Jump to content

Drizt

Medlemmer
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Drizt

 • Birthday 08/10/1980
 1. Har prøvd den volten du snakker om. Hva annet kan jeg gjøre? Vil jeg tape mye ytelse med 667mhz?
 2. Heisann. Sliter med å få rammen til å funke skikkelig med 800 Mhz. Må sette den ned til 667. Har da prøvd å kjøre opp NB volten til 1.40 og Dram volten til 2.1. Har i tillegg pøvd å slakke litt på timingsene. Mister jeg mye ytelse ved å kjøre ramen i 667 mhz? Sparer meg litt hodepine om ikke mer. Finner ikke 1T 2T i biosen på Asus P45 P5qPro biosen? Mvh Drizt.
 3. Nå føler jeg meg litt dum. hehe. Takker.
 4. Heisann. Har lest i tråden men ikke funnet ut hvordan jeg skal få fart på de tre innebygde viftene i kabinettet. Har en Tagan modulær PSU. Finner ikke kabler på denne som passer med viftene. Finnes det noen overganger man kan kjøpe eventuelt? Mvh Drizt.
 5. Heisann. Har handla inn ny pc. Har da kjøpt: Asus P5qPro HK. Dual Core E8400. 8 Gb Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB CL5. Nå er det sånn at jeg har slitt masse med å installere Vista 64 ultimate. Det funket da jeg tok ut alle minnebrikkene utenom 2GB. Satt inn de resterende etter installasjon men da fikk jeg opp masse BSOD, og feilmeldinger. Tok ut 4 GB så nå kjører jeg 2x2 og det funker fint. Vil gjerne få utnyttet de to siste ram slottene. Hva kan gjøres? Har siste bios, og alle oppdateringene til Vista. (SP1) Kan jeg stille noe mer i Bios? Har det noe med Dual channel å gjøre? Vista får opp (GB men tar ikke lange tiden før det svikter. Rammen er forøvrig ikke nevnt i QVL listen til Asus, men trodde ikke det var helt nødvendig heller. Mvh Drizt.
 6. Ja det var det jeg lurte på. Siden brikkene ikke er listet opp i databasen til ASus som godkejnte lurte jeg på om det kunne by på problemer. Mvh Drizt.
 7. Jeg har bestilt et Asus P5QPRO kort sammen med Corsair CM2X-6400 4096x2. Nå leste jeg på Asus sin hjemmeside og disse minnebrikkene er ikke ført opp i QVL listen til ASus over "godkjente" brikker. Er dette noe problem? Så lenge brikkene har samme CAS og er fra samme produsent? Mvh Drizt.
 8. Jeg har dette kortet pr. lørdag 28.06 og har store problemer med å få installert Vista 64bit. Bare en liten vennelig advarsel før du eventuellt kjøper. Oisann. Kan du utdype problemene? Venter på samme HK og må ha Vista 64 siden jeg har bestilt 8gb ram.
 9. Takk for raskt svar. Er det mulig å plukke opp en slik forlenger i butikk i bergensområdet? Slipper ventingen med å bestille da. Mvh Drizt.
 10. Heisann. Jeg har bestilt et P182 kabinett. Jeg har en modulær strømforsyning, men nå ser jeg at +12v kontakten er 50 cm lang. Blir dette for kort i et slikt kabinett? Har nødig lyst å kjøpe ny PSU. Dette gjelder forsåvidt de fleste kablene som kommer med denne PSUen. Tagan Easycon 530w. Hovedkortet er av typen Asus P5qPro P45, hvis det er av betydning. Ser ut som 12v kontakten ligger like ved siden av PCi sporet. Mvh Drizt.
 11. Jep. Billett i boks her også. Har vært tilhenger i alle år, men aldri kommet meg på konsert med de:) Gleder meg!
 12. Jeg er veldig fornøyd med mobilen. Må bare si at jeg dessverre ikke har fått lekt meg så mye med den. Mye annet på programmet. Prøvde å koble den til tven, og vise frem video og bilder, en veldig positiv og moro overraskelse. Dette med filmer var verre. Realplayeren som er innebygget må konvertere filmene jeg har på pcen, og da jeg prøver å spille av filmen på mobilen blir det bare en grå masse eller noe. Skal teste ut dette programmet som Fargoth nevnte tidligere i tråden. Slideren er faktisk bittelittelitt mer slarkete enn når jeg fikk den. Ikke noe krise, bare den ikke blir nevneverdig verre så er det bra. Måtte endre signaturen min. hehe
 13. Importgms bekreftet ikke at de merka pakken med 30 dollar, men maste på dem om dette i hver mail, så de husket dette Det står alltid pending approval på importgsm sin hjemmeside. Sto det selv når jeg hadde mobilen i hånden. Dere må heller stole på tracking nummeret til DHL. 7500 tusen er den ikke verdt, får den prisen får du veldig mye annet bra, en god laptop. Ingen mobil er verdt så mye penger etter mitt skjønn. Likevel: Deilige mobilen min....
 14. Ingen norske menyer og ingen norsk ordbok, hva er gale`? hva må jeg endre på? Ops, var bare å gå inn på innstillingene. hehe.
×
×
 • Create New...