Gå til innhold

Battlegrounds kommer imorgen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vi som har characters på test serveren og har lasta ned 1.5.0, må vi også laste ned 1.5.0 igjen??

Godt mulig. Siden dere bare var testkaniner, så har nok Blizz i ettertid fikset litt på patchen. Men helt sikker er jeg ikke. Får bare vente og se... :thumbup:

Lenke til kommentar
Bør man fjerne test server filene før patchen eller? Så ikke noen "Uninstall funksjon" i mappa iallefall....

du trenger nok ikke det, tror nemlig det kommer flere patcher etter hvert som skal testes og da er det nok en fordel å slippe laste ned og installere alt på nytt. :thumbup:

Lenke til kommentar

Gleder meg til å se hva som kommer og hvordan Battlegrounds vil invirke på spillet forøvrig.

 

De som tror det blir mye mindre ganking må nok tro om igjen. Tror fortsatt vi vil se "roamers" som går rundt i playfields bare for å farme HK's på intetanende motspillere. Det eneste som *kanskje* blir litt bedre er antall lvl 60 folk som ganker lowbies.

 

Etter å ha sett den Exploration the Movie saken er jeg også veldig spent på når de slipper noen av instancene som ble vist der.

Lenke til kommentar

Når de ikke har noen endringer på druid så regner jeg med at det betyr at de fiksa bugform (aka Feral Cat) i forrige patch? (Selv om det ikke stod noe om det der heller)

 

Nå bruker jeg ikke catform lenger, så jeg bryr meg ikke SÅ mye, synes bare synd på de som gjorde det og fikk hele spillestilen ødelagt av en patch Blizzard ikke gadd å fikse selv om de var klar over det.

 

Når det er sagt så synes jeg dette ser ut som den beste patchen hittil, MASSE nye godsaker, pluss ting som gjør spillet litt mer behagelig å spille.

 

 

Disse cloth-samlerne, er det for å stoppe cloth-salg til vanvittige priser på AH, tro?

Lenke til kommentar

Jeg regner faktisk med at Cloth gathering quests blir en måte å få opp reputation på. I stedet for å frakte egg til darnassus om og om igjen...

 

Edit: Men det blir jo litt dumt, for man kan jo bare overføre cloth fra en annen char for å få opp reputation raskt for nye alts...

Endret av tofagerl
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...