Gå til innhold

Top Gear - Alle sesonger (UK-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Teit sak. Ingen bevis for at det var eksakt det han sa, og teit av BBC å gi han reprimande. Dog, så var det vel "politisk korrekt" :roll:

Og etter å ha sett samtlige episoder av Top Gear føler jeg at Clarkson har både sagt og gjort ting som er mye "verre" en det her. Hvor det i tillegg er klart og tydelig hva budskapet er for noe, ikke mumling.

Endret av Vertical^
Lenke til kommentar

Ufattelig hvordan bittesmå bagateller kan hauses opp noe så til de grader av en viss bande venstrevridde og alt for "politisk korrekte" mennesker. Rasisme er selvsagt ikke OK - men det burde finnes grenser for hvor lite som skal til for å kunne kalle noe "rasisme"!

Et ord som kanskje Jeremy Clarkson har MUMLET i en "elle melle"-regle kan altså skape en sak av slikt omfang. Helt utrolig. Jeg klarer bare ikke la være å irritere meg over en slike sutrete, overbeskyttende folk... og Clarkson har som nevnt før sagt mange verre ting. Men patetisk nok er det noen enkelte, utvalgte ord (forøvrig brukt av denne etniske gruppen selv!) som er verre enn de verste setninger, også formulert i mye verre mening. Selv om den som bruker dette "utvalgte" ordet ikke egentlig mener noe vondt i det hele tatt.Kanskje er det heller et dårlig forsøk på å være morsom e.l. Altså, det må da være grenser for hvor lite man skal tåle? Clarkson kødder med mange ulike folk - men noen er det jo ikke lov å kødde med.

 

Og om ordet er så forferdelig at man føler seg diskriminert når det blir sagt av andre enn sin egen etniske gruppe - ta ordet ut av bruk selv! Det må da være et minstekrav...!

Hvis jeg klikker i vinkel om noen kaller meg "feit", men går selv rundt på åpen gate og ler av min trillrunde kropp... da kan jeg nesten ikke forvente annet ;)

 

 

Nå er jeg redd jeg irriterte meg litt vel mye, og skapte litt "off topic" her. Sorry. Back to topic ;)

Endret av Anlok
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Så enig så enig.

Det skal sies at den omtalte folkegruppen har vært diskriminert lenge. Selv om noen er komfortable med det, kan noen føle seg støtt av slike ord. Men jeg har vanskelig for å tro at noen følte seg støtt eller truffet av mumlingen til Jeremy. Det var helt tydelig at han ønsket å unngå detre ordet. Denne avgjørelsen var en enormt feil av BBC. Måtte de bli sauset ned med mailer.

 

Mer on topic, så Vietnam Spesial i dag. For et mesterverk av en episode! De nye episodene blekner litt i forhold til de gamle spesialene.

Lenke til kommentar

Herregud, denne saken her er så forbanna idiotisk at jeg blir helt provosert.

 

Her har Clarkson gjort narr av land og folkeslag rundt omkring i verden gjennom hele serien, men når han skulle finne på å MUMLE en gammel regle med n-ordet i et opptak som ikke ble brukt, så blir det plutselig fullstendig haraball. Man skal dessuten legge ganske mye godvilje i det for å faktisk høre at han sier ordet.

 

Jeg tipper det ikke er en eneste neger som bryr seg om dette, og at det hovedsakelig er hvite politisk korrekte miljøfanatikere som står bak dette, og som vil gjøre alt de kan for å sverte Clarkson. Hadde det ordet vært så jævlig farlig så hadde uansett ikke de svarte brukt det om hverandre.

 

Håper de som står bak dette får kreft og dør, og at Clarkson får en solid unnskyldning.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Clarkson får en sjanse til, hvis ikke får han sparken.

Frykter at dette kan gå utover humoren i programmet. Er jo mye i gamle episoder jeg ville ha tatt som mer rasistisk enn denne saken.

 

Mulig jeg er helt skada av å høre på Radioresepsjonen, dette kan virkelig ikke være så ille?

 

Humoren i programmet er på bunn nivå allikevel, så det kan kun bli bedre.

 

Selv om det aldri kommer til å skje, så håper jeg på følgende. Sparke Hammond istedet (siden han er så fryktelig irriterende med den repetitative barnslige humoren) og erstatte han med et gammelt tg-fjes, Tiff Nidel. Da kunne de ihvertflal mobbet han for å komme tilbake av diverse grunner, og fått noen seriøse biltester og. Men det er jo lov å drømme..

 

Forøvrig regner jeg med at ett ord på fy-fy lista ikke er nok for å få en advarsel. En sak har vel alltid to sider, og vi skal vel ikke se helt bort i fra at dette ikke var eneste grunnen til advarselen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Hvis Hammond blir sparket, lurer jeg på om jeg skal gidde å se på Top Gear. Hammond er jo helt konge da, men kan ha litt barnslig humor til tider. Tror ikke det er Hammond sin feil, men heller produsentene eller manusforfatterne.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Hvis Hammond blir sparket, lurer jeg på om jeg skal gidde å se på Top Gear. Hammond er jo helt konge da, men kan ha litt barnslig humor til tider. Tror ikke det er Hammond sin feil, men heller produsentene eller manusforfatterne.

 

Da får vi bare være enig om å være uenig ;) Jeg så for ikke så lenge siden filmen Top Gear: Worst car in the history of the world, med kun May og Clarkson. Der har du kjemien som passer, humoren som jeg liker TG så godt for, og akkurat det Hammond ødelegger med høye kneløft. Selvsagt er det produsenten/manusforfatteren som legger opp til sitcomen TG har blitt, men det spiller ingen rolle hvem sin feil det er, resultatet blir det samme

 

Men det er nå bare min mening..

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...