Gå til innhold

Post dine beste cs:s scores


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis man skal være presis, så må man vel si at scoren er et resultat av en rekke med faktorer, deriblant IQ, reaksjonsevne, presisjon, erfarenhet, hardware, taktikk og type våpen (i tilfeldig rekkefølge).

 

Høy score betyr ikke at man har det meste av alt. Idioter kan lykkes fenomenalt som snipere, og genier med raske reaksjonsevner kan være håpløse i CS - fordi de ikke har bra nok hardware, eller har for lite erfaring, eller ikke har gode nok taktiske evner, eller omgis av cheatere, osv. Så la oss bare glede oss over spillet, og la score være score.

Lenke til kommentar

Har egentlig ingenting å tilføye til denne tråden, bortsett fra det faktum at jeg er sånn ca. ganske nøyaktig dobbelt så god som gullegutt:

 

deaztec00034tj.th.jpg

 

:p

 

 

 

 

(Disclaimer: Dette screenshotet beviser egentlig ingenting annet enn at random screens av stats på public servere betyr forsvinnende lite, ettersom Goldie pwner meg 9/10 ganger til vanlig...)

Lenke til kommentar
Malo. Får man ikke "bra" stats når man er ct på dust så er man ikke det helt store. spesielt når motstanderne mildt sagt suger :/

Mala :w00t:

 

Var postet mest for å se om folk kjenner seg igjen inne på listene da.Dessueten så ekke det SÅ god stats for å si det sånn :tease:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...