup:

 

Btw: Laster det selvfølgelig opp her når jeg er ferdig!

Lenke til kommentar

Jeg har så utrolig lyst på dette spillet, men jeg tviler på jeg kan kjøre det med maskinen min, akkurat nå har jeg: 1024 ram (burde sikkert ha 15xx for dette spillet) 3 ghz P4 CPU (burde vel ha noe rundt amd 3800+..) og radeon 9600 (har tenkt å prøve å skaffe et billi brukt x850xt eller noe)

 

Noen som tror det vil kjøre bra på min maskin når jeg får meg det skjermkortet jeg sa?

Lenke til kommentar

Du vil nok greie å kjøre Oblivion ja. Om du greier å kjøre Doom 3 og HL2 på max video settings så vil du nok få til Oblivion. Men bytt ut skjermkortet for 9600 vil ikke holde mål idet hele tatt.

 

Men her laster jeg opp bildene. Problemet er at jeg ikke har Photoshop lenger så jeg har ikke fått til å sette sammen bildene enda pluss at jeg ikke har fått skarpet opp bildene! Men fikk til å forandre fargene og kontrast osv da så de ser MYE bedre ut enn da jeg fikk dem! Pluss at de var på 50-60 MB! :D

 

argonianleft5ok.th.jpg

argonianright8wl.th.jpg

ghost1eo.th.jpg

skeleton6ot.th.jpg

stats7mo.th.jpg

swordman4cl.th.jpg

side19lg.th.jpg

side21yb.th.jpg

side32bf.th.jpg

 

Edit: Noen av bildene skaleres, men blir original størrelse når de lagres på maskinen. Husk å lagre dem også da! For det er godt mulig de blir fjernet!

Endret av raziel014
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...