Gå til innhold

qxl og overprising


Anbefalte innlegg

kikket litt rundt på qxl og kom over denne

synest det var en sinnsyk pris da denne koster 150,- ny hos netshop, kjøpte selv 2 sånne på komplett for ca 2 år siden og da kostet de ca 200,-

er sånt lov?

stilte vedkommende spørsmål om ikke det var en smule overpriset og henviste til en link på netshop med samme vare, til svar fikk jeg: Så får du handle hos netshop da vel, det er da et fritt land?

For et svin :nei:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

:thumbdown: Svindel er vel å en måte å overleve på......

 

Sånne folk trenger vi ikke flere av , det er nok folk på stortinget som ønsker å gjøre hverdagen dyr for oss som elsker data.

 

Synd at folk kan ta hvilken pris de vil på slike auksjoner uten at de blir stoppet...

 

BTW, Fin trå sub 1343 , gi folket beskjed når det er svindlere og annet pakk er ute å går!!!

Lenke til kommentar

Synes det er litt merkelig at reglene til qxl forbyr innlegg som tipser om andre utsalgssteder. Skjønner jo at de ønsker å profilere sine egne auksjoner, men når varen er så mye billigere andre steder, virker dette litt på kanten. Er vel ingen som krever at en selger på Elkjøp skal tipse deg om at du faktisk får varen mye billigere på Lefdal, men likevel....de kan vel ikke nekte andre kunder i butikken å gjøre det?

Lenke til kommentar

1. Ordet svindel har ingen ting med dette å gjøre. Ordene overpriset, dyrt eller dårlig innkjøpsavtale er det man kan kalle riktige ord i denne sammenhengen

 

2. Man kan selv velge prisen for et produkt man selv selger

 

3. sub1343: Jepp, det er helt lovlig

 

La oss ta et eksempel:

 

Skal alle de mindre bedriftene rundt omkring som selger elektronikk kalles svindlere fordi di ikke har et lager som er like stort som Elkjøp sitt som er på rundt 10 fotballbaner, og ikke har like gode innkjøpsavtaler?

Endret av DJ ZooL
Lenke til kommentar

ja men husk på:

 

det er mange her på forumet som sier fks slik når en person skal selge pcen sin:

"tjaa, ca 400? MEN PÅ QXL KAN DU FÅ DET DOBBELTE!" så tenk dere om, burde dette da vere låv på hardware.no sitt forum? mange her ser jo ut til å tipse folk om å gjøre det samme på qxl, GJENNOM FORUMET!

 

det synest jeg ikke burde vere lovlig her, altså visst man ser det litt lenger:

 

på hardware.no kan man bli "satt i retning" til å selge overpriset på qxl!

 

som vanlig vil jeg bare få sure svar når jeg sier en negativ ting om hardware forumet, men bare tenkt dere om, husk på: alldri klag på qxl visst dere oppfordrer folk til det!

 

dette svaret er ikke ment til noen i denne tråden på noen slags måte, bare en tanke vekker! ;)

Lenke til kommentar

ja og en ting til: trådstarter sier her at selgeren er et svin, kanskje selgeren ikke visste om prisen på nethsop og kjøpte sin for samme prisen eller mer enn hva han legger den ut for, hva i Hev**e vet du om det? skal ikke si at folk er et svin før man har litt mer info en den du ser ut som å ha, så her er vel det du som er svinet...

Lenke til kommentar
det er mange her på forumet som sier fks slik når en person skal selge pcen sin:

"tjaa, ca 400? MEN PÅ QXL KAN DU FÅ DET DOBBELTE!" så tenk dere om, burde dette da vere låv på hardware.no sitt forum? mange her ser jo ut til å tipse folk om å gjøre det samme på qxl, GJENNOM FORUMET!

 

 

Regner med at de fleste fleiper om det..gjerne med et :p \ :!: \ :D \ :roll: bakom

Lenke til kommentar
Jeg kan prøve å selge en tyggispakke for en million kroner, om jeg så vil. Det betyr ikke at noen vil kjøpe den..

må du huske at den vanlige mann i gata ikke vet bedre.

Alle vet ca hva en pakke tyggis koster, det er anneledes med datautstyr.

edit: skriveleifer

Endret av sub1343
Lenke til kommentar

Det faktum at det er radikalt færre "KRAFT PAKKE-PC EN OVAR ALLE! BARE 19.999kr!!! RØVER KjØP!"-auksjoner, skulle tilsi noe annet. Og de få drittungene som prøver å selge det gamle rasket sitt (XP1600+ og tilsvarende "multi media maskiner") til overpris, får ikke solgt det.

 

PC, mobil, digitalkamera og andre duppedingser er mer tilgjengelig, og mer omtalt i media, så allmuen er mer opplyst enn noensinne.

Lenke til kommentar

QXL er kjøpers marked. Ingen blir tvunget til å kjøpe noe de syns er for dyrt.

 

Enkelte nettbutikker sender alle varer som pakke, mens privatpersoner på QXL ofte kan sende ting som brepost - altså lavere portokostnader for kjøper. Dette kan av og til forsvare det å kjøpe "overprisede" varer på QXL...

 

Uansett ville du vel ikke skjelt ut kassadama på kiwi, fordi om potetene er billigere på rema?

Lenke til kommentar

En god huskeregel nå når veiledende priser er på vei ut er å anse enhver ukjent selger som en potensiell svindler som prøver å lure fra deg mest mulig av pengene dine. Dette gjelder spesielt butikker som Elkjøp og "Auksjoner" som QXL etc. I dag må du gjøre research før du bestemmer deg for å kjøpe noe som helst hvis du vil vite hva du får og hva det evt er verdt. Kanskje høres dette noe negativt ut, men slik er det blitt dessverre...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...