Gå til innhold

Anbefaling av harddisk til x-box


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Høy cache har ikke noen betydning når det gjelder xbox så du kan godt velge den billigste. 300GB er også rimelig stort, jeg klarte meg lenge med en 120GB (har 60GB nå). Er grenser for hvor mange spill du gidder å spille når de ligger på harddisken, er bare et par som blir favoritter.

 

Når du har pc i tillegg, trenger du ikke så stor disk i xboxen siden du kan lagre spill og filmer o.l på pc'en i steden for alt på xboxen, så er det bare å overføre til xboxen når du trenger det.

 

Kjøp deg to 200GB eller to 120GB og sett en i pc'en og en i xboxen.

 

God fornøyelse!

Endret av Penol
Lenke til kommentar
Høy cache har ikke noen betydning når det gjelder xbox så du kan godt velge den billigste.

 

Ok, greit å vite at cache ikke har betydning. Men hva med kvalitet osv. Er disse to ganske jevngode(dårlige). Det som jeg vil tro er viktig er også at disken er rimelig støysvak.

 

Når du har pc i tillegg, trenger du ikke så stor disk i xboxen siden du kan lagre spill og filmer o.l på pc'en i steden for alt på xboxen, så er det bare å overføre til xboxen når du trenger det.

 

Har en del kompiser som driver å sletter i hytt og pine for å få plass til mer, så jeg vil gjerne at disken skal være så stor som mulig. Fint å ha som Zuluzion sier. Også greit når jeg skal selge den en eller annen gang. Får nok litt mer penger for den hvis det er mye innhold på disken. (spesielt fra folk som ikke har peil på x-boxmod/osv)

 

Ellers, så kan jeg jo si at jeg har fått inntrykk av at seagate ikke bråker like mye som maxtor utifra det jeg har lest på forum osv. Men er veldig usikker på dette.

Endret av Lars73
Lenke til kommentar

Enig at det er greit med god plass, særlig hvis du skal ta den med på hytta feks.

 

På en 120GB får du plass til rundt 35 spill, men hvem orker å spille alle de spillene? Noen spill blir favoritter, og det holder vel med en 10-15 stk. Setter du i en 200GB og legger inn 15 spill, har du myyye plass til overs til filmer og serier.

 

Men trådstarter vet best selv hvilket behov han har med tanke på lagringskapasitet så hvis han vil ha 300GB så gå for den billigste. Trenger ikke være 7200 rpm heller hvis du kan finne en som har mindre (de er sikkert billigere også).

Lenke til kommentar

Jeg har en Seagate 160GB 5400rpm i min Xbox. Den gir mindre støy og mindre varme enn standard 7200 rpm-disker. Bedre å være føre var.

 

Jeg føler ikke noe plassmangel i Xboxen i det hele tatt. Spill kopierer jeg inn på Xboxen, mens serier, filmer og MP3 streamer jeg for det meste fra PCen. Har PCen og Xboxen koblet til en enkel crap-switch, og delingen funker som bare det. Ingen vits i å vente på å overføre filmer og musikk når jeg bare kan streame det fra PCen.

Lenke til kommentar

Alle nyere bioser støtter hd større enn 137GB, du må bare huske å formatere med nok partisjoner før du legger inn noe på hd'en. Jeg trodde jeg kunne lage en ekstra partisjon av plassen som var over 137GB når jeg satt en 160GB hd for en kompis etter å ha lagt inn spill og ting og tang, men det går ikke. Gadd ikke formatere på nytt for å legge inn 120GB en gang til :no:

 

Tror ikke det er noen grense på hvor stor hd kan være lenger, største jeg har vært borti er 300GB.

Lenke til kommentar
Støtter xbox så store harddisker da ? (støtter ikke den bare 200gb)  :hmm:

Jeg har hørt at det er biosen som bestemmer hvor stor disk man kan ha. Fått inntrykk av at grensen er på over og under 137GB.

mener å huske att med disker opptil 137GB er max av hva orginalbios og en del eldre chip'er/modbios klarer, selv bruker jeg en 160GB Seagate harddisk som jeg har noen som helst problemer med, men får ikke startet orginal bios, noe jeg klarte med den forrige jeg hadde i den som var på 80GB.

Lenke til kommentar

Joda tror du skal få kjøpt 5400rpm, sjekk prisguiden. Men nå er harddisk teknologien kommet litt lengre harddiskene lager mindre støy og varme. Så de støyer ikke så mye. Tror kanskje Seagaten støyer litt mindre. Men støy er vel ikke så viktig. Du spiller vel med lyd, eller ser på film med lyd for den saks skyld.

 

Xbox støtter harddisker 137Gb (som du kan bruke), men det er noen som har lagd en patch for støtte til større harddisker. Dette er lagt til i de nyeste BIOSene. Mer info her

Lenke til kommentar

5400 rpm er å få kjøpt fremdeles .. men er ikke like lett å finne .. koster gjerne like mye eller mer enn 7200 rpm.

Har skiftet disk i sikkert 20-30 xboxer, ikke opplevd en type disker å være bedre enn andre. Kanskje noen små forskjeller i støy, men man har vanligvis lyd på andre steder når disken går uansett så det merker man ikke uansett.

Aldri sett at noen har hatt bruk for mer enn 120-160 gb, men kjør på for all del :)

Klarer meg lenge med orginal disk og masse blanke dvder.. er ikke så mange spill som er vits å bruke tid på til xboxen, og serier å denslags liker jeg å ha i dvdhyllen.

Lenke til kommentar

Jeg har kjøpt en flunkende ny Seagate 160GB 5400rpm fra Datakjeden. Serien fra Seagate-modellen heter "Seagate 120/160GB U series 9 CE".

 

Som sagt er streaming fra PCen problemfritt, så harddiskplass er ikke noe problem for meg. Jeg vil heller ha mest mulig problemfri Xbox enn litt for varmt og bråkete. :)

 

Edit: 5400 er noe dyrere enn 7200 der jeg har sett det.

Endret av Playmofetish
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...