Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Du har gått den vegen du og? :p Solitus enf var kjipt og teammates ville ikke at jeg skulle tanke. Var gimp på den tiden og, så forstår de i ettertid :)

 

Har endt opp med Opifex MA, som jeg digger!

Nettop fått T1 armor og Ancient container. er lvl 131.

Jeg har også endt opp med en Opifex MA ;) Riktignok lvl 149, men den siste lvl`elen er hard, for jeg dauer alltid før jeg går opp en lvl. 50millioner exp i pools sier deg vel noe :dontgetit:

 

Men som astrox skal man hvist ha ekstremt mye HP, har hørt om ekstreme tilfeller der de breuker mongo og får over 50000 HP :\

Selv har jeg 4700 \ 4800 tenker jeg

 

Jeg har også tier 1 armour, men nå må jeg snart få tier 2.

Har hørt at det er veldig mye strev, men jeg finner ikke noe nettsted som har info eller kall det gjerne en walktrhough (Veit ikke åssen det staves).

Så noen som har en nettside man kan lese om hvordan å nå tier 2 armour?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://ao.shadow-realm.org/viewtopic.php?t=77

 

Lykke til, min 215 MA sliter fortsatt litt med de mobbene, *hate beacon for grace og nanoskills debuff*

 

Ser vel kansje at jeg bør utdype denne litt.

 

Systemet er det samme som med tier 1

Advents dropper kjempebra i adonis katakombene, de går relativt greitt å hente dersom dere har ett fullt team med bra heals og mezze muligheter

 

Embryos og wills har derimot best droprate i penumbra.

Om dette høres avskrekkende ut så kan jeg nevne at like ved utgangen , Heeeeeeelt bakerst i katakomben (ja bak bossen) så er mobbene noe mindre vanskelige å drepe. En vanlig taktikk er da å "blitze" igjennom katakomben og komme seg bak dit og drepe disse.. er vel en 6 mobber der.

Dette går skjelden bra på første forsøk :whistle:

 

Igjen, en full raidgruppe med mezz, og heals er å foretrekke.

 

Problemet med tier 2..

Advs og docs anser etter hva jeg har hørt, tier armoren som helt ubrukerlig, Advs foretrekker Bellum Badonis, og Docs sikler etter omni battle med.

M.a.o, med mindre du kjenner en doc eller adv som er snill nok til å bli med så kan du ha ett problem med å finne nok heals.

 

Annet hint er å ikke sette sammen en raidgruppe med folk som deler wills/advents

Da roller dere bare embryoene, går myyye enklere:)

 

Lykke til

Endret av Henning75
Lenke til kommentar

Alle breeds kan i utgangspunktet gjøre hva som helst, men det er klart mye arbeid med en Nanomage enforcer enn en atrox.

Dette er blitt noe lettere av Shadowlands og Alien invasion hvor perkene kan brukes til å f.eks øke strenght og stamina på ikke atrox breeds.

Det er det vakre med AO, er du klar for en utfordring så er nanomage enforcer eller en atrox NT tingen :love:

Lenke til kommentar

Henning har et godt poeng der. Shadowlands og AI gir enorme muligheter til å gå langt utenom "cookiecutter" ruten som de fleste velger (better safe than sorry, ihvertfall for nybegynnere). Det er til tider sprøtt å se hvor langt erfarne spillere kan drive sine alt annet enn standard-oppsett ved hjelp av diverse uber og ikke fullt så uber-ting fra SL og AI.

 

Har man sans for tall og beregninger, er Anarchy Online som å hoppe oppi den største godteskåla en kan tenke seg, for mulighetene er som sagt enorme når det gjelder eksperimentering.

 

(skal man snakke om virkelig vanvittig fleksible MMO's, kommer ingen i nærheten av Second Life, men det er noe helt annet igjen, og ikke engang egentlig et MMO - mer en fantastisk stor virtuell sandkasse).

Lenke til kommentar
Ingots har da visseligen allerede blitt nerfa?

 

Dvs: de har gått drastisk ned i verdi.

 

Nt`s kiter som aldri før de, bare ikke for penger lengre

 

Det er masse guilds for alle factions i AO, men jeg tror ingen av dem er rent norske.

Eh, ingost ble nerfa for "lenge" siden, Grunden til det var for å få ut de mange 200+ folkene fra Elysium, Men det hjalp ikke stort siden de fleste nå "camper" FRN "finly refined notum" såå....takk FC *knurre*

 

Om man har planer om å joine en norsk, svensk, dansk organisasjon så er nok Nordic Allience en av de bedere, navne taler vel for seg selv :)

Endret av Loc Dogg
Lenke til kommentar
Ingots har da visseligen allerede blitt nerfa?

 

Dvs: de har gått drastisk ned i verdi.

 

Nt`s kiter som aldri før de, bare ikke for penger lengre

 

Det er masse guilds for alle factions i AO, men jeg tror ingen av dem er rent norske.

Eh, ingost ble nerfa for "lenge" siden, Grunden til det var for å få ut de mange 200+ folkene fra Elysium, Men det hjalp ikke stort siden de fleste nå "camper" FRN "finly refined notum" såå....takk FC *knurre*

 

Om man har planer om å joine en norsk, svensk, dansk organisasjon så er nok Nordic Alienc en av de bedere, navne taler vel for seg selv :)

Hvor dropper "Finaly Refined Notum" henne?

Ser jo at det er priser på 10 Millioner, så å ha en slik en er jo kjekt :p

Men hva er det man bruker den til siden den koster så jekla mye penger?

Lenke til kommentar

Finely Refined Notum dropper fra dryader i Elysium, men også i Adonis og Penumbra. Folk flest camper Elysium-dryadene da disse er langt mer håndterlige for lav-level folk. Gjør et google-søk etter "Spheremap" om du har lyst på et detaljert kart over Shadowlands.

 

Finely Refined Notum er en vital del som brukes i hver Tier 3 Armor (kun for de som har SL, naturligvis). En FRN kreves for hver armor-bit.

Lenke til kommentar

Fikk tilbud på Shadowland - en mnd gratis prøveperiode, tror jeg det var. Pusset opp kontoen og entret spillet. Etter en bortkastet kveld logget jeg meg inn på kontoen igjen om kanselerte, med viten om at jeg ikke kommer til å spille mer og for å hindre at abonnementet fortsetter å løpe i rein forglemmesle.

 

...men etter å ha sett introen til Age of Conaner humøret tilbake. Det ser lovende ut :thumbup:

Lenke til kommentar
Lasta ned nu, e ikke akkurat fan av RGP spill...

Men får nu se kor lenge æ håll på (ut året max)

Anarchy Online -spillet i seg selv er genial laget. Du vil enten bli hekta eller lei av spillet fordi du forstår ingenting i begynnelsen.

 

Jeg syntes bare litt synd på at spillet har klart og skapt et så "negativ-effekt" community. De fleste nybegynnere virker til tider sykelig-irriterende, og de som har spilt lenge har en tendens til å virke høy i pæra... Det hele blir som en ond sirkel.

Hadde Blizzard laget spillet ville jeg ha spilt AO til den dag idag. Funcom har mange geniale og logiske ideer, men de har glemt at det er fansen som er viktigst.

Jeg er en av de som ikke er så glad i Funcom.

 

...But, WHO CARES!! hehe. :)

Endret av -Dreamer-
Lenke til kommentar

Kan vera enig at de ikke tenker så veldig langt på brukere når de fjærner de goder som vi lever av og gjør ting enda vanskeligere, Te.x det er nesten umulig å tjene en pen sum penger uten å finne unike item's etter ingot nerfen...

 

Så starter du din første caracter så ska jeg love deg du kommer til å henge etter en god stund, om du ikke er heldig å får hjelp av andre folk i en guild eller lignende

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...