Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Golf GL 1,8 starter ikke


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har en Golf 87 modell som har stått ute vinteren over uten noe bruk. Prøvde å starte den nå, uten reaksjon, så jeg tenkte som så at dette må være batteriet.. Så jeg prøvde med starthjelp fra en annen bil.. Lar den gå litt, så prøver jeg å starte golfen, en liten reaksjon kommer. Etter dette fikk jeg en liten klikk-lyd når jeg prøvde å starte.. Etter det var det ingen reaksjon.. prøvde å la den stå lenger med starthjelp uten noen som helst reaksjon..

 

Hva kan være gale?

 

All hjelp er velkommen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

høres ut som samme problem som jeg nettopp hadde..

 

Jeg hadde min bil i garasjen hele vinteren siden jeg ikke hadde lappen...

Når jeg skulle til og pusse på den litt å gjøre den klar som min første bil ever starta den ikke. det kom en klikk lyd når jeg veri den om..

 

Jeg skaffet meg nytt batteri fra biltema også puttet dette i. Men klikk lyden kom uansett. etter mange forsøk gjorde jeg noen sjappe vridninger på nøkkelen sånn at den fikk mer strøm og plutselig startet den...

 

men, fremdeles er det noe galt med starteren så den skal på verksted denne uken :)

Lenke til kommentar
ok.. men er det sikkert at det er starteren da? Kan det hende at det funker om jeg ladder batteriet?

Går ut fra at du prøver alle mulige gratis-løsninger før du går til innkjøp av kostbare deler :p når det gjelder å lade batteriet koster det ingenting å prøve og det er absolutt å anbefale

Lenke til kommentar

Foreslår at du prøver med et annet batteri først.

 

Spinner ikke starteren ved å vri på tenningsnøkkelen:

 

Med annet batteri montert, kortslutt terminalen på starteren som den tykke ledninga går til (mutter), med den som den tynne røde/sorte ledninga går til med et skrujern el. Uavhengig om tenninga står på eller ei, så skal starteren starte.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke noe særlig peil, men vet jeg har hørt at det er en jordingskabel eller no som må være i kontakt med karosseriet, og dersom den skulle finne på å løsne så vil ikke bilen gi noen som helst respons...

 

Sikkert ikke det som er problemet, men tenkte jeg skulle spytte det inn just in case ;)

Lenke til kommentar

Sjekk først at det er gnist på pluggene og at det kommer bensin inn til forgasseren. Hvis det er i orden, prøv med startgass rett i luftinntaket. Hvis tennpluggene f. eks er våte av bensin eller det er fukt i sylindrene er det nok "trøkk" i startgassen til at den tenner likevel. Hvis den ikke starter da, og det er gnist på pluggene, er det noe ille galt. Bare ikke bruk for mye startgass, for da kan motoren ødelegges totalt.

Lenke til kommentar

Skifta to tennplugger i dag, og det var like før den kom.. Reiste ned og kjøpte to til tennplugger så jeg får skifta alle, pluss en boks med startgass.. måtte sette batteriet på lading igjenn, prøvde litt for mange ganger... skal prøve igjenn i kveld..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...