Gå til innhold

Noen seriøst hjelpe meg-- SATA


Anbefalte innlegg

jeg har hoverkort sapphire rs480as9-a58s har en westerndigital harddisk 300gb sata .. men jeg får ikke gjort noe me den.. jeg har gjort alt som det står i manualen.. trykke F6 og gjør som det står-- så trykker jeg på at jeg skal velge driver osv. jeg gjør det så står det at den laster silicon image osv.. men når jeg trykker videre så står det at det er ingen harddisk.. jeg har sjekket guiden osv. men ingenting hjelper.. hva skal jeg gjøre!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja den blir funnet i oppstarten.. s-ata er også aktivert i bios.. jeg har nettopp startet me windows xpen cden. trykket F6 for raid og SCSI-- har sotte i disket me serial ata drivere på.. så står " Installasjonsprogrammet laster nå inn støtte for følgende masselagringsenheter:

 

dette står på linja under: Silicon image Sil 3x12 Satalink controller for windows XP..

 

de valgene jeg har da etter på er...

 

trykk A: For å angi flere SCSI-kor cd-romstasjoner eller spesielle diskkontrollere som skal brukes til windows . ink de som krever diskett fra produsenten..

 

andre Valge er : trykk ENTER" Hvis du ikke har diskett fra maskinvareprodusenten eller vil oppi flere lagringsenheter for bruk under windows.

 

Og F3 da: quit..

 

Men for å være helt på sikre siden kor han eg se om S-ata er aktivert i bios da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...