Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det vet jeg ikke. Og jeg kan ikke si at det stemmer 100% for ITGK heller, men jeg vet at det er en del som har fått tilbud om studass-stilling. Da er det av erfaring liten sjanse for å få tilbud om man ikke allerede har fått det.

Instituttet behandler søkerlistene og vurderer hvem de vil ansette.

Vær tålmodig! Tilbudene sendes i puljer, og du kan være aktuell selv om noen du kjenner har fått tilbud og du enda ikke har hørt noe

Lenke til kommentar

Det står "381 søkere på 80 stillinger" og "under behandling" som det alltid har gjort..

Er dette unormalt mange søkere i forhold til tidligere? Jeg hørte om folk med B som ble studass i fjor, og siden jeg fikk A regnet jeg med det var i boks..

Eller er det ikke karakter de hovedskelig ser etter?

Lenke til kommentar
og siden jeg fikk A regnet jeg med det var i boks..

Eller er det ikke karakter de hovedskelig ser etter?

Jeg fikk og A, sammen med veldig, veldig mange andre. Dessuten er det Python i faget i år, og ikke JSP, så vet ikke helt hvordan de fordeler ting.

Kan hende de tar folk i høyere årstrinn som også har gode karakterer i flere programmeringsfag.

 

Men er ikke så mye annet enn karakterer de kan se etter, er det? Ingen søknad og slikt.

 

Har forresten og søkt ITGK studass, men ikke hørt noe.

Lenke til kommentar

Hvilke tekniske komitéer finnes egentlig her i Trondheim? Tenker da på gjenger som Forsterkerkomiteen, Akademisk Radioklubb, Revolve NTNU o.l. Noen som er med på noe slikt og kan fortelle noe om arbeidsmengde som forventes og hva dere egentlig driver med?

Her har du i alle fall en oversikt over de forskjellige gjengene på Samfundet. ;)

Av de mest tekniske kan det nevnes Regi, IT-komiteen, Forsterkerkomiteen, Diversegjengen, Akademisk Radioklubb, Fotogjengen, Student-TV og Radio Revolt.

 

Det varierer fra gjeng til gjeng hvor mye arbeid som forventes, men det typiske er gjerne 10-15 timer i uka. Det blir i stor grad hva du gjør det til, de fleste bruker nok en del mer tid rett og slett fordi man trives godt med både folkene og arbeidet, og det blir mye sosialt ved siden av.

 

Anbefaler alle å søke under opptaket til høsten, så får du vite mer om hva det går ut på når du er på intervju. :)

 

Forsterkerkomiteen aka FK driver med så og si alt som har med lyd å gjøre på Samfundet, det være seg konserter, møter eller andre arrangementer hvor lyd er en del av det hele. Man har i utgangspunktet 3,5 års bindingstid, hvorav det første året primært går med til opplæring på alt av utstyr vi har, rutiner i forbindelse med bruk av dette, reparasjon av utstyr, lodding av nye ting og tang, bruk av studioet vi har osv. De årene det er UKA, tar vi i tillegg til vanlige funksjonærer opp UKEfunker. Dette er folk som bidrar primært under UKA, og har derfor ikke noen binding utover tida fra opptak til kort tid etter UKA er slutt. Ellers er en typisk arbeidsuke hos FK noe sånt som dette:

 

Man starter uka med mandagsmøte klokken 17, hvor man går igjennom hva som ble gjort forrige uke, planlegger og fordeler arbeidet for den kommende uka og gjør ymse forefallende arbeid. Dagen avsluttes som regel med felles mat. I tillegg til det arbeider man på ett arrangement i tillegg i løpet av uka. Dette kan være alt fra et møte som krever kun en mikrofon, til en større konsert i storsalen. Det er også en del sosiale aktiviteter, samt noen obligatoriske møter internt i gjengen i løpet av året for å ta unna litt større temaer, som budsjett, vervfordeling og ikke minst opptak av nye folk. Man jobber typisk nok mye med Regi, som har med lys og scenedrift å gjøre, samt Klubbstyret og Lørdagskomiteen primært, som er de som arrangerer ting på fredager og lørdager. Man er også borti Kafé- og ServeringsGjengen og KulturUtvalget, som også arrangerer ting, men primært utenom helgene.

 

Det var vel et realtivt fyldig svar om FK i hvert fall, og som nevnt, SØK SAMFUNDET! Det er noe man ikke angrer på. Særlig nå til høsten, som det er UKA, er det muligheter for å bidra uten å være bundet i lengre tid også, noe som sikkert er positivt for en del. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I ITGK er det så ekstremt mange som får A, så der kan det være tøft å nå opp med B. I algdat og programmeringsfagene derimot er det ofte muligheter med både B og C. Litt dumt, ettersom en studass med C i faget neppe gjør annet enn å glane på LF. Tips: har du lyst på studass-stilling på IDI - sett faget på førstevalg! Er du søker med f.eks A, men har faget på 3.valg kan du godt bli oversett.

Lenke til kommentar
Var den rettet mot meg?

Deg og flere. Jobber selv på Samfundet og jeg har, i likhet med de fleste andre, også andre hobbyer. Jeg har funnet ut at det er ekstremt mye dødtid i løpet av en dag og ved å kutte ut på helt dumme og unødvendige ting, som f.eks. å se på TV, lage god middag og studere hardt, så har jeg tid til mye mer morro.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

10% er da ikke "ekstremt mange".

64 fikk A av 295 som stod (326 møtt til eksamen). Litt over 10%. ;)

 

Ah, jeg sjekket bare TDT4105, der ca. 10% får A hvert år. Forventet ikke at TDT4110 var så annerledes.

 

Edit: men det skal jo sies at det er logisk siden MTDT tar TDT4110.

 

Regner man sammen TDT4105 og TDT4110 fikk ca. 12% av de som hadde eksamen A.

Endret av operg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...