Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan du ikke bare be en av foreldrene dine, eventuelt eldre søsken om å bestille for deg? Jeg anbefaler deg forresten å sjekke om de har samme tingen hos Ehobby Asia eller WGC Shop, du kan spare en del penger der. WGC Shop kan merke med lavere verdi også så du ikke trenger å betale så mye moms.

Lenke til kommentar

Er airsoft sett på som en ekstremsport?

Spørs hvem du spør egentlig. Det er sjeldent jeg opplever det som spesielt ekstremt, men jeg kan se hvordan andre kan tenke det.

 

 

bli gammel nok

Dårlig svar egentlig. Selv om de yngste ofte spiller dårlig og forstår lite av lagarbeidaspektene er det gøy for de å være med. Og en plass må de starte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Dårlig svar egentlig. Selv om de yngste ofte spiller dårlig og forstår lite av lagarbeidaspektene er det gøy for de å være med. Og en plass må de starte.

 

var ikke det som var poenget, han kan sikkert være god, eller han kan være ræva, men ingenting av det hjelper så lenge man faktisk ikke er gammel nok til å få kjøpt våpen selv.... men det er ikke akuratt rakettforskning å få kjøpt softgun eller luftvåpen under 18. gjelder bare å bruke hodet.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Si meg, er det ingen klubber/baner i Trondheimsområdet? Det skuffer meg virkelig at jeg må helt ut til Frøya for å bli med på en bane..

Gå på www.NASF.no så finner du airsoftklubber i hele landet. Tror d er 2 i Trondheim da.

Er under age så får ikke kjøpe men en glede å hjelpe andre da!!

 

EDIT: MNAK har hovedkvarter i Trondheim tror jeg! (Midt-Norge Airsoft Klubb) væssego:p

Endret av Magnusxs
Lenke til kommentar

Redwolf ja, har blitt hyret til å reparere en AK som de "oppgraderte", for å si det sånn, oppgraderinga deres holdt ikke en spilling en gang... Hadde gitt de stryk karakter om det hadde vært ei fagprøve eller noe. Kan hende det bare er noe drit i løpet da, skru hop-upen helt ned, fukt ei lita bomullsfille med rødsprit og puss løpet forsiktig. Puss med en tørr ren fille etter rødsprit filla.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...