Gå til innhold

Siemens SXG75 (3G/GPS-mobil) presentert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Molna, ja jeg har lest der men fant ikke noe om det jeg spurte om.

 

Kan faktisk virke som den ikke har standard minstefunksjoner for GPS.

 

Fint om noen som har den kan svare på dette. Blir jo totalt uinteressant for meg iallefall hvis den ikke kan brukes til skogs og båtturer uetn å laste ned kart.

D.v.s se ruten man har kjørt/gått og legge inn waypoints.

Lenke til kommentar
En av testene som ble linket til i en tidligere post hadde en sammenligning av bilder tatt med n70 og sxg75. N70 hadde etter min mening klart bedre bildekvalitet. Spesielt når det gjaldt fargegjengivelse og klarhet i bildet.

5538933[/snapback]

Men var ikke det fra mobile-review? Tror de testet med firmware 10, mens den som er i salg kommer med versjon 12. Trenger ikke å være stor forskjell, men det kan jo testes.. :)

Lenke til kommentar

Ok, var dessverre ikke klar over at den var kun for bil/MC.

Kan ikke huske å ha sett det når jeg har lest specs. for den.

 

Synd, for ellers hadde jeg garantert kjøpt den.

 

Men uten basis GPS-funksjoner betyr det at jeg må ha med min gamle GPS i tillegg :(

Lenke til kommentar
Syns den virker litt stor. Du har vel ikke en N70 så du kan sammenligne størrelser?

5538280[/snapback]

Jeg kan legge opp denne sammenlikningen snart (venter på min sxg75 nå). :) Tenkte å sammenlikne fotokvalitet mellom disse to også.

5538837[/snapback]

 

Det hadde vært fint hvis du kunne ha gjort det. :)

Lenke til kommentar
Det er kun vha de medfølgende hodetelefonene ikkesant?

5539348[/snapback]

Det finnes ikke mobiler som ikke trenger headsettet som FM-antenne. Da blir det i så fall FM-radio med innebygd mobiltelefon. ;) Ikke så mange som ville tenkt at det var en mobil hvis den hadde en sølvfarget teleskopantenne som var 15cm lang sammenslått... :p

Lenke til kommentar

Angående avlesning av koordinater for gps'en så om ikke det allerede finnes egnet program for det på nettet så kommer jeg til å skrive det selv. Jeg sitter nå å lytter til mp3 fra min sxg75 og venter spent på gjennomføring av nummerporteringen så jeg kan ta telefonen skikkelig i bruk.

 

Jeg skal ikke sverge på at jeg greier (har tid til) å skrive noe godt program med mulighet for å laste inn egne kart og logging av ruter, men en kjapp løsning med enkle koordinater og hastighet og litt sånt det burde gå greit.

Lenke til kommentar

Hvis du har kunnskap til det så :)

 

Er mange utviklere som vil skrive GPS-program for SXG75, men Siemens har ikke kommet med noen emulator eller skikkelig dokumentasjon enda. Er endel irriterte folk på Siemens (sorry... BenQ Mobile) Developer Village forumet:

http://agathonisi.erlm.siemens.de:8080/jive3

 

Siemens JavaMasters 2006 (for "amatør-utviklere") starter 6, Februar, så man kan jo håpe de har SXG75-emulator klar til da.

( http://www.javamasters.org )

Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan man kan få lagt inn egne java programmer på sxg75? Den støtter i hvertfall ikke uten videre å ta imot jar-filer over bluetooth slik jeg sendte de til min t610. Filene blir ikke gjenkjent som noe kjørbart program i det hele tatt. Er eneste mulighet over-the-air deployment eller finnes det noe eget program for å sende programmer til den? OTA er forsåvidt greit det, hadde jeg bare hatt et fungerende simkort til telefonen.

Lenke til kommentar
rontonic: Takk for bildene. :) SXG75 er altså littegrann større, men ikke så mye.

5549806[/snapback]

Ja den er littegrann større, og føles sånn i hånda også.

 

Etter å ha prøvd den i et døgn så er jeg sikker på at jeg ikke bytter ut N70'n mot SXG'en. Den føles veldig billig, har utrolig fæl GUI og litt for mange bugs / irriterende løsninger for min smak. Kameraet tar også rimelig ubrukelige bilder innendørs.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...