Jump to content

GoldlaXiE

Medlemmer
 • Content Count

  2195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Andre som har opplevd at posten er ute for å levere for så å ta pakken med til lageret igjen? Meget spesielt.
 2. Jeg hadde ikke noe valg da jeg bestilte fra Netcom iallefall. At Netcom har valgt Posten til sine forsendelser, har jo ingenting med monopol å gjøre. Det skyldes vel at Netcom mener Posten leverer den beste tjenesten. Tror ikke helt du skjønner hva poenget mitt er. Jeg mener det burde være opp til forbrukeren som har betalt for tjenesten å velge hvem man vil at skal utføre tjenesten man har betalt for. "Nærmest monopol" var kanskje uheldig formulering.
 3. Jeg hadde ikke noe valg da jeg bestilte fra Netcom iallefall.
 4. Slik det er nå så har jo Posten nærmest monopol på levering av pakker. Tror nok de hadde hatt godt av litt konkurranse. Forbrukeren har i prinsippet ikke noe valg når han skal få levert pakkene.
 5. Men de burde bruke doorbellen da i såfall. De har jo rett og slett ikke vært her
 6. Ta deg en tur til posten i morgen da, ikke verre Nei, men det er jo helt uhørt praksis å servere rene løgner til kundene sine. At sjåførene rett og slett ikke gidder å levere pakker når de jobber for et budfirma. Spesielt irriterende når man legger bort alle planer man hadde for kvelden bare for å sitte å vente forgjeves.
 7. Så får jeg denne levert midt i trynet; Sendingen er forsøkt levert, men mottaker var ikke tilstede. Sendingen vil bli levert til det lokale postkontoret Har verken hørt fra dem på telefon eller på døra, og har vært hjemme i hele ettermiddag. Hva faen?
 8. Mitt ble opprettet fredag 24.10. Sendt idag. Fikk akkuratt melding om at den kommer ikveld . Bestilte 24.09. Samme telefon, lagringskap. og farge som deg.
 9. Jeg bestilte 24. september og har enda ikke fått den. Akkurat 2 uker siden idag.
 10. Jeg venter fortsatt. Gjelder vanlig iPhone 6 64gb da. Tror vi bestilte omtrent på samme tidspunkt.
 11. Hvordan fikk du vite det Megaoctane? Venter selv på sendingsbekreftelse til en iPhone 6 64GB Stellargrå ?
 12. https://nettbutikk.djuice.no/reservasjon?product=12465.DJUICE&guid=bb8ac9f7-0b36-4e05-bb9d-cc5b3d6a203f Bestillingslink til iPhone 6 16GB Stellargrå, må brukes før 00:00 ikveld.
 13. Når bestilte du? Søstra bestilte en iPhone 6, 64GB gull i går ettermiddag, ergo 6 timer etter meg, og har fått sporingsnummer. Jeg har ikke fått for iPhone 6+ 64GB gull Bestilte iPhone 6 64GB Space Grey 17:40 igår, og har heller ikke fått sporingsnummer. Regner med jeg må smøre meg med en god del tolmodighet da jeg var såpass sent ute
 14. Samme her. Likevel mener jeg det er altfor seint å tilby dette nå, nesten to år etter at jeg kjøpte telefonen.
×
×
 • Create New...