Gå til innhold

hva er visten å stenge norek-thread?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Norek og komplett er som hattelco og psdata (er vel en grei nok sammenligning det også håper jeg)

 

Har du muligheten til å kjøpe direkte fra norek sparer du på noe maks ett par hundringser mens på andre ting nesten ingen ting så det hjelper ikke så mye.

 

Og for å registrere deg som forhandler må du registrere deg i brønnøysundregistrene og så søke på å bli det hos norek og når du da er forhandler så må du levere inn årsregnskap til staten.

 

For å si det slik, du kan bare droppe tanken

Lenke til kommentar
hvilke andre nettbutikker anvender noreks produkter?!

kanskje vi kan sammenligne prisene mellom komplett og evt andre nettbutikker som bruker norek.

Det er jo vanskelig å si, ikke alle oppgir det. Men Norek er faktisk ene-importør i Norge for Corsair-brikker (men selvfølgelig kan webshopper bestille rett fra Corsair men det blir nok til en dyrere pris).

 

Edit : Prisene er ikke så forskjellige, enkelte ting er faktisk dyrere fra Norek.no også enn vanlige webshop-butikker, men på andre ting kan du kanskje spare 50-100 her og der.

Endret av lavizh
Lenke til kommentar
Skjønte heller ikke hvorfor forrige tråd ble stengt, greit nok at han lurte på flere ting, men moderator kanke bare summere opp greit og raskt for så å stenge tråden. Skal moderatorer stenge alle tråder der trådstarter har fått svar på sitt spørsmål?

Hei,

Syns det var helt greit å stnege den tråd! :thumbup:

 

Der var ikke mer å komme efter der - for vanligt oppegående.

 

Mvh

Kimmer

Lenke til kommentar

Hvis du er uenig med stengingen av en tråd tar du kontakt med den aktuelle moderatoren. Det er som regel en grunn til at tråden blir stengt, og da er det ikke meningen at du skal lage en ny tråd for å fortsette diskusjonen der. Så vidt jeg kan se har du fått svar på det du lurte på i den forrige tråden. Du kan forresten lese Noreks uttalelse her.

 

Stenges.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...